Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
u
yr
Kalkoengebraad
met gevulde appels
LL =
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
Risotto met morieljes
BEREIDING 55 MIN | RUSTTIJD 10 MIN
en foie gras
MAKKELIJK | €€
Á
1kalkoengebraad (1 kg) | olijfolie | 4rode appels |
100 gboter, gesmolten
mc
9
ze
VOOR DE VULLING
BZ
+
3sneetjes wit brood |1 ui, gesnipperd | 15 gboter
| 2rode appels, in blokjes | el gedroogde bosbessen
:
à
| 150 gspekreepjes | 3 el versetjm, füngehakt |
id
3elpeterselie, fijngehakt | 1 ei, lichtjes opgeklopt
er
SC
7
| zout, peper
N
© Bereid de vulling. Week het brood in water en knijp
Sn
ht
Frankfijk, Languedoc,
het uit Fruit de ui in de boter tot hij glazig wordt. Meng
Téfrasses de Maynard
alleingrediënten voor de vuling in een kom en breng
COTE TENUE
Rood
op smaak met zout en peper
er
© snij net gebraad open en bestrijk met de helft van
EE
Nena ma ann
u
KERS m GVEEIS | 6.78 EITEN
de vulling, Rolhet vlees strak op en bind het vast met
[ar sun
keukentouw. Bestrijk met olifolie en kruid met zout en
peper: Braad 20 min in de voorverwarmde oven op
Risotto met morieljes en foie gras
w
175°C. Bedruip regelmatig met het braadvocht Haal
het gebraad uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
laat10 min rusten.
BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€€
150 9 gedroogde morieljes | 500 ml witte wijn | olijfolie
Roer in de vorm
© spoel de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze
| 2sjalotten, fijngesnipperd | 1 teentje knoflook,
van hetcijferB
horizontaal doormidden, iets boven de helft. Bestrijk
gehakt. | 2 takken selderij, fijngehakt | 3009
zodat de ist
de schil met de gesmolten boter. Leg de resterende
risottorijst (arborio) | 750 ml hete kippenbouillon
geleidelijk zijn
vuling op de appels en schik ze in een ovenschaal
| 50 gboter | 60 gparmezaan, geraspt | 100 ml cognac |
zetmeel afgeeft
en de risotto
Bestrijk met de rest van de boter en bak 30 tot 35 min
2 plakjes foie gras | 2 el gesnipperde peterselie + een paar
Dien het gebraad op met de appels
takjes voor de afwerking | zout, peper
romig word.
@ week de morieljes kort in een beetje witte wijn
PER PORTE 887 KCAL
SUKERS 49 gVEZELS | 8 Eat
410 VEITEN | 39 0 KOOLAYORATEN | 29
Bereid de risotto: verhit een scheutje olijfolie in een
kookpan met dikke bodem. Fruiter de sjalot en de
knoflook in en voeg de selderij toe. Schep er de rijst
door en blijf mengen tot de rijstkorrels glazig worden
GE
Giet er de wijn bij en roer tot de alcohol volledig
verdampt is. Schenker een pollepel hete bouillon bij en
IN
A.
a
roer tot de rijst alle vocht heeft opgenomen. Giet er
LS
weer een pollepel bouillon bij en meng, Werk zo voort
tot de rijst alle bouillon heeft opgeslorpt en glanst
Kalkoengebraad
D) -
(ongeveer 20 min). Schep er een klontje boter en 2/3 van
À
met gevuide appels
WE
EI
de parmezaan onder, dek af en laat van het vuur rustig
zwellen
en
Na
© Fruit in een andere pan de morieljes in een klontje
ds à,
si
boter en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Kruid
met zout en peper, blus met de cognac en flambeer kort
>
As
Schep de morieljes nu door de risotto. Verhit een braad-
Le
pan en rooster er de foie gras in.
EN
B
® schep met behulp van een serveerring de risotto op
ee
de borden, strooi er fijngehakte peterselie over, voeg
N
een halve plak foie gras toe en schep daarop nog een
itsland,
‚Weingut
dun laagje risotto. Bestrooi met parmezaan en werk af
‘Schloss
9
met een plukje peterselie
Pinot Noi, Rood
Se
#
—
on
1
a
38 |
| feesten 2019
Le
I
Je
N
à
à