Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 37 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37

” BUT N N nn. IE n u N Natuurlijk b x defeestdai ft. kalko PS e S = Er, = Eater - ns a” = = md nn À Z A. Carpaccio van ree a = met braambessen al PSS KLEURIG 4 BPERSONEN | VOORBEREIDING VOORAFJE 15 MIN | BEREIDINGS5 MIN | ‚ep MAKKELIJK | €€€ 4 = =.) 5 10jeneverbessen | 50 ml oljfolie u“ fr FA | tel witte balsamicoazijn | geraspte à zeste van 1 sinaasappel | sap van Carpa cci van tbraamb: * % inaasappel | 200 gbietjesin _ verschillendekleuren | 500greefilet | 30ghazelnoten, geroosterden gehakt KZ RS 11 handvol kiemen van biet en rucola, ‘gemengd| 1 el bieslook, gesnipperd | PR 100 braambessen, in 2 gesneden u d vi fe KE © Mix de jeneverbessen fijn met A: de olie. Klop de balsalmicoazijn op Pr È met het sinaasappelsap, de zeste a en de jeneverbessenmoes. Hou 0 De JS x 5 van deze dressing 1 elapart voor ws nr het vlees en zet de rest opzij Le © snij de bieten met de mandoli- Se B 7 nein dunne plakjes en leg ze in een schaal met Zelvan de dressing 2 Smeer het vlees in met de apart gehouden el dressing en schroei 7” het rondom dicht in een braadpan ne Zet de pan van het vuur en laat het wai vlees afkoelen. © snij net vlees in dunne plakjes. Verdeel de biet over de borden, leg er plakjes vlees bij bestrooi met de gehakte hazelnoten, de groente- PER PORTE 164 KCAL Hongarije, Côte du Danube, kiemen, bieslook en braambessen 106 VETTEN | 346 KOOLMIDRATEN 1346 Château Burgozone, d® {SUIKERS | 1,9 GVEZELS 11426 EMITTEN Cabernet Sauvignon, Rood en schep er de dressing bij CUT Hi feesten 2019 137

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 37