Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 15 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 15
magische feesten ER Al u Chocolade-hazelnoottaart met SS a % 2 gekaramelliseerde hazelnoten Ei Cl 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN 7) Lik A BEREIDING 45 MIN | MAKKELIJK | € 9 eieren | 300 gfijne kristalsuiker | 10g vanillesuiker Ih N N, | 220 gbloem | 1009 cacao | 70 9 maiszetmeel (maizena) N VOOR DE VULLING / 2, A, 2009 malse boter | 1 kgroomkaas, type Philadelphia | % 700g bloemsuiker | 150gfijne kristalsuiker | 100 9 D caopoeder, gezeefd | 120 g hazelnoten, fijngehakt hé TE EN 1 fes sen VOORDE KARAMELBALLETJES 200gfinekristalsuiker | satéstokjes rx | 6 à8hazelnoten SS = ae © Maak eerst de karamelballetjes: laat op een Ed A matig vuur de suiker smelten en roer met een houten lepel Laat de suiker smelten en kleuren. Blf roeren tot de suiker indikt en tot slot karamelliseert. Prik een TA DS a stokje in elke hazelnoot en dompel ze in de warme karamel, Herhaal een paar keer, zodat je een dikker a laagje karamel krijgt. Laat de karamel een beetje van de hazelnoot glijden zodat zich langzaam een piek à vormt Snij die eventueelwat korter af als hj te lang Chocolade-hazelnoottaart wordt. Leg de stokjes op de rand van een tafel, plak 7 met gekaramelliseerde hazelnoten zevast met plakband en laat zo opstijven. Verwijder de stokjes zodra de karamel hard is. de ) 2 Ce 4 © verwarm de oven voor op 180°C. Meng de eieren ET 7 Hr #4 | b met de suiker en de vanillesuiker tot een schuimige, ALTE = luchtige massa. Zeef er de bloem, het cacaopoeder de karamel 4 4 en het maïszetmeel boven en meng met een spatel, Verdeel het deeg over 3 ingevette ronde bakvormen van 20 cm en bak 30 min in de oven © maak intussen de vulling. Klop in de keukenrobot € = de boter op met de roomkaas. Voeg de suiker en het W r cacaopoeder toe en klop verder tot een luchtige Et € - massa. Voeg de gehakte hazelnoten toe. Leg een Mt 2 ‘ schijf gebak op een schaal en smeer er een derde van de vulling over uit Leg er een tweede biscuit op “5 a en smeer daarover weer een derde van de vulling Sluit met de derde schijf gebak en werk af metde en we laatste vulling. Schik de karamelballetjes in het midden en versier met Bengaals vuur. ad me 1 N [# = | Zoni Ikaliö, Lambruseo, - PER PORTE KCAL [43 g VETTEN 89 KOOLNIDRATEN 174 9 We od =, (SUKERS 489 gVEZELS| 10gEIWITTEN à a) er ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. feesten 2019 | 115
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 15