Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

demagievan veggie

FAT

#:

>

FE

DU

© Maak de bieten schoon en snij ze in heel

Gefrituurde ravioli

Ks

dunne plakken. Pel de ui en snij ook in heel

met pikante salsa

de

10:

2

fi

dunne plakjes. Meng de gembersiroop met

VOOR 4 PERSONEN

de azijn en besprenkel hiermee de plakken

VOORBEREI

ING 15 MIN

5

biet.

BEREIDING 6 MIN

MAKKELIJK | €

© verdeel de bladeren radicchio over de

1bussel groene asperges

borden en schik er plakken biet en plakjes ui

1 pak ravioli(ricotta di buffala

a

op. Kruid met zout en peper en versier met

eorigano) | frituurolie \verse

rucola en parmezaanschilfers. Besprenkel

koriander

metde peterselie-olie en dien op.

VOOR DE SALSA

Gefrituurde ravioli

sap van 2üimoenen |

Amet pikante salsa

1pepertje, zonder zaadjes en

©®

fijngesnipperd | 1 klein blokje

verse gember, geraspt | 1rode

(PERPORTIEZIO KCAL

Kon ATEN 120

u, fijngesnipperd | 1 honing |

BERN

as MT

1snuifje zout

ii

© Maak eerst de salsa. Mix

8

in de blender het limoensap,

het pepertje en de gember

tot een sausje. Schep door

%

IJ

5

een zeef en voeg er dan de

ib

gesnipperde rode ui, een

en,

5

snuifje zout en de honing

1

aan toe. Kruid indien nodig

ä

“1

bij met zout of honing.

4

+ 208

ge

© kook de volledige



a

a

asperges 6 min in

\

gezouten water en snij ze

dan in de lengte in tweeën

Pe

\

\

#

© Frituur de ravioli 4 min

in goed hete olie en laat

ze zorgvuldig uitlekken

op keukenpapier. Verdeel

ze

de ravioli en de asperges

wi

over 4 borden, werk af met

Hs

Ee

7 Va'

koriander en dien op met

de gembersalsa

Ai

>

ei Ad

Carpaccio

van rode biet.

Ze

À

Maremma Sant'Ilario

Vermentino, Wit

=

Sei

x

N

ik

De 2

PER PORTE2SE CAL

f

a

KOOLMDRATEN 147

AE Tan

LS 88 g EMT

wt

2:

Pe

>

HAN

3

: ET VERSA

à

r?

vn

|

* feesten 2019 | Fol 159