Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 28 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28

aperiftiefh jes hi y ES Aardpeer, een, + pi L Ka m Vm \ Ss S % 5 VEGGIE Ÿ Scampi's met een sausje en ., Ÿ æ gekaramelliseerd witloof ET > f( Ie velouté van aardpeer dr WI Al EN / A x We " 1 N ARS N GL N \\ La Australi mA zn CE >| \ ÿ Josef Chromy 5 DZ Tasmania Delikat u ij N SGR Riesling, wit / À \ ZA = Ban Scampi's met een sausje en gekaramelliseerd witloof INN 4 PERSONEN | VOORBEREIDING15 MIN | BEREIDING 10 MIN N/ N I MAKKELIJK | €€ | 0 A IH ar . 8scampi's,gepeld en © Bak de scampischalen met de knoflook en / zonder darmkanaal (gooi de sjalot in warme olie. Voeg de tomatenpuree SK de schalen niet weg) | N toe en laat sudderen. Blus met de witte wijn, N 1teentjeknoflook, verwarm opnieuw en giet er de room bij. Giet gesnipperd | 1 sjalot, gesnipperd | olijfolie | de saus door een zeef. 2el tomatenpuree! © Bak de scampi's gaar in wat olijfolie en 1scheut witte wijn | 150ml verse room | kruid met zout en peper. Bak het witloof in een andere pan in boter en voeg de suiker toe 1stronk witloof, in dunne Laat karamelliseren en kruid met zout en reepjes | boter | el Velouté van aardpeer suiker | takjes dille | peper. 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 15 MIN zout,peper © verdeel de witloofreepjes over schaaltjes, MAKKELUK | € leg er een scampi op en nappeer met saus. 150 g aardpeer, geschild © kook de aardpeerblokjes 15 min Werk af met wat dille. en in blokjes | 200ml. in de melk. melk | 200 ml room | 209 PERPORTE 377 KCAL boter | zout, peper van © voeg de room en een Kontje botertoeen Ta ETTEN 87 gKOOLYDRATEN | 8,3g ‘de molen ® SUR 12.1 VEELS Lg EMEA mùctot een romig geheel. Breng op smaak met zout ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. © verdeel de soep over kleine glaasjes. Breng op smaak met grof gemalen peper. Nog meer recepten op PER PORTIE 171 KCAL carrefour.eu 18 gVETIENT à gKDOLMYORATEN 13 gSUERS| N gVEZES2AgENMTTEN = 28| | feesten 2019

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 28