Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

C4

&

#

|

>

Bun

Gr,



&

WE

ve

Sr

>

Ne.

|

ps

\

Hi

3%

Fu

L

(AE

&

PP:



LS

S

Wo

|

>

@n

Tempura van reuze-

Zeebaarstartaar

Sint-jakobsnoten met

Zalm in filodeeg

garnalen

Madagascar

met rammenas

roze pompelmoessaus

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

6 PERSONEN

8 PERSONEN | RUST 13 MIN |

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

10 MIN | BEREIDING 35 MIN |

VOORBEREIDING 10 MIN |

VOORBEREIDING 20 MIN |

15 MIN | BEREIDING 37 MIN |

MAKKELIJK | €€

BEREIDING 15 MIN |

MAKKELIJK [€€

BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | €

5 vellen filodeeg! 650 g zalmfilet | 159

MAKKELIJK | €

400g zeebaars | 1rammenas+ enkele

1roze pompelmoes | 300 gbacon, in

dille, fijngehakt | 100 gricotta |olie|

1 ei | 150 mlijskoudwater | 100 gbloem

radijsjes | witte wijnazijn | 150 ml

Julienne | 20verse of diepvries sint-

| 1 eidooier |1 snuifje grof zeezout | zout,

lijsblokjes | 18 reuzegarnalen uit

balsamicoazijn | 1elvloeibarehoning |

Jakobsnoten | 120gui, gesnipperd |

peper

Madagascar | zout

100mllichteroom | 1 langwerpigesjalot,

100 ml witte wijn (sauvignon) | 3 elboter|

VOORDEDIP

gesnipperd | 1 el xeresazin | sap van

1pompoen, geschild en in blokjes |

@ Leg het filodeeg op een vochtige

3el honing | zout, zwarte peper

keukenhanddoek zodat het niet kan

1 mango | chilipoeder |

YA citroen | 3 el oljfolie extra vierge |

zeste van 1 limoen

2 sneetjes zwart roggebrood (pompernik-

uitdrogen. Spoel de zalm onder koud

kei) | krulsia | zeezout peper

@ snij suprêmes uit de pompelmoes

water en dep hem droog met keu-

© verwarm de frituurpan voor op

met een zeer scherp mes en pers de

kenpapier. Kruid de zalm naar smaak

@ vur een grote mengkom met

rest van de vrucht uit. Bak de bacon

met zout en peper: Meng de dille met

175°C. Klop het ei los in een kommetje.

Meng er al kloppend het ijskoude

ijsblokjes of ijswater en een snuifje

in ongeveer 3 min goudbruin, laat

de ricotta, kruid met zout en peper en

zout. Snij de zeebaars in kleine blokjes,

uitlekken en giet het bakvet weg, maar

water door en klop er dan de bloem

smeer dit mengsel op de zalmfilet

en 1 snuifje zout door. Voeg de

leg ze in een Kleinere mengkom en zet

laat nog el in de pan

die in het ijs. Spoel de rammenas en

© verwarm de oven voor op 175°C.

ijsblokjes toe (dit is hét geheim voor

@ kruid de sint-jakobsnoten met zout

Leg 3 vellen filodeeg op een vel

een luchtig beslag!)

de radijsjes en snijin dunne schijfjes.

Kruid met een beetje zout, bespren-

en peper en bak in 2 min goudbruin in

bakpapier en laat ze daarbij een beetje

het bakvet van de bacon. Voeg de ui

© schil de mango en snij of schep

kel met witte wijnazijn en laat 10 min

overlappen. Borstel elk vel in met een

marineren,

toe, draai de sint-jakobsnoten om en

beetje olie, Leg de zalm in het midden

het vruchtvlees rond de pit weg, Snij

laat nog 2 min bakken. Hou warm. Blus

het in kleine blokjes en kruid met een

en vouw er de randen van het deeg

© verwarm intussen de balsamico-

de pan met het pompelmoessap en de

rond. Gebruik de 2 resterende vellen

snuifje chilipoeder en de limoenzeste

azijn en de honing tot het kookpunt en

wijn, Laat indikken en Klop de saus op

filodeeg om het pakketje volledig af te

laat dan afkoelen, Giet er de room bij

met 1 el boter.

sluiten

© Haal de garnalen door het beslag

en dompel ze dan in de hete

en zet apart. Meng de blokjes vis met

de sjalot, de xeresazijn, het citroensap

® rooster de pompoen ongeveer

© klop de eidooier los en borstel over

frituurolie. Bak ze krokant, laat ze dan

30 min in de oven op 200°C. Pureer.

het deeg. Besprenkel het ook met olie

uitlekken op keukenpapier en dien op

en de olifolie. Kruid met zeezout en

peper en schep goed om, Laat 2à

met 2 elboter en de honing en kruid

Strooi er het grof zeezout over. Leg

met de mangodip,

met zout en peper: Gebruik een vorm

3 min rusten.

het zalmpakket met het bakpapier op

of ring om torentjes van puree te

een bakplaat en bak 30 à 35 min in het

® rooster de sneetjes roggebrood.

maken op de borden. Schik er de

midden van de oven.

Verdeel de krulsla over de borden,

sint-jakobsnoten en de bacon bij

x

voeg de vistartaar toe, leg er plakjes

+

Nappeer met de saus en werk af met

rammenas en radijs bij en nappeer

de suprêmes van pompelmoes en

A

met de balsamicoazijn met room

enkele takjes waterkers

Serveer met het geroosterde brood

Australië, Murray Darling,

Spanje,

Frankrijk, Bourgogne,

Frankrijk, Elzas,

Barramundi,

Bodegas Paco &Lola,

Mâconnais, Domaine

Jean Murbach,

Pinot Grigio, wit

Lolo Rías Baixas, Wit

Daventure Saint-Véran, Wit

Pinot Gris, Wit.

RIE

RT

HS gna 6e

gE Moun 100

20 VETTEN 68 KOOLHYDRATEN [2719

42 VETTEN 2 gKOOIMDRATEN | 209

SUKERS 11,2 gVEZEIS | 139 EIMITTEN

|

SUERS À 2 8 VE | 12 gEIWITTEN

|

\SUKERS 74 VZELS 158 EWITIEN

|

(suikers 132 q VEELS 36 genen

|

» feesten 2019 | Fol 151