Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

magische feesten

ER

Al

u

Chocolade-hazelnoottaart met

SS

a

%

2

gekaramelliseerde hazelnoten

Ei

Cl

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN

7)

Lik

A

BEREIDING 45 MIN | MAKKELIJK | €

9 eieren | 300 gfijne kristalsuiker | 10g vanillesuiker

Ih

N

N,

| 220 gbloem | 1009 cacao | 70 9 maiszetmeel (maizena)

N

VOOR DE VULLING

/

2,

A,

2009 malse boter | 1 kgroomkaas, type Philadelphia |

%

700g bloemsuiker | 150gfijne kristalsuiker | 100 9

D

caopoeder, gezeefd | 120 g hazelnoten, fijngehakt



TE

EN

1

fes

sen

VOORDE KARAMELBALLETJES

200gfinekristalsuiker | satéstokjes

rx

| 6 à8hazelnoten

SS

=

ae

© Maak eerst de karamelballetjes: laat op een

Ed

A

matig vuur de suiker smelten en roer met een houten

lepel Laat de suiker smelten en kleuren. Blf roeren

tot de suiker indikt en tot slot karamelliseert. Prik een

TA

DS

a

stokje in elke hazelnoot en dompel ze in de warme

karamel, Herhaal een paar keer, zodat je een dikker

a

laagje karamel krijgt. Laat de karamel een beetje van

de hazelnoot glijden zodat zich langzaam een piek

à

vormt Snij die eventueelwat korter af als hj te lang

Chocolade-hazelnoottaart

wordt. Leg de stokjes op de rand van een tafel, plak

7

met gekaramelliseerde

hazelnoten

zevast met plakband en laat zo opstijven. Verwijder

de stokjes zodra de karamel hard is.

de

)

2

Ce 4

© verwarm de oven voor op 180°C. Meng de eieren

ET

7

Hr

#4

|

b

met de suiker en de vanillesuiker tot een schuimige,

ALTE

=

luchtige massa. Zeef er de bloem, het cacaopoeder

de karamel

4

4

en het maïszetmeel boven en meng met een spatel,

Verdeel het deeg over 3 ingevette ronde bakvormen

van 20 cm en bak 30 min in de oven

© maak intussen de vulling. Klop in de keukenrobot



=

de boter op met de roomkaas. Voeg de suiker en het

W

r

cacaopoeder toe en klop verder tot een luchtige

Et



-

massa. Voeg de gehakte hazelnoten toe. Leg een

Mt

2



schijf gebak op een schaal en smeer er een derde

van de vulling over uit Leg er een tweede biscuit op

“5

a

en smeer daarover weer een derde van de vulling

Sluit met de derde schijf gebak en werk af metde

en

we

laatste vulling. Schik de karamelballetjes in het

midden en versier met Bengaals vuur.

ad

me

1

N

[#

=

|

Zoni

Ikaliö, Lambruseo,

-

PER PORTE KCAL

[43 g VETTEN 89 KOOLNIDRATEN 174 9

We

od

=,

(SUKERS 489 gVEZELS| 10gEIWITTEN

à

a)

er

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

feesten 2019 |

115