Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48
Hier is pagina 48 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
4
ete
%
£ MENU
VOL
N
ERREN
Ravioli van langoustine
%
s
S
APERSONEN
mms
VOORBEREIDING 20 MIN
ue el
BEREIDING 55 MIN
sg
ALL
MAKKELIJK | €€
Z
2
$
&
2kgrauwe langoustines | 2 el olijfolie |
ALS EE]
1u, gesnipperd | 2 teentjes knoflook,
ECHTE
+
fijngehakt | 1 glas cognac | 300 mltoma-
= CHE
tenpuree | 1 wortel,in stukjes |
1 prei,in fine stukjes | 1bosje
gna
peterselie, fijngehakt | 11 water |
1blokje groentebouillon | 75 gboter |
75 gbloem | 200 mlroom | 180 gricotta |
1klein bosje basilicum, fijngehakt + extra
VOOR DE AFWERKING
Ravioli van langoustine
2tomaten, in blokjes | 18verse
lasagnevellen | gemalen roze peper |
zout,peper
© Dompel de langoustines 3 min
en
onder in gezouten kokend water.
F à
Verwijder de schaal en hou het
un
A
vruchtvlees aan de kant.
La
© verhit de olie in een grote pan en
\
8
fruit de ui, de knoflook en de
langoustinekopjes. Blus met de
ei
D
cognac en flambeer Voeg de
tomatenpuree toe en laat 2 min garen
F
IE
Voeg wortel, prei en peterselie toe en
et
3
%, A
overgiet met het water en het
fa
bouillonblokje. Breng aan de kook en
laat 20 min koken. Giet de bereiding
”
door een zeef en vang de bouillon op.
>,
Kruid met zout en peper. Laat de
boter smelten in een sauspannetje.
‘4
À
nn
Roer de bloem door de boter tot een
5
gladde roux. Giet1/3 van de bouillon
NEN,
bij de roux en blif roeren tot je een
A
gladde bereiding krijgt. Giet de rest
van de bouillon er in 2 keer al roerend
4
3
bi Voeg de room toe
À
En
© Hak het vruchtvlees van de
4
langoustines fijn. Meng het met de
:
ricotta, basilicum en tomatenblokjes.
1
Kruid met zout en peper. Bevochtig
een vellasagne en leg er een hoopje
men
vulling op. Plooi de lasagne dicht snij
de hoekjes af en druk de randen
stevig aan. Kook ongeveer 3 min in
Zwitserland, Vaud,
een grote pan gezouten water. Laat
La Côte, "Cuvée 48"
uitlekken en verdeel over de borden.
Grand Cru, wit
Nappeer met saus en werk af met
PER
roze peper.
oaren ze
sue
RS 188 EZELS | dt gEMITIEN
den
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
48
| feesten 2019