Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

magische feesten

>

Zandkoekjes

met zeewier en

Sint-jakobsnoten met

parmezaan

aardperenroom en shimeji

Geroosterde ciabatta met

foie gras en vijgen

6 PERSONEN | VOORBEREIDING

15 MIN | BEREIDING 10 MIN |

en

AN

MAKKELIJK | €

bl

NN

|

Nd

1dabatta | olijfolie | boter |

250 gbospaddenstoelen, schoongeboend

ak

er

| 1teentje knoflook, geperst |

zel peterselie, fijngehakt | vijgencompote |

2509|

gras | 2 verse vijgen, in plakjes

=.

| zout, peper

>

Belgiö, Limburg,

© snij de ciabatta in sneetjes,

gar

Jerome Winery

besprenkel ze met olifolie en rooster ze

by Hoenshof,

goudbruin

Chardonnay, Wit

© Laat een klontje boter smelten in een

braadpan. Bak de paddenstoelen en de

Sintjakobsnoten

geperste knoflook tot de paddenstoelen

Zandkoekjes met zeewier

met aardperenroom en shimeji

goudbruin kleuren. Bestrooi met de

en parmezaan

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

peterselie en kruid met zout en peper.

6 PERSONEN | VOORBEREIDING

BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€

® schep een lepeltje vijgencompote

10 MIN | RUSTEN 2U

BEREIDING 30 MIN | MAKKELIJK | €

300 gaardperen | 150ml room 40% VG. |

w

op elk sneetje brood, voeg een plakje

boter | 4sintJakobsnoten | 1 schaaltje

50 gfijn geraspte parmezaan |

verse vijg en een sneetje foie gras toe

5 g nori-zeewier, Fingehakt | 150gbio

shimeji-paddenstoelen | oljfolie met citroen

®

en verdeel er de gebakken padden-

| takjesblacpeterselie | zout, peper

bloem Carrefour | 1 ei | 80 mlolijfolie

Perfect gebakken

stoelen over. Eindig met een plakje

12 elwater | Vat zeezout | 1snuifje Fleur de

© Schilde aardperen, snij ze in stukken

verse vijg.

sint-plabsnootps zin

sel | 1 snuifje Espelettepeper

en breng ze met de room aan de kook in

goudbruin aan de

© Giet de parmezaan, het gedroogd

een kookpan, Laat ongeveer 20 min

buitenkant en haast niet

sudderen op een laag vuur Controleer

zeewier, de bloem en het zeezout in een

getakkenvanbimen.

mengkom. Klop in een andere kom het ei

regelmatig ofer nog voldoende vocht is

Voor de perfecte gang aat

en voeg indien nodig een scheutje water

Frankrijk, Savoie,

los met de olie en het water. Giet bij het

jeze ersteen half var

Domaine Masson Roussette

bloemmengsel en kneed kort tot een

toe. Kruid met zout en peper, mixfijn in de

liggen op keukenpapier en

de Savoie, Wit

blender en giet dan nog door een zeef.

elastisch deeg,

bk jeze min ger

© verpak het deeg in een schone

@ Laat de boter in een kookpan smelten

Kant opeen hoog wur in

tot ze bruist. Voeg de sint-jakobsnoten

flink hete vetstof.

keukendoek en leg minstens 2 uur in de

PER PORTIE 414 KCAL

koelkast.

toe, kruid met zout en peper en bak ze in

aug

ETT 1329 KOOLMIDRATEN | 12

ÉSUERS | 2,19 VEELS 72 WITTEN

2 min bruin. Bak in een andere pan de

© Rol het deeg dun uit tot een dikte van

paddenstoelen in een Kontje boter en

0,5 emen snij er cirkels uit Strooi er fleur

kruid met zout en peper.

de sel en Espelettepeper over en bak.

® schep met behulp van een ronde

20 à 25 min in de oven, voorverwarmd

op 170°C

serveerring van 6 cm de aardperenroom



op de borden. Druk lichtjes aan met een

(4

draai van een lepel Leg er een sint-ja-

kobsnoot op en kruid met zout en peper.

Rn

Gieter een scheutje olijfolie over. Voeg

de paddenstoelen toe en werk af met

italië, Umbrië,

peterselie,

Picinni Orvieto, Wit

®

&

x

EN

IE 06 KCAL

4

PER

TE 248 KCAL

ZUOVETTEN| 129 KOOLHYORATEN] 21 9

Geroosterde ciabatta

179 VEEN | 18 9KOOLHYORATEN | Lg

SUKERS| 4 g VERS 32 gENMTIEN

SUIKERS | 1,29 E2ELS | 67 WITTEN

met foie gras en vijgen

P 4

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

feesten 2019 |

1 9