Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„Vee
Gevulde artisjok
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN |
BEREIDING 25 MIN | MAKKELIJK | €
»
2 grote artisjokken oF4kleine | citroensap |
100 gricotta | 150 ggorgonzola | 1 elfijngehakte
bieslook | 1 elfingehakt basilicum | 1el
fijngehakte peterselie | 1 el ctroenzeste |
olijfolie | gemengde sla | zout, peper
© verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder
RES
de buitenste bladeren van de artisjokken en snij
AR
V3 van de steel af. Blancheer de artisjokken 10
=
min in kokend citroenwater. Srij ze in de lengte
doormidden en snij het hardste gedeelte weg
PE
ter hoogte van het hart.
5
© Meng de ricotta met de gorgonzola. Voeg
de verse kruiden en de citroenzeste toe en
breng op smaak met zout en peper Vul de
=
po»
ee)
halve artisjokken met het kaasmengsel, schik ze
in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie,
Zet 15 min in de oven.
-
PER PORTE 132KCAL
© pien de gevulde artisjokken op met een
65 \ETEN | 92:
NOTEN 28
gemengde salade.
su
18
BAG EMTEN
OEE,
Oesters
FRISSE TOETS
Gerookte heilbot met
RICOTTA, CARREFOUR,
met oosterse vinaigrette
2500, € dap (€256 PER IG
avocado en grijze garnalen
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN |
10 MIN | MAKKELIJK | €
BEREIDING 5 MIN | MAKKELIJK | €
16 platte of holle oesters! zeekraal | grof
zel zurelightroom citroen-dille | het sap en de
zeezout
zeste van citroen | 2 el koriander, fijngehakt |
VOOR DE VINAIGRETTE
1009 grijze garnalen, gepeld | 2avocado's,in
1teentje knoflook, fijngesnipperd | 2 cm
blokjes | 100g gerookte heilbot, in blokjes | 2 el
‘gember, geraspt | zel mirin | 1 elsojasaus
krulpeterselie, fijngehakt | zout, peper van de
molen
| 2lente-uitjes, fijngesnipperd | % rode
Eli
peper, fijngesnipperd | 2 el sesamolie
A
© Meng dezure room met de citroenzeste, de
UD
OD Leg elke oester in een theedoek, steek
x
koriander en de grijze garnalen. Besprenkel de
het oestermes in het scharnier en druk de
nn
7
blokjes avocado met citroensap en breng op
A
oester open. Open de schelp en maak de
smaak met zouten peper.
oester van bovenuit los.
© verdeel het gamalenmengsel over
© Meng alle ingrediënten voor de
CZ
4 glaasjes. Leg er wat avocadoblokjes
bovenop en eindig met de heilbot.
vinaigrette
© werk af met peterselie en een beetje zwarte
© Leg de oesters open op een
serveerschaal bedekt met grof zeezout
(a
peper van de molen.
Gietin elke oester een beetje vinaigrette
wi
Werk de schaal af met zeekraal.
U
Ÿ
4
Ge
fi,
al
a
=
SUPERVERS
>
8
OESTERS UIT CANCALE.
FRISSE TOETS
T
=
AMALTETSKETEN
3
een
CARREFOUR.
N 2 MLD
ie
S
BIO AVOCADO, ONDER PLASTIC VERPAKKING, CARREFOUR BIJ
GRLIZENOORDZEEGARNALEN, CARRIFOUR 2006,
» feesten 2019 | Fol 175