Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 13 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13

magische feesten 2 Gevulde kapoen met ovengroenten en gebraden appelen to EAU LC 1 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 30 MIN RUSTEN 15 MIN | BEREIDING 2 U 40 MIN vlees kun je de MAKKELIJK | €€ 1. kapoen eerst ' 100 grozjnen | 100ml eognac | boter |1 ui, fijngesnipperd | 4009 gehakt| 1ei | 3el 10 à 12 uur weken in ©" paneermeel | 2 el peterselie, Fingehakt | 2 el verse salie, fijngehakt | 1scheutje room | 1209 kippenbouillon voorgekookte kastanjes grof gehakt | 2 takken selderij inkleineblokjes | 1kapoen van kg | zout peper VOOR DE BIJGERECHTEN 1butternutpompoen,in blokjes | 250g spruitjes,in N vieren gesneden | 4sjalotten,instukken | 1teentje knoflook, gehalveerd | 120 gepelde walnoten | Gevulde kapoen met ovengroenten voorgekookte appelen | olijfolie! zout, peper en gebraden appelen © week de rozijnen 15 min in de cognac. A | Giet ze in een zes en bewaar zowel de rozijnen als de cognac. Laat een klontje D Es boter smelten in een kookpan en fruit de ui & . @f ” glazig © verwarm de oven voor op 220°C. Meng #53 de N het gehakt met het ei, het paneerm peterselie, de salie, de room, de kastanjes, de gefruite ui, de selderij en de rozijnen Ji 4: Kruid met zout en peper en voeg een beetje van de cognac toe. Vul de kapoen met dit (a | mengsel en sluit hem goed af. Besm eerde | buitenkant met boter en zet 30 min in de Ri p oven Lepel er regelmatig bakvocht over LAN - Yi Verlaag dan de oventemperatuur tot 150°C. Dek de kapoen af en laat nog 1 u 30 à2 u d braden. Haal de kapoen uit de oven en laat Re 15 min rusten mn « ile © Leg de groenten en de walnoten in n grote braadsl e. Kruid met zout en peper en, Pd; besprenkel met olifolie. Meng goed en zet 30 à 40 min in de oven. Warm de appelen op II à ei ue in de microgolfoven en serve bij de kapoen. Serveer er ook nog kroketjes bij à Ce “ £ RG ij Italië, Piëmont, Barbaresco Arpatin, el Re NS PER PORTIE 711 KCAL a La VETTEN | 63 g OQLMIDRATEN 49 ze wel, ar SUKERS|109\EZAS | 17 EMATTEN RINK JE M » feesten 2019 | Fol 113

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13