Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75
„Vee Gevulde artisjok 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN | BEREIDING 25 MIN | MAKKELIJK | € » 2 grote artisjokken oF4kleine | citroensap | 100 gricotta | 150 ggorgonzola | 1 elfijngehakte bieslook | 1 elfingehakt basilicum | 1el fijngehakte peterselie | 1 el ctroenzeste | olijfolie | gemengde sla | zout, peper © verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder RES de buitenste bladeren van de artisjokken en snij AR V3 van de steel af. Blancheer de artisjokken 10 = min in kokend citroenwater. Srij ze in de lengte doormidden en snij het hardste gedeelte weg PE ter hoogte van het hart. 5 © Meng de ricotta met de gorgonzola. Voeg de verse kruiden en de citroenzeste toe en breng op smaak met zout en peper Vul de = po» ee) halve artisjokken met het kaasmengsel, schik ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie, Zet 15 min in de oven. - PER PORTE 132KCAL © pien de gevulde artisjokken op met een 65 \ETEN | 92: NOTEN 28 gemengde salade. su 18 BAG EMTEN OEE, Oesters FRISSE TOETS Gerookte heilbot met RICOTTA, CARREFOUR, met oosterse vinaigrette 2500, € dap (€256 PER IG avocado en grijze garnalen 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN | 10 MIN | MAKKELIJK | € BEREIDING 5 MIN | MAKKELIJK | € 16 platte of holle oesters! zeekraal | grof zel zurelightroom citroen-dille | het sap en de zeezout zeste van citroen | 2 el koriander, fijngehakt | VOOR DE VINAIGRETTE 1009 grijze garnalen, gepeld | 2avocado's,in 1teentje knoflook, fijngesnipperd | 2 cm blokjes | 100g gerookte heilbot, in blokjes | 2 el ‘gember, geraspt | zel mirin | 1 elsojasaus krulpeterselie, fijngehakt | zout, peper van de molen | 2lente-uitjes, fijngesnipperd | % rode Eli peper, fijngesnipperd | 2 el sesamolie A © Meng dezure room met de citroenzeste, de UD OD Leg elke oester in een theedoek, steek x koriander en de grijze garnalen. Besprenkel de het oestermes in het scharnier en druk de nn 7 blokjes avocado met citroensap en breng op A oester open. Open de schelp en maak de smaak met zouten peper. oester van bovenuit los. © verdeel het gamalenmengsel over © Meng alle ingrediënten voor de CZ 4 glaasjes. Leg er wat avocadoblokjes bovenop en eindig met de heilbot. vinaigrette © werk af met peterselie en een beetje zwarte © Leg de oesters open op een serveerschaal bedekt met grof zeezout (a peper van de molen. Gietin elke oester een beetje vinaigrette wi Werk de schaal af met zeekraal. U Ÿ 4 Ge fi, al a = SUPERVERS > 8 OESTERS UIT CANCALE. FRISSE TOETS T = AMALTETSKETEN 3 een CARREFOUR. N 2 MLD ie S BIO AVOCADO, ONDER PLASTIC VERPAKKING, CARREFOUR BIJ GRLIZENOORDZEEGARNALEN, CARRIFOUR 2006, » feesten 2019 | Fol 175
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75