Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68


Hier is pagina 68 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 68 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68

NY 2 > Kerstboom met fruit en chocoladesaus de 6 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 15 MIN MAKKELIJK | € 1kleine ananas | 1appel | 1 wortel de tandenstokers korter worden | 2 kiwis | blauwe bessen | braam- = ; = naarmate je hoger komt Prik bessen | rode en witte druiven | vruchten op de tandenstokers en blaadjes munt | 150 g zwarte chocolade 1100 ml room eindig bovenaan met de ster van ananas. Zet de boom op een Aes © snij een ster uit één snede schaal en werk de rand af met Iskoekjes ‘ananas Snij de onderkant van de muntblaadjes. appel weg, hol hem uit meteen © Laat de chocolade met de appelboor en stop er de wortel in. room op een laag vuur au © Pr tandenstokers opzij in de bain-marie smelten en dien op bij Ee = a wortel (de boomstam), r zo dat de kerstboom. de Temooi %X om op te; eten! IJskoekjes VOOR 12 STUKS VOORBEREIDING 15 MIN RUST 2 U 30 | BEREIDING 12 MIN MAKKELIJK | € 500 g volle (vaste) yoghurt met. bosvruchten | 250g zelfrijzende bloem 11/2 el gemberpoeder | 200g boter,in stukjes | 100 g suiker | het sap van 1 en DR 1/2 citroen | 1 ei, losgeklopt + 1 eiwit | 200 gbloemsuiker ( 2 O Giet een laag van 2 cm yoghurt in een schaal. Zet 2 u in de diepvriezer. Zeef de bloem met de gember Voeg de boter, de suiker; het sap van N 1cîtroen en het ei toe. Kneed toteen homogeen deeg, Rol tot een bolletje Kerstboom, met fruit = in en laat 30 min rusten. « @ Ra het deeg uit met een deegrol, snij er kerstfiguurtjes uit en bak de Chocoladesaus MERRY xl figuurtjes 12 min in de voorverwarmde oven op 180°C. Laat afkoelen. © Haal de yoghurt uit de diepvriezer en snij dezelfde kerstfiguurtjes uit. Leg de yoghurtfiguurtjes tussen twee ME ml XM koekjes. Bestrooi met bloemsuiker of met glazuur Meng daarvoor de N bloemsuiker met het eiwit en het sap van 1/2 citroen. A PER PORTE 282 KEAL PER PORTIEAMS KCAL Tag verTal| Téva |, Ù KOOL ORATEN 3 u SuleRs 1899 seat SUR | 0,79 EIS lg ETT 68, SEOPL | feesten 2019 *

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 68