Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

u

yr

Kalkoengebraad

met gevulde appels

LL =

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

Risotto met morieljes

BEREIDING 55 MIN | RUSTTIJD 10 MIN

en foie gras

MAKKELIJK | €€

Á

1kalkoengebraad (1 kg) | olijfolie | 4rode appels |

100 gboter, gesmolten

mc

9

ze

VOOR DE VULLING

BZ

+

3sneetjes wit brood |1 ui, gesnipperd | 15 gboter

| 2rode appels, in blokjes | el gedroogde bosbessen

:

à

| 150 gspekreepjes | 3 el versetjm, füngehakt |

id

3elpeterselie, fijngehakt | 1 ei, lichtjes opgeklopt

er

SC

7

| zout, peper

N

© Bereid de vulling. Week het brood in water en knijp

Sn

ht

Frankfijk, Languedoc,

het uit Fruit de ui in de boter tot hij glazig wordt. Meng

Téfrasses de Maynard

alleingrediënten voor de vuling in een kom en breng

COTE TENUE

Rood

op smaak met zout en peper

er

© snij net gebraad open en bestrijk met de helft van

EE

Nena ma ann

u

KERS m GVEEIS | 6.78 EITEN

de vulling, Rolhet vlees strak op en bind het vast met

[ar sun

keukentouw. Bestrijk met olifolie en kruid met zout en

peper: Braad 20 min in de voorverwarmde oven op

Risotto met morieljes en foie gras

w

175°C. Bedruip regelmatig met het braadvocht Haal

het gebraad uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

laat10 min rusten.

BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €€€

150 9 gedroogde morieljes | 500 ml witte wijn | olijfolie

Roer in de vorm

© spoel de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze

| 2sjalotten, fijngesnipperd | 1 teentje knoflook,

van hetcijferB

horizontaal doormidden, iets boven de helft. Bestrijk

gehakt. | 2 takken selderij, fijngehakt | 3009

zodat de ist

de schil met de gesmolten boter. Leg de resterende

risottorijst (arborio) | 750 ml hete kippenbouillon

geleidelijk zijn

vuling op de appels en schik ze in een ovenschaal

| 50 gboter | 60 gparmezaan, geraspt | 100 ml cognac |

zetmeel afgeeft

en de risotto

Bestrijk met de rest van de boter en bak 30 tot 35 min

2 plakjes foie gras | 2 el gesnipperde peterselie + een paar

Dien het gebraad op met de appels

takjes voor de afwerking | zout, peper

romig word.

@ week de morieljes kort in een beetje witte wijn

PER PORTE 887 KCAL

SUKERS 49 gVEZELS | 8 Eat

410 VEITEN | 39 0 KOOLAYORATEN | 29

Bereid de risotto: verhit een scheutje olijfolie in een

kookpan met dikke bodem. Fruiter de sjalot en de

knoflook in en voeg de selderij toe. Schep er de rijst

door en blijf mengen tot de rijstkorrels glazig worden

GE

Giet er de wijn bij en roer tot de alcohol volledig

verdampt is. Schenker een pollepel hete bouillon bij en

IN

A.

a

roer tot de rijst alle vocht heeft opgenomen. Giet er

LS

weer een pollepel bouillon bij en meng, Werk zo voort

tot de rijst alle bouillon heeft opgeslorpt en glanst

Kalkoengebraad

D) -

(ongeveer 20 min). Schep er een klontje boter en 2/3 van

À

met gevuide appels

WE

EI

de parmezaan onder, dek af en laat van het vuur rustig

zwellen

en

Na

© Fruit in een andere pan de morieljes in een klontje

ds à,

si

boter en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Kruid

met zout en peper, blus met de cognac en flambeer kort

>

As

Schep de morieljes nu door de risotto. Verhit een braad-

Le

pan en rooster er de foie gras in.

EN

B

® schep met behulp van een serveerring de risotto op

ee

de borden, strooi er fijngehakte peterselie over, voeg

N

een halve plak foie gras toe en schep daarop nog een

itsland,

‚Weingut

dun laagje risotto. Bestrooi met parmezaan en werk af

‘Schloss

9

met een plukje peterselie

Pinot Noi, Rood

Se

#



on

1

a

38 |

| feesten 2019

Le

I

Je

N

à

à