Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
WODKA COTTON CANDY
CHRISTMAS SOUR
+
®
FINISHING TOUCH
Denk ook aan fruit om je glazen te
versieren. Snij het tot de helft in en
schuif het over de rand van de glazen.
Of maak er spiesjes van die je over
+
elk glas legt Diepgevroren vruchten
Kunnen dienen als ijsblokjes
|
WODKA, EARL GREY
iP |
EN PROSECCO
I
js
an
VOOR 2 GLAZEN
Laat glazen goed koud worden in de diepvriezer. Meng
Am
20 mlsuikersiroop met 40 ml gin, 20 ml Cointreau en
hetsapvan 1/2à 1 citroen. Giet in een shaker, voeg
üsblokjes toe en schud flink. Giet deze cocktail in de
koude glazen. Werk af met een reepje citroenzeste en
=
een plukje eitroentijm.
ALCOHOLVRIJ:
Vervang de rum en het spuitwater door Sprite.
CHAMPAGNE
VOOR 2 GLAZEN
MET CRANBERRY
Meng 70 ml wodka met 140 mlrosé, het
sapvan1/2 limoen en 140 ml champagne
VOOR 8 FLUITGLAZEN
Leg suikerspin in twee martiniglazen of
champagneglazen Giet er het wodka-
h
Meng in een grote schaal
N
1fles schuimwijn met
mengsel bijen dien op
0
500 ml ginger aleen voeg
ALCOHOLVRIJ:
50 ml Grand Marnier of
Vervang de wodka, de rosé ende champagne door
VOOR 4 FLUITGLAZEN
Cointreau toe. Verdeel wat
spuitwater en een scheutje aardbeiensap.
Meng 200 ml wodka met 100 ml Earl
u
cranberry's en een
Grey ijsthee en 4 el suikersiroop en
scheutje cranberrysap
schud in een ijskoude shaker. Giet de
over de glazen, Giet er de
w
cocktail in 4 fluitglazen en werk af met
punch bij en dien op.
Prosecco brut
®
ALCOHOLVRIJ:
ALCOHOLVRIJ:
Gebruik per glas 25 ml
FINISHING TOUCH
Vervang de wodka en de prosecco door
Pen
u
kokoswater, 50 ml cranberry-
Suikerspin smelt er snel weg. Bieter dus pas op het
pompelmoessap of gembertonic
sap, 50 ml ginger ale en een
laatste moment de drankjes bij, terwij je gasten toekijken
(bv. Canada Dry).
scheutje limoensap.
22, boel [feesten 2019 *