Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
aperiftiefh
jes
hi
y
ES
Aardpeer, een,
+
pi
L
Ka m Vm
\
Ss
S
%
5
VEGGIE
Ÿ
Scampi's met een sausje en
.,
Ÿ
æ
gekaramelliseerd witloof
ET
>
f(
Ie
velouté
van aardpeer
dr
WI
Al
EN
/
A
x
We
"
1
N
ARS
N
GL
N
\\
La
Australi
mA
zn
CE
>|
\
ÿ
Josef Chromy
5
DZ
Tasmania Delikat
u
ij
N
SGR Riesling, wit
/
À
\
ZA
=
Ban
Scampi's met een sausje en gekaramelliseerd witloof
INN
4 PERSONEN | VOORBEREIDING15 MIN | BEREIDING 10 MIN
N/
N
I
MAKKELIJK | €€
| 0
A
IH
ar .
8scampi's,gepeld en
© Bak de scampischalen met de knoflook en
/
zonder darmkanaal (gooi
de sjalot in warme olie. Voeg de tomatenpuree
SK
de schalen niet weg) |
N
toe en laat sudderen. Blus met de witte wijn,
N
1teentjeknoflook,
verwarm opnieuw en giet er de room bij. Giet
gesnipperd | 1 sjalot,
gesnipperd | olijfolie |
de saus door een zeef.
2el tomatenpuree!
© Bak de scampi's gaar in wat olijfolie en
1scheut witte wijn |
150ml verse room |
kruid met zout en peper. Bak het witloof in een
andere pan in boter en voeg de suiker toe
1stronk witloof, in dunne
Laat karamelliseren en kruid met zout en
reepjes | boter | el
Velouté van aardpeer
suiker | takjes dille |
peper.
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 15 MIN
zout,peper
© verdeel de witloofreepjes over schaaltjes,
MAKKELUK | €
leg er een scampi op en nappeer met saus.
150 g aardpeer, geschild
© kook de aardpeerblokjes 15 min
Werk af met wat dille.
en in blokjes | 200ml.
in de melk.
melk | 200 ml room | 209
PERPORTE 377 KCAL
boter | zout, peper van
© voeg de room en een Kontje botertoeen
Ta ETTEN 87 gKOOLYDRATEN | 8,3g
‘de molen
®
SUR 12.1 VEELS Lg EMEA
mùctot een romig geheel. Breng op smaak met
zout
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
© verdeel de soep over kleine glaasjes.
Breng op smaak met grof gemalen peper.
Nog meer
recepten op
PER PORTIE 171 KCAL
carrefour.eu
18 gVETIENT à gKDOLMYORATEN 13 gSUERS|
N gVEZES2AgENMTTEN
=
28|
| feesten 2019