Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„Vee

Gevulde artisjok

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN |

BEREIDING 25 MIN | MAKKELIJK | €

»

2 grote artisjokken oF4kleine | citroensap |

100 gricotta | 150 ggorgonzola | 1 elfijngehakte

bieslook | 1 elfingehakt basilicum | 1el

fijngehakte peterselie | 1 el ctroenzeste |

olijfolie | gemengde sla | zout, peper

© verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder

RES

de buitenste bladeren van de artisjokken en snij

AR

V3 van de steel af. Blancheer de artisjokken 10

=

min in kokend citroenwater. Srij ze in de lengte

doormidden en snij het hardste gedeelte weg

PE

ter hoogte van het hart.

5

© Meng de ricotta met de gorgonzola. Voeg

de verse kruiden en de citroenzeste toe en

breng op smaak met zout en peper Vul de

=

po»

ee)

halve artisjokken met het kaasmengsel, schik ze

in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie,

Zet 15 min in de oven.

-

PER PORTE 132KCAL

© pien de gevulde artisjokken op met een

65 \ETEN | 92:

NOTEN 28

gemengde salade.

su

18

BAG EMTEN

OEE,

Oesters

FRISSE TOETS

Gerookte heilbot met

RICOTTA, CARREFOUR,

met oosterse vinaigrette

2500, € dap (€256 PER IG

avocado en grijze garnalen

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 10 MIN |

10 MIN | MAKKELIJK | €

BEREIDING 5 MIN | MAKKELIJK | €

16 platte of holle oesters! zeekraal | grof

zel zurelightroom citroen-dille | het sap en de

zeezout

zeste van citroen | 2 el koriander, fijngehakt |

VOOR DE VINAIGRETTE

1009 grijze garnalen, gepeld | 2avocado's,in

1teentje knoflook, fijngesnipperd | 2 cm

blokjes | 100g gerookte heilbot, in blokjes | 2 el

‘gember, geraspt | zel mirin | 1 elsojasaus

krulpeterselie, fijngehakt | zout, peper van de

molen

| 2lente-uitjes, fijngesnipperd | % rode

Eli

peper, fijngesnipperd | 2 el sesamolie

A

© Meng dezure room met de citroenzeste, de

UD

OD Leg elke oester in een theedoek, steek

x

koriander en de grijze garnalen. Besprenkel de

het oestermes in het scharnier en druk de

nn

7

blokjes avocado met citroensap en breng op

A

oester open. Open de schelp en maak de

smaak met zouten peper.

oester van bovenuit los.

© verdeel het gamalenmengsel over

© Meng alle ingrediënten voor de

CZ

4 glaasjes. Leg er wat avocadoblokjes

bovenop en eindig met de heilbot.

vinaigrette

© werk af met peterselie en een beetje zwarte

© Leg de oesters open op een

serveerschaal bedekt met grof zeezout

(a

peper van de molen.

Gietin elke oester een beetje vinaigrette

wi

Werk de schaal af met zeekraal.

U

Ÿ

4

Ge

fi,

al

a

=

SUPERVERS

>

8

OESTERS UIT CANCALE.

FRISSE TOETS

T

=

AMALTETSKETEN

3

een

CARREFOUR.

N 2 MLD

ie

S

BIO AVOCADO, ONDER PLASTIC VERPAKKING, CARREFOUR BIJ

GRLIZENOORDZEEGARNALEN, CARRIFOUR 2006,

» feesten 2019 | Fol 175