Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48




Hier is pagina 48 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4

ete

%

£ MENU

VOL

N

ERREN

Ravioli van langoustine

%

s

S

APERSONEN

mms

VOORBEREIDING 20 MIN

ue el

BEREIDING 55 MIN

sg

ALL

MAKKELIJK | €€

Z

2

$

&

2kgrauwe langoustines | 2 el olijfolie |

ALS EE]

1u, gesnipperd | 2 teentjes knoflook,

ECHTE

+

fijngehakt | 1 glas cognac | 300 mltoma-

= CHE

tenpuree | 1 wortel,in stukjes |

1 prei,in fine stukjes | 1bosje

gna

peterselie, fijngehakt | 11 water |

1blokje groentebouillon | 75 gboter |

75 gbloem | 200 mlroom | 180 gricotta |

1klein bosje basilicum, fijngehakt + extra

VOOR DE AFWERKING

Ravioli van langoustine

2tomaten, in blokjes | 18verse

lasagnevellen | gemalen roze peper |

zout,peper

© Dompel de langoustines 3 min

en

onder in gezouten kokend water.

F à

Verwijder de schaal en hou het

un

A

vruchtvlees aan de kant.

La

© verhit de olie in een grote pan en

\

8

fruit de ui, de knoflook en de

langoustinekopjes. Blus met de

ei

D

cognac en flambeer Voeg de

tomatenpuree toe en laat 2 min garen

F

IE

Voeg wortel, prei en peterselie toe en

et

3

%, A

overgiet met het water en het

fa

bouillonblokje. Breng aan de kook en

laat 20 min koken. Giet de bereiding



door een zeef en vang de bouillon op.

>,

Kruid met zout en peper. Laat de

boter smelten in een sauspannetje.

‘4

À

nn

Roer de bloem door de boter tot een

5

gladde roux. Giet1/3 van de bouillon

NEN,

bij de roux en blif roeren tot je een

A

gladde bereiding krijgt. Giet de rest

van de bouillon er in 2 keer al roerend

4

3

bi Voeg de room toe

À

En

© Hak het vruchtvlees van de

4

langoustines fijn. Meng het met de

:

ricotta, basilicum en tomatenblokjes.

1

Kruid met zout en peper. Bevochtig

een vellasagne en leg er een hoopje

men

vulling op. Plooi de lasagne dicht snij

de hoekjes af en druk de randen

stevig aan. Kook ongeveer 3 min in

Zwitserland, Vaud,

een grote pan gezouten water. Laat

La Côte, "Cuvée 48"

uitlekken en verdeel over de borden.

Grand Cru, wit

Nappeer met saus en werk af met

PER

roze peper.

oaren ze

sue

RS 188 EZELS | dt gEMITIEN

den

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

48

| feesten 2019