Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
magische feesten
ER
Al
u
Chocolade-hazelnoottaart met
SS
a
%
2
gekaramelliseerde hazelnoten
Ei
Cl
6 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN
7)
Lik
A
BEREIDING 45 MIN | MAKKELIJK | €
9 eieren | 300 gfijne kristalsuiker | 10g vanillesuiker
Ih
N
N,
| 220 gbloem | 1009 cacao | 70 9 maiszetmeel (maizena)
N
VOOR DE VULLING
/
2,
A,
2009 malse boter | 1 kgroomkaas, type Philadelphia |
%
700g bloemsuiker | 150gfijne kristalsuiker | 100 9
D
caopoeder, gezeefd | 120 g hazelnoten, fijngehakt
hé
TE
EN
1
fes
sen
VOORDE KARAMELBALLETJES
200gfinekristalsuiker | satéstokjes
rx
| 6 à8hazelnoten
SS
=
ae
© Maak eerst de karamelballetjes: laat op een
Ed
A
matig vuur de suiker smelten en roer met een houten
lepel Laat de suiker smelten en kleuren. Blf roeren
tot de suiker indikt en tot slot karamelliseert. Prik een
TA
DS
a
stokje in elke hazelnoot en dompel ze in de warme
karamel, Herhaal een paar keer, zodat je een dikker
a
laagje karamel krijgt. Laat de karamel een beetje van
de hazelnoot glijden zodat zich langzaam een piek
à
vormt Snij die eventueelwat korter af als hj te lang
Chocolade-hazelnoottaart
wordt. Leg de stokjes op de rand van een tafel, plak
7
met gekaramelliseerde
hazelnoten
zevast met plakband en laat zo opstijven. Verwijder
de stokjes zodra de karamel hard is.
de
)
2
Ce 4
© verwarm de oven voor op 180°C. Meng de eieren
ET
7
Hr
#4
|
b
met de suiker en de vanillesuiker tot een schuimige,
ALTE
=
luchtige massa. Zeef er de bloem, het cacaopoeder
de karamel
4
4
en het maïszetmeel boven en meng met een spatel,
Verdeel het deeg over 3 ingevette ronde bakvormen
van 20 cm en bak 30 min in de oven
© maak intussen de vulling. Klop in de keukenrobot
€
=
de boter op met de roomkaas. Voeg de suiker en het
W
r
cacaopoeder toe en klop verder tot een luchtige
Et
€
-
massa. Voeg de gehakte hazelnoten toe. Leg een
Mt
2
‘
schijf gebak op een schaal en smeer er een derde
van de vulling over uit Leg er een tweede biscuit op
“5
a
en smeer daarover weer een derde van de vulling
Sluit met de derde schijf gebak en werk af metde
en
we
laatste vulling. Schik de karamelballetjes in het
midden en versier met Bengaals vuur.
ad
me
1
N
[#
=
|
Zoni
Ikaliö, Lambruseo,
-
PER PORTE KCAL
[43 g VETTEN 89 KOOLNIDRATEN 174 9
We
od
=,
(SUKERS 489 gVEZELS| 10gEIWITTEN
à
a)
er
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
feesten 2019 |
115