Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48


Hier is pagina 48 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 48 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48

4 ete % £ MENU VOL N ERREN Ravioli van langoustine % s S APERSONEN mms VOORBEREIDING 20 MIN ue el BEREIDING 55 MIN sg ALL MAKKELIJK | €€ Z 2 $ & 2kgrauwe langoustines | 2 el olijfolie | ALS EE] 1u, gesnipperd | 2 teentjes knoflook, ECHTE + fijngehakt | 1 glas cognac | 300 mltoma- = CHE tenpuree | 1 wortel,in stukjes | 1 prei,in fine stukjes | 1bosje gna peterselie, fijngehakt | 11 water | 1blokje groentebouillon | 75 gboter | 75 gbloem | 200 mlroom | 180 gricotta | 1klein bosje basilicum, fijngehakt + extra VOOR DE AFWERKING Ravioli van langoustine 2tomaten, in blokjes | 18verse lasagnevellen | gemalen roze peper | zout,peper © Dompel de langoustines 3 min en onder in gezouten kokend water. F à Verwijder de schaal en hou het un A vruchtvlees aan de kant. La © verhit de olie in een grote pan en \ 8 fruit de ui, de knoflook en de langoustinekopjes. Blus met de ei D cognac en flambeer Voeg de tomatenpuree toe en laat 2 min garen F IE Voeg wortel, prei en peterselie toe en et 3 %, A overgiet met het water en het fa bouillonblokje. Breng aan de kook en laat 20 min koken. Giet de bereiding ” door een zeef en vang de bouillon op. >, Kruid met zout en peper. Laat de boter smelten in een sauspannetje. ‘4 À nn Roer de bloem door de boter tot een 5 gladde roux. Giet1/3 van de bouillon NEN, bij de roux en blif roeren tot je een A gladde bereiding krijgt. Giet de rest van de bouillon er in 2 keer al roerend 4 3 bi Voeg de room toe À En © Hak het vruchtvlees van de 4 langoustines fijn. Meng het met de : ricotta, basilicum en tomatenblokjes. 1 Kruid met zout en peper. Bevochtig een vellasagne en leg er een hoopje men vulling op. Plooi de lasagne dicht snij de hoekjes af en druk de randen stevig aan. Kook ongeveer 3 min in Zwitserland, Vaud, een grote pan gezouten water. Laat La Côte, "Cuvée 48" uitlekken en verdeel over de borden. Grand Cru, wit Nappeer met saus en werk af met PER roze peper. oaren ze sue RS 188 EZELS | dt gEMITIEN den ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 48 | feesten 2019

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 48