Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
C4
&
#
|
>
Bun
Gr,
”
&
WE
ve
Sr
>
Ne.
|
ps
\
Hi
3%
Fu
L
(AE
&
PP:
“
LS
S
Wo
|
>
@n
Tempura van reuze-
Zeebaarstartaar
Sint-jakobsnoten met
Zalm in filodeeg
garnalen
Madagascar
met rammenas
roze pompelmoessaus
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
6 PERSONEN
8 PERSONEN | RUST 13 MIN |
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
10 MIN | BEREIDING 35 MIN |
VOORBEREIDING 10 MIN |
VOORBEREIDING 20 MIN |
15 MIN | BEREIDING 37 MIN |
MAKKELIJK | €€
BEREIDING 15 MIN |
MAKKELIJK [€€
BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | €
5 vellen filodeeg! 650 g zalmfilet | 159
MAKKELIJK | €
400g zeebaars | 1rammenas+ enkele
1roze pompelmoes | 300 gbacon, in
dille, fijngehakt | 100 gricotta |olie|
1 ei | 150 mlijskoudwater | 100 gbloem
radijsjes | witte wijnazijn | 150 ml
Julienne | 20verse of diepvries sint-
| 1 eidooier |1 snuifje grof zeezout | zout,
lijsblokjes | 18 reuzegarnalen uit
balsamicoazijn | 1elvloeibarehoning |
Jakobsnoten | 120gui, gesnipperd |
peper
Madagascar | zout
100mllichteroom | 1 langwerpigesjalot,
100 ml witte wijn (sauvignon) | 3 elboter|
VOORDEDIP
gesnipperd | 1 el xeresazin | sap van
1pompoen, geschild en in blokjes |
@ Leg het filodeeg op een vochtige
3el honing | zout, zwarte peper
keukenhanddoek zodat het niet kan
1 mango | chilipoeder |
YA citroen | 3 el oljfolie extra vierge |
zeste van 1 limoen
2 sneetjes zwart roggebrood (pompernik-
uitdrogen. Spoel de zalm onder koud
kei) | krulsia | zeezout peper
@ snij suprêmes uit de pompelmoes
water en dep hem droog met keu-
© verwarm de frituurpan voor op
met een zeer scherp mes en pers de
kenpapier. Kruid de zalm naar smaak
@ vur een grote mengkom met
rest van de vrucht uit. Bak de bacon
met zout en peper: Meng de dille met
175°C. Klop het ei los in een kommetje.
Meng er al kloppend het ijskoude
ijsblokjes of ijswater en een snuifje
in ongeveer 3 min goudbruin, laat
de ricotta, kruid met zout en peper en
zout. Snij de zeebaars in kleine blokjes,
uitlekken en giet het bakvet weg, maar
water door en klop er dan de bloem
smeer dit mengsel op de zalmfilet
en 1 snuifje zout door. Voeg de
leg ze in een Kleinere mengkom en zet
laat nog el in de pan
die in het ijs. Spoel de rammenas en
© verwarm de oven voor op 175°C.
ijsblokjes toe (dit is hét geheim voor
@ kruid de sint-jakobsnoten met zout
Leg 3 vellen filodeeg op een vel
een luchtig beslag!)
de radijsjes en snijin dunne schijfjes.
Kruid met een beetje zout, bespren-
en peper en bak in 2 min goudbruin in
bakpapier en laat ze daarbij een beetje
het bakvet van de bacon. Voeg de ui
© schil de mango en snij of schep
kel met witte wijnazijn en laat 10 min
overlappen. Borstel elk vel in met een
marineren,
toe, draai de sint-jakobsnoten om en
beetje olie, Leg de zalm in het midden
het vruchtvlees rond de pit weg, Snij
laat nog 2 min bakken. Hou warm. Blus
het in kleine blokjes en kruid met een
en vouw er de randen van het deeg
© verwarm intussen de balsamico-
de pan met het pompelmoessap en de
rond. Gebruik de 2 resterende vellen
snuifje chilipoeder en de limoenzeste
azijn en de honing tot het kookpunt en
wijn, Laat indikken en Klop de saus op
filodeeg om het pakketje volledig af te
laat dan afkoelen, Giet er de room bij
met 1 el boter.
sluiten
© Haal de garnalen door het beslag
en dompel ze dan in de hete
en zet apart. Meng de blokjes vis met
de sjalot, de xeresazijn, het citroensap
® rooster de pompoen ongeveer
© klop de eidooier los en borstel over
frituurolie. Bak ze krokant, laat ze dan
30 min in de oven op 200°C. Pureer.
het deeg. Besprenkel het ook met olie
uitlekken op keukenpapier en dien op
en de olifolie. Kruid met zeezout en
peper en schep goed om, Laat 2à
met 2 elboter en de honing en kruid
Strooi er het grof zeezout over. Leg
met de mangodip,
met zout en peper: Gebruik een vorm
3 min rusten.
het zalmpakket met het bakpapier op
of ring om torentjes van puree te
een bakplaat en bak 30 à 35 min in het
® rooster de sneetjes roggebrood.
maken op de borden. Schik er de
midden van de oven.
Verdeel de krulsla over de borden,
sint-jakobsnoten en de bacon bij
x
voeg de vistartaar toe, leg er plakjes
+
Nappeer met de saus en werk af met
rammenas en radijs bij en nappeer
de suprêmes van pompelmoes en
A
met de balsamicoazijn met room
enkele takjes waterkers
Serveer met het geroosterde brood
Australië, Murray Darling,
Spanje,
Frankrijk, Bourgogne,
Frankrijk, Elzas,
Barramundi,
Bodegas Paco &Lola,
Mâconnais, Domaine
Jean Murbach,
Pinot Grigio, wit
Lolo Rías Baixas, Wit
Daventure Saint-Véran, Wit
Pinot Gris, Wit.
RIE
RT
HS gna 6e
gE Moun 100
20 VETTEN 68 KOOLHYDRATEN [2719
42 VETTEN 2 gKOOIMDRATEN | 209
SUKERS 11,2 gVEZEIS | 139 EIMITTEN
|
SUERS À 2 8 VE | 12 gEIWITTEN
|
\SUKERS 74 VZELS 158 EWITIEN
|
(suikers 132 q VEELS 36 genen
|
» feesten 2019 | Fol 151