Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38
À u yr Kalkoengebraad met gevulde appels LL = 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN Risotto met morieljes BEREIDING 55 MIN | RUSTTIJD 10 MIN en foie gras MAKKELIJK | €€ Á 1kalkoengebraad (1 kg) | olijfolie | 4rode appels | 100 gboter, gesmolten mc 9 ze VOOR DE VULLING BZ + 3sneetjes wit brood |1 ui, gesnipperd | 15 gboter | 2rode appels, in blokjes | el gedroogde bosbessen : à | 150 gspekreepjes | 3 el versetjm, füngehakt | id 3elpeterselie, fijngehakt | 1 ei, lichtjes opgeklopt er SC 7 | zout, peper N © Bereid de vulling. Week het brood in water en knijp Sn ht Frankfijk, Languedoc, het uit Fruit de ui in de boter tot hij glazig wordt. Meng Téfrasses de Maynard alleingrediënten voor de vuling in een kom en breng COTE TENUE Rood op smaak met zout en peper er © snij net gebraad open en bestrijk met de helft van EE Nena ma ann u KERS m GVEEIS | 6.78 EITEN de vulling, Rolhet vlees strak op en bind het vast met [ar sun keukentouw. Bestrijk met olifolie en kruid met zout en peper: Braad 20 min in de voorverwarmde oven op Risotto met morieljes en foie gras w 175°C. Bedruip regelmatig met het braadvocht Haal het gebraad uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN laat10 min rusten. BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€€ 150 9 gedroogde morieljes | 500 ml witte wijn | olijfolie Roer in de vorm © spoel de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze | 2sjalotten, fijngesnipperd | 1 teentje knoflook, van hetcijferB horizontaal doormidden, iets boven de helft. Bestrijk gehakt. | 2 takken selderij, fijngehakt | 3009 zodat de ist de schil met de gesmolten boter. Leg de resterende risottorijst (arborio) | 750 ml hete kippenbouillon geleidelijk zijn vuling op de appels en schik ze in een ovenschaal | 50 gboter | 60 gparmezaan, geraspt | 100 ml cognac | zetmeel afgeeft en de risotto Bestrijk met de rest van de boter en bak 30 tot 35 min 2 plakjes foie gras | 2 el gesnipperde peterselie + een paar Dien het gebraad op met de appels takjes voor de afwerking | zout, peper romig word. @ week de morieljes kort in een beetje witte wijn PER PORTE 887 KCAL SUKERS 49 gVEZELS | 8 Eat 410 VEITEN | 39 0 KOOLAYORATEN | 29 Bereid de risotto: verhit een scheutje olijfolie in een kookpan met dikke bodem. Fruiter de sjalot en de knoflook in en voeg de selderij toe. Schep er de rijst door en blijf mengen tot de rijstkorrels glazig worden GE Giet er de wijn bij en roer tot de alcohol volledig verdampt is. Schenker een pollepel hete bouillon bij en IN A. a roer tot de rijst alle vocht heeft opgenomen. Giet er LS weer een pollepel bouillon bij en meng, Werk zo voort tot de rijst alle bouillon heeft opgeslorpt en glanst Kalkoengebraad D) - (ongeveer 20 min). Schep er een klontje boter en 2/3 van À met gevuide appels WE EI de parmezaan onder, dek af en laat van het vuur rustig zwellen en Na © Fruit in een andere pan de morieljes in een klontje ds à, si boter en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Kruid met zout en peper, blus met de cognac en flambeer kort > As Schep de morieljes nu door de risotto. Verhit een braad- Le pan en rooster er de foie gras in. EN B ® schep met behulp van een serveerring de risotto op ee de borden, strooi er fijngehakte peterselie over, voeg N een halve plak foie gras toe en schep daarop nog een itsland, ‚Weingut dun laagje risotto. Bestrooi met parmezaan en werk af ‘Schloss 9 met een plukje peterselie Pinot Noi, Rood Se # — on 1 a 38 | | feesten 2019 Le I Je N à à
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38