Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

NY

2

>

Kerstboom met fruit en chocoladesaus

de

6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 15 MIN

MAKKELIJK | €

1kleine ananas | 1appel | 1 wortel

de tandenstokers korter worden

| 2 kiwis | blauwe bessen | braam-

= ; =

naarmate je hoger komt Prik

bessen | rode en witte druiven |

vruchten op de tandenstokers en

blaadjes munt | 150 g zwarte chocolade

1100 ml room

eindig bovenaan met de ster van

ananas. Zet de boom op een

Aes

© snij een ster uit één snede

schaal en werk de rand af met

Iskoekjes

‘ananas Snij de onderkant van de

muntblaadjes.

appel weg, hol hem uit meteen

© Laat de chocolade met de

appelboor en stop er de wortel in.

room op een laag vuur au

© Pr tandenstokers opzij in de

bain-marie smelten en dien op bij

Ee

=

a

wortel (de boomstam),

r zo dat

de kerstboom.

de

Temooi

%X

om op te;

eten!

IJskoekjes

VOOR 12 STUKS

VOORBEREIDING 15 MIN

RUST 2 U 30 | BEREIDING 12 MIN

MAKKELIJK | €

500 g volle (vaste) yoghurt met.

bosvruchten | 250g zelfrijzende bloem

11/2 el gemberpoeder | 200g boter,in

stukjes | 100 g suiker | het sap van 1 en

DR

1/2 citroen | 1 ei, losgeklopt + 1 eiwit |

200 gbloemsuiker

(

2

O Giet een laag van 2 cm yoghurt in

een schaal. Zet 2 u in de diepvriezer.

Zeef de bloem met de gember Voeg

de boter, de suiker; het sap van

N

1cîtroen en het ei toe. Kneed toteen

homogeen deeg, Rol tot een bolletje

Kerstboom,

met fruit

=

in

en laat 30 min rusten.

«

@ Ra het deeg uit met een deegrol,

snij er kerstfiguurtjes uit en bak de

Chocoladesaus MERRY

xl

figuurtjes 12 min in de voorverwarmde

oven op 180°C. Laat afkoelen.

© Haal de yoghurt uit de diepvriezer

en snij dezelfde kerstfiguurtjes uit.

Leg de yoghurtfiguurtjes tussen twee

ME

ml

XM

koekjes. Bestrooi met bloemsuiker of

met glazuur Meng daarvoor de

N

bloemsuiker met het eiwit en het sap

van 1/2 citroen.

A

PER PORTE 282 KEAL

PER PORTIEAMS KCAL

Tag verTal|

Téva

|,

Ù

KOOL ORATEN 3

u

SuleRs 1899

seat

SUR | 0,79

EIS lg ETT

68, SEOPL | feesten 2019 *