Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

aperiftiefh

jes

hi

y

ES

Aardpeer, een,

+

pi

L

Ka m Vm

\

Ss

S

%

5

VEGGIE

Ÿ

Scampi's met een sausje en

.,

Ÿ

æ

gekaramelliseerd witloof

ET

>

f(

Ie

velouté

van aardpeer

dr

WI

Al

EN

/

A

x

We

"

1

N

ARS

N

GL

N

\\

La

Australi

mA

zn

CE

>|

\

ÿ

Josef Chromy

5

DZ

Tasmania Delikat

u

ij

N

SGR Riesling, wit

/

À

\

ZA

=

Ban

Scampi's met een sausje en gekaramelliseerd witloof

INN

4 PERSONEN | VOORBEREIDING15 MIN | BEREIDING 10 MIN

N/

N

I

MAKKELIJK | €€

| 0

A

IH

ar .

8scampi's,gepeld en

© Bak de scampischalen met de knoflook en

/

zonder darmkanaal (gooi

de sjalot in warme olie. Voeg de tomatenpuree

SK

de schalen niet weg) |

N

toe en laat sudderen. Blus met de witte wijn,

N

1teentjeknoflook,

verwarm opnieuw en giet er de room bij. Giet

gesnipperd | 1 sjalot,

gesnipperd | olijfolie |

de saus door een zeef.

2el tomatenpuree!

© Bak de scampi's gaar in wat olijfolie en

1scheut witte wijn |

150ml verse room |

kruid met zout en peper. Bak het witloof in een

andere pan in boter en voeg de suiker toe

1stronk witloof, in dunne

Laat karamelliseren en kruid met zout en

reepjes | boter | el

Velouté van aardpeer

suiker | takjes dille |

peper.

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 15 MIN

zout,peper

© verdeel de witloofreepjes over schaaltjes,

MAKKELUK | €

leg er een scampi op en nappeer met saus.

150 g aardpeer, geschild

© kook de aardpeerblokjes 15 min

Werk af met wat dille.

en in blokjes | 200ml.

in de melk.

melk | 200 ml room | 209

PERPORTE 377 KCAL

boter | zout, peper van

© voeg de room en een Kontje botertoeen

Ta ETTEN 87 gKOOLYDRATEN | 8,3g

‘de molen

®

SUR 12.1 VEELS Lg EMEA

mùctot een romig geheel. Breng op smaak met

zout

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

© verdeel de soep over kleine glaasjes.

Breng op smaak met grof gemalen peper.

Nog meer

recepten op

PER PORTIE 171 KCAL

carrefour.eu

18 gVETIENT à gKDOLMYORATEN 13 gSUERS|

N gVEZES2AgENMTTEN

=

28|

| feesten 2019