Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



BUT

N

N

nn. IE

n

u

N

Natuurlijk b

x

defeestdai

ft. kalko PS e

S

=

Er,

=

Eater

-

ns

a”

=

=

md

nn

À

Z

A.

Carpaccio van ree

a

=

met braambessen

al

PSS

KLEURIG

4

BPERSONEN | VOORBEREIDING

VOORAFJE

15 MIN | BEREIDINGS5 MIN |

‚ep

MAKKELIJK | €€€

4

= =.)

5

10jeneverbessen | 50 ml oljfolie

u“

fr

FA

| tel witte balsamicoazijn | geraspte

à

zeste van 1 sinaasappel | sap van

Carpa

cci

van

tbraamb:

*

%

inaasappel | 200 gbietjesin

_

verschillendekleuren | 500greefilet |

30ghazelnoten, geroosterden gehakt

KZ

RS

11 handvol kiemen van biet en rucola,

‘gemengd| 1 el bieslook, gesnipperd |

PR

100 braambessen, in 2 gesneden

u

d

vi

fe

KE

© Mix de jeneverbessen fijn met

A:

de olie. Klop de balsalmicoazijn op

Pr

È

met het sinaasappelsap, de zeste

a

en de jeneverbessenmoes. Hou

0

De JS

x

5

van deze dressing 1 elapart voor

ws

nr

het vlees en zet de rest opzij

Le

© snij de bieten met de mandoli-

Se B

7

nein dunne plakjes en leg ze in een

schaal met Zelvan de dressing

2

Smeer het vlees in met de apart

gehouden el dressing en schroei

7”

het rondom dicht in een braadpan

ne

Zet de pan van het vuur en laat het

wai

vlees afkoelen.

© snij net vlees in dunne plakjes.

Verdeel de biet over de borden, leg

er plakjes vlees bij bestrooi met de

gehakte hazelnoten, de groente-

PER PORTE 164 KCAL

Hongarije, Côte du Danube,

kiemen, bieslook en braambessen

106 VETTEN | 346 KOOLMIDRATEN 1346

Château Burgozone,



{SUIKERS | 1,9 GVEZELS 11426 EMITTEN

Cabernet Sauvignon, Rood

en schep er de dressing bij

CUT

Hi

feesten 2019

137