Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
magische feesten
2
Gevulde kapoen
met ovengroenten
en gebraden appelen
to EAU LC
1
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 30 MIN
RUSTEN 15 MIN | BEREIDING 2 U 40 MIN
vlees kun je de
MAKKELIJK | €€
1.
kapoen eerst
'
100 grozjnen | 100ml eognac | boter |1 ui,
fijngesnipperd | 4009 gehakt| 1ei | 3el
10 à 12 uur weken in
©"
paneermeel | 2 el peterselie, Fingehakt | 2 el verse
salie, fijngehakt | 1scheutje room | 1209
kippenbouillon
voorgekookte kastanjes grof gehakt | 2 takken
selderij inkleineblokjes | 1kapoen van kg |
zout peper
VOOR DE BIJGERECHTEN
1butternutpompoen,in blokjes | 250g spruitjes,in
N
vieren gesneden | 4sjalotten,instukken | 1teentje
knoflook, gehalveerd | 120 gepelde walnoten |
Gevulde kapoen
met ovengroenten
voorgekookte appelen | olijfolie! zout, peper
en gebraden appelen
© week de rozijnen 15 min in de cognac.
A
|
Giet ze in een zes
en bewaar zowel de
rozijnen als de cognac. Laat een klontje
D
Es
boter smelten in een kookpan en fruit de ui
&
. @f
”
glazig
© verwarm de oven voor op 220°C. Meng
#53
de
N
het gehakt met het ei, het paneerm
peterselie, de salie, de room, de kastanjes,
de gefruite ui, de selderij en de rozijnen
Ji
4:
Kruid met zout en peper en voeg een beetje
van de cognac toe. Vul de kapoen met dit
(a
|
mengsel en sluit hem goed af. Besm
eerde
|
buitenkant met boter en zet 30 min in de
Ri
p
oven Lepel er regelmatig bakvocht over
LAN
- Yi
Verlaag dan de oventemperatuur tot 150°C.
Dek de kapoen af en laat nog 1 u 30 à2 u
d
braden. Haal de kapoen uit de oven en laat
Re
15 min rusten
mn
«
ile
© Leg de groenten en de walnoten in
n
grote braadsl
e. Kruid met zout en peper en,
Pd;
besprenkel met olifolie. Meng goed en zet
30 à 40 min in de oven. Warm de appelen op
II
à
ei
ue
in de microgolfoven en serve
bij de
kapoen. Serveer er ook nog kroketjes bij
à
Ce
“
£
RG
ij
Italië, Piëmont,
Barbaresco Arpatin,
el
Re
NS
PER PORTIE 711 KCAL
a
La VETTEN | 63 g OQLMIDRATEN 49
ze
wel,
ar
SUKERS|109\EZAS | 17 EMATTEN
RINK JE M
» feesten 2019 | Fol 113