Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9


Hier is pagina 9 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 9 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9

magische feesten > Zandkoekjes met zeewier en Sint-jakobsnoten met parmezaan aardperenroom en shimeji Geroosterde ciabatta met foie gras en vijgen 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 10 MIN | en AN MAKKELIJK | € bl NN | Nd 1dabatta | olijfolie | boter | 250 gbospaddenstoelen, schoongeboend ak er | 1teentje knoflook, geperst | zel peterselie, fijngehakt | vijgencompote | 2509| gras | 2 verse vijgen, in plakjes =. | zout, peper > Belgiö, Limburg, © snij de ciabatta in sneetjes, gar Jerome Winery besprenkel ze met olifolie en rooster ze by Hoenshof, goudbruin Chardonnay, Wit © Laat een klontje boter smelten in een braadpan. Bak de paddenstoelen en de Sintjakobsnoten geperste knoflook tot de paddenstoelen Zandkoekjes met zeewier met aardperenroom en shimeji goudbruin kleuren. Bestrooi met de en parmezaan 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN peterselie en kruid met zout en peper. 6 PERSONEN | VOORBEREIDING BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€ ® schep een lepeltje vijgencompote 10 MIN | RUSTEN 2U BEREIDING 30 MIN | MAKKELIJK | € 300 gaardperen | 150ml room 40% VG. | w op elk sneetje brood, voeg een plakje boter | 4sintJakobsnoten | 1 schaaltje 50 gfijn geraspte parmezaan | verse vijg en een sneetje foie gras toe 5 g nori-zeewier, Fingehakt | 150gbio shimeji-paddenstoelen | oljfolie met citroen ® en verdeel er de gebakken padden- | takjesblacpeterselie | zout, peper bloem Carrefour | 1 ei | 80 mlolijfolie Perfect gebakken stoelen over. Eindig met een plakje 12 elwater | Vat zeezout | 1snuifje Fleur de © Schilde aardperen, snij ze in stukken verse vijg. sint-plabsnootps zin sel | 1 snuifje Espelettepeper en breng ze met de room aan de kook in goudbruin aan de © Giet de parmezaan, het gedroogd een kookpan, Laat ongeveer 20 min buitenkant en haast niet sudderen op een laag vuur Controleer zeewier, de bloem en het zeezout in een getakkenvanbimen. mengkom. Klop in een andere kom het ei regelmatig ofer nog voldoende vocht is Voor de perfecte gang aat en voeg indien nodig een scheutje water Frankrijk, Savoie, los met de olie en het water. Giet bij het jeze ersteen half var Domaine Masson Roussette bloemmengsel en kneed kort tot een toe. Kruid met zout en peper, mixfijn in de liggen op keukenpapier en de Savoie, Wit blender en giet dan nog door een zeef. elastisch deeg, bk jeze min ger © verpak het deeg in een schone @ Laat de boter in een kookpan smelten Kant opeen hoog wur in tot ze bruist. Voeg de sint-jakobsnoten flink hete vetstof. keukendoek en leg minstens 2 uur in de PER PORTIE 414 KCAL koelkast. toe, kruid met zout en peper en bak ze in aug ETT 1329 KOOLMIDRATEN | 12 ÉSUERS | 2,19 VEELS 72 WITTEN 2 min bruin. Bak in een andere pan de © Rol het deeg dun uit tot een dikte van paddenstoelen in een Kontje boter en 0,5 emen snij er cirkels uit Strooi er fleur kruid met zout en peper. de sel en Espelettepeper over en bak. ® schep met behulp van een ronde 20 à 25 min in de oven, voorverwarmd op 170°C serveerring van 6 cm de aardperenroom € op de borden. Druk lichtjes aan met een (4 draai van een lepel Leg er een sint-ja- kobsnoot op en kruid met zout en peper. Rn Gieter een scheutje olijfolie over. Voeg de paddenstoelen toe en werk af met italië, Umbrië, peterselie, Picinni Orvieto, Wit ® & x EN IE 06 KCAL 4 PER TE 248 KCAL ZUOVETTEN| 129 KOOLHYORATEN] 21 9 Geroosterde ciabatta 179 VEEN | 18 9KOOLHYORATEN | Lg SUKERS| 4 g VERS 32 gENMTIEN SUIKERS | 1,29 E2ELS | 67 WITTEN met foie gras en vijgen P 4 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. feesten 2019 | 1 9

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9