Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 59 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59
demagievan veggie FAT #: > FE DU © Maak de bieten schoon en snij ze in heel Gefrituurde ravioli Ks dunne plakken. Pel de ui en snij ook in heel met pikante salsa de 10: 2 fi dunne plakjes. Meng de gembersiroop met VOOR 4 PERSONEN de azijn en besprenkel hiermee de plakken VOORBEREI ING 15 MIN 5 biet. BEREIDING 6 MIN MAKKELIJK | € © verdeel de bladeren radicchio over de 1bussel groene asperges borden en schik er plakken biet en plakjes ui 1 pak ravioli(ricotta di buffala a op. Kruid met zout en peper en versier met eorigano) | frituurolie \verse rucola en parmezaanschilfers. Besprenkel koriander metde peterselie-olie en dien op. VOOR DE SALSA Gefrituurde ravioli sap van 2üimoenen | Amet pikante salsa 1pepertje, zonder zaadjes en ©® fijngesnipperd | 1 klein blokje verse gember, geraspt | 1rode (PERPORTIEZIO KCAL Kon ATEN 120 u, fijngesnipperd | 1 honing | BERN as MT 1snuifje zout ii © Maak eerst de salsa. Mix 8 in de blender het limoensap, het pepertje en de gember tot een sausje. Schep door % IJ 5 een zeef en voeg er dan de ib gesnipperde rode ui, een en, 5 snuifje zout en de honing 1 aan toe. Kruid indien nodig ä “1 bij met zout of honing. 4 + 208 ge © kook de volledige ” a a asperges 6 min in \ gezouten water en snij ze dan in de lengte in tweeën Pe \ \ # © Frituur de ravioli 4 min in goed hete olie en laat ze zorgvuldig uitlekken op keukenpapier. Verdeel ze de ravioli en de asperges wi over 4 borden, werk af met Hs Ee 7 Va' koriander en dien op met de gembersalsa Ai > ei Ad Carpaccio van rode biet. Ze À Maremma Sant'Ilario Vermentino, Wit = Sei x N ik De 2 PER PORTE2SE CAL f a KOOLMDRATEN 147 AE Tan LS 88 g EMT wt 2: Pe > HAN 3 : ET VERSA à r? vn | * feesten 2019 | Fol 159
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59