Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

magische feesten

2

Gevulde kapoen

met ovengroenten

en gebraden appelen

to EAU LC

1

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 30 MIN

RUSTEN 15 MIN | BEREIDING 2 U 40 MIN

vlees kun je de

MAKKELIJK | €€

1.

kapoen eerst

'

100 grozjnen | 100ml eognac | boter |1 ui,

fijngesnipperd | 4009 gehakt| 1ei | 3el

10 à 12 uur weken in

©"

paneermeel | 2 el peterselie, Fingehakt | 2 el verse

salie, fijngehakt | 1scheutje room | 1209

kippenbouillon

voorgekookte kastanjes grof gehakt | 2 takken

selderij inkleineblokjes | 1kapoen van kg |

zout peper

VOOR DE BIJGERECHTEN

1butternutpompoen,in blokjes | 250g spruitjes,in

N

vieren gesneden | 4sjalotten,instukken | 1teentje

knoflook, gehalveerd | 120 gepelde walnoten |

Gevulde kapoen

met ovengroenten

voorgekookte appelen | olijfolie! zout, peper

en gebraden appelen

© week de rozijnen 15 min in de cognac.

A

|

Giet ze in een zes

en bewaar zowel de

rozijnen als de cognac. Laat een klontje

D

Es

boter smelten in een kookpan en fruit de ui

&

. @f



glazig

© verwarm de oven voor op 220°C. Meng

#53

de

N

het gehakt met het ei, het paneerm

peterselie, de salie, de room, de kastanjes,

de gefruite ui, de selderij en de rozijnen

Ji

4:

Kruid met zout en peper en voeg een beetje

van de cognac toe. Vul de kapoen met dit

(a

|

mengsel en sluit hem goed af. Besm

eerde

|

buitenkant met boter en zet 30 min in de

Ri

p

oven Lepel er regelmatig bakvocht over

LAN

- Yi

Verlaag dan de oventemperatuur tot 150°C.

Dek de kapoen af en laat nog 1 u 30 à2 u

d

braden. Haal de kapoen uit de oven en laat

Re

15 min rusten

mn

«

ile

© Leg de groenten en de walnoten in

n

grote braadsl

e. Kruid met zout en peper en,

Pd;

besprenkel met olifolie. Meng goed en zet

30 à 40 min in de oven. Warm de appelen op

II

à

ei

ue

in de microgolfoven en serve

bij de

kapoen. Serveer er ook nog kroketjes bij

à

Ce



£

RG

ij

Italië, Piëmont,

Barbaresco Arpatin,

el

Re

NS

PER PORTIE 711 KCAL

a

La VETTEN | 63 g OQLMIDRATEN 49

ze

wel,

ar

SUKERS|109\EZAS | 17 EMATTEN

RINK JE M

» feesten 2019 | Fol 113