Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 51


Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 51

C4 & # | > Bun Gr, ” & WE ve Sr > Ne. | ps \ Hi 3% Fu L (AE & PP: “ LS S Wo | > @n Tempura van reuze- Zeebaarstartaar Sint-jakobsnoten met Zalm in filodeeg garnalen Madagascar met rammenas roze pompelmoessaus 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 6 PERSONEN 8 PERSONEN | RUST 13 MIN | 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN | BEREIDING 35 MIN | VOORBEREIDING 10 MIN | VOORBEREIDING 20 MIN | 15 MIN | BEREIDING 37 MIN | MAKKELIJK | €€ BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK [€€ BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | € 5 vellen filodeeg! 650 g zalmfilet | 159 MAKKELIJK | € 400g zeebaars | 1rammenas+ enkele 1roze pompelmoes | 300 gbacon, in dille, fijngehakt | 100 gricotta |olie| 1 ei | 150 mlijskoudwater | 100 gbloem radijsjes | witte wijnazijn | 150 ml Julienne | 20verse of diepvries sint- | 1 eidooier |1 snuifje grof zeezout | zout, lijsblokjes | 18 reuzegarnalen uit balsamicoazijn | 1elvloeibarehoning | Jakobsnoten | 120gui, gesnipperd | peper Madagascar | zout 100mllichteroom | 1 langwerpigesjalot, 100 ml witte wijn (sauvignon) | 3 elboter| VOORDEDIP gesnipperd | 1 el xeresazin | sap van 1pompoen, geschild en in blokjes | @ Leg het filodeeg op een vochtige 3el honing | zout, zwarte peper keukenhanddoek zodat het niet kan 1 mango | chilipoeder | YA citroen | 3 el oljfolie extra vierge | zeste van 1 limoen 2 sneetjes zwart roggebrood (pompernik- uitdrogen. Spoel de zalm onder koud kei) | krulsia | zeezout peper @ snij suprêmes uit de pompelmoes water en dep hem droog met keu- © verwarm de frituurpan voor op met een zeer scherp mes en pers de kenpapier. Kruid de zalm naar smaak @ vur een grote mengkom met rest van de vrucht uit. Bak de bacon met zout en peper: Meng de dille met 175°C. Klop het ei los in een kommetje. Meng er al kloppend het ijskoude ijsblokjes of ijswater en een snuifje in ongeveer 3 min goudbruin, laat de ricotta, kruid met zout en peper en zout. Snij de zeebaars in kleine blokjes, uitlekken en giet het bakvet weg, maar water door en klop er dan de bloem smeer dit mengsel op de zalmfilet en 1 snuifje zout door. Voeg de leg ze in een Kleinere mengkom en zet laat nog el in de pan die in het ijs. Spoel de rammenas en © verwarm de oven voor op 175°C. ijsblokjes toe (dit is hét geheim voor @ kruid de sint-jakobsnoten met zout Leg 3 vellen filodeeg op een vel een luchtig beslag!) de radijsjes en snijin dunne schijfjes. Kruid met een beetje zout, bespren- en peper en bak in 2 min goudbruin in bakpapier en laat ze daarbij een beetje het bakvet van de bacon. Voeg de ui © schil de mango en snij of schep kel met witte wijnazijn en laat 10 min overlappen. Borstel elk vel in met een marineren, toe, draai de sint-jakobsnoten om en beetje olie, Leg de zalm in het midden het vruchtvlees rond de pit weg, Snij laat nog 2 min bakken. Hou warm. Blus het in kleine blokjes en kruid met een en vouw er de randen van het deeg © verwarm intussen de balsamico- de pan met het pompelmoessap en de rond. Gebruik de 2 resterende vellen snuifje chilipoeder en de limoenzeste azijn en de honing tot het kookpunt en wijn, Laat indikken en Klop de saus op filodeeg om het pakketje volledig af te laat dan afkoelen, Giet er de room bij met 1 el boter. sluiten © Haal de garnalen door het beslag en dompel ze dan in de hete en zet apart. Meng de blokjes vis met de sjalot, de xeresazijn, het citroensap ® rooster de pompoen ongeveer © klop de eidooier los en borstel over frituurolie. Bak ze krokant, laat ze dan 30 min in de oven op 200°C. Pureer. het deeg. Besprenkel het ook met olie uitlekken op keukenpapier en dien op en de olifolie. Kruid met zeezout en peper en schep goed om, Laat 2à met 2 elboter en de honing en kruid Strooi er het grof zeezout over. Leg met de mangodip, met zout en peper: Gebruik een vorm 3 min rusten. het zalmpakket met het bakpapier op of ring om torentjes van puree te een bakplaat en bak 30 à 35 min in het ® rooster de sneetjes roggebrood. maken op de borden. Schik er de midden van de oven. Verdeel de krulsla over de borden, sint-jakobsnoten en de bacon bij x voeg de vistartaar toe, leg er plakjes + Nappeer met de saus en werk af met rammenas en radijs bij en nappeer de suprêmes van pompelmoes en A met de balsamicoazijn met room enkele takjes waterkers Serveer met het geroosterde brood Australië, Murray Darling, Spanje, Frankrijk, Bourgogne, Frankrijk, Elzas, Barramundi, Bodegas Paco &Lola, Mâconnais, Domaine Jean Murbach, Pinot Grigio, wit Lolo Rías Baixas, Wit Daventure Saint-Véran, Wit Pinot Gris, Wit. RIE RT HS gna 6e gE Moun 100 20 VETTEN 68 KOOLHYDRATEN [2719 42 VETTEN 2 gKOOIMDRATEN | 209 SUKERS 11,2 gVEZEIS | 139 EIMITTEN | SUERS À 2 8 VE | 12 gEIWITTEN | \SUKERS 74 VZELS 158 EWITIEN | (suikers 132 q VEELS 36 genen | » feesten 2019 | Fol 151

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 51