Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
magische feesten
>
Zandkoekjes
met zeewier en
Sint-jakobsnoten met
parmezaan
aardperenroom en shimeji
Geroosterde ciabatta met
foie gras en vijgen
6 PERSONEN | VOORBEREIDING
15 MIN | BEREIDING 10 MIN |
en
AN
MAKKELIJK | €
bl
NN
|
Nd
1dabatta | olijfolie | boter |
250 gbospaddenstoelen, schoongeboend
ak
er
| 1teentje knoflook, geperst |
zel peterselie, fijngehakt | vijgencompote |
2509|
gras | 2 verse vijgen, in plakjes
=.
| zout, peper
>
Belgiö, Limburg,
© snij de ciabatta in sneetjes,
gar
Jerome Winery
besprenkel ze met olifolie en rooster ze
by Hoenshof,
goudbruin
Chardonnay, Wit
© Laat een klontje boter smelten in een
braadpan. Bak de paddenstoelen en de
Sintjakobsnoten
geperste knoflook tot de paddenstoelen
Zandkoekjes met zeewier
met aardperenroom en shimeji
goudbruin kleuren. Bestrooi met de
en parmezaan
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
peterselie en kruid met zout en peper.
6 PERSONEN | VOORBEREIDING
BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€
® schep een lepeltje vijgencompote
10 MIN | RUSTEN 2U
BEREIDING 30 MIN | MAKKELIJK | €
300 gaardperen | 150ml room 40% VG. |
w
op elk sneetje brood, voeg een plakje
boter | 4sintJakobsnoten | 1 schaaltje
50 gfijn geraspte parmezaan |
verse vijg en een sneetje foie gras toe
5 g nori-zeewier, Fingehakt | 150gbio
shimeji-paddenstoelen | oljfolie met citroen
®
en verdeel er de gebakken padden-
| takjesblacpeterselie | zout, peper
bloem Carrefour | 1 ei | 80 mlolijfolie
Perfect gebakken
stoelen over. Eindig met een plakje
12 elwater | Vat zeezout | 1snuifje Fleur de
© Schilde aardperen, snij ze in stukken
verse vijg.
sint-plabsnootps zin
sel | 1 snuifje Espelettepeper
en breng ze met de room aan de kook in
goudbruin aan de
© Giet de parmezaan, het gedroogd
een kookpan, Laat ongeveer 20 min
buitenkant en haast niet
sudderen op een laag vuur Controleer
zeewier, de bloem en het zeezout in een
getakkenvanbimen.
mengkom. Klop in een andere kom het ei
regelmatig ofer nog voldoende vocht is
Voor de perfecte gang aat
en voeg indien nodig een scheutje water
Frankrijk, Savoie,
los met de olie en het water. Giet bij het
jeze ersteen half var
Domaine Masson Roussette
bloemmengsel en kneed kort tot een
toe. Kruid met zout en peper, mixfijn in de
liggen op keukenpapier en
de Savoie, Wit
blender en giet dan nog door een zeef.
elastisch deeg,
bk jeze min ger
© verpak het deeg in een schone
@ Laat de boter in een kookpan smelten
Kant opeen hoog wur in
tot ze bruist. Voeg de sint-jakobsnoten
flink hete vetstof.
keukendoek en leg minstens 2 uur in de
PER PORTIE 414 KCAL
koelkast.
toe, kruid met zout en peper en bak ze in
aug
ETT 1329 KOOLMIDRATEN | 12
ÉSUERS | 2,19 VEELS 72 WITTEN
2 min bruin. Bak in een andere pan de
© Rol het deeg dun uit tot een dikte van
paddenstoelen in een Kontje boter en
0,5 emen snij er cirkels uit Strooi er fleur
kruid met zout en peper.
de sel en Espelettepeper over en bak.
® schep met behulp van een ronde
20 à 25 min in de oven, voorverwarmd
op 170°C
serveerring van 6 cm de aardperenroom
€
op de borden. Druk lichtjes aan met een
(4
draai van een lepel Leg er een sint-ja-
kobsnoot op en kruid met zout en peper.
Rn
Gieter een scheutje olijfolie over. Voeg
de paddenstoelen toe en werk af met
italië, Umbrië,
peterselie,
Picinni Orvieto, Wit
®
&
x
EN
IE 06 KCAL
4
PER
TE 248 KCAL
ZUOVETTEN| 129 KOOLHYORATEN] 21 9
Geroosterde ciabatta
179 VEEN | 18 9KOOLHYORATEN | Lg
SUKERS| 4 g VERS 32 gENMTIEN
SUIKERS | 1,29 E2ELS | 67 WITTEN
met foie gras en vijgen
P 4
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
feesten 2019 |
1 9