Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

harlottes met rood frui

Kokostaartjes met aardbeien

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | RUSTEN 2U |

A4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 50 MIN

| MAKKELIJK | €

MAKKELIJK | €

30 boudoirs | 1velletje

zure room, de roomkaas en

150 gmalse boter | 1509

af met 2 lagen aluminiumfolie

gelatine | 3 el koud water +

poedersuiker | 60g geraspte

de suiker toteen glad

en zet 45 à 50 min in de oven.

5 el kokend water | 2009

geheel. Voeg de gelatine toe

kokosnoot | 2 eieren

Ontvorm de taartjes.

gemengd rood fruit + extra

| 1 vanille-extract | 2259

voor de afwerking | 100 gzure

en roer goed

zelfrijzende bloem | 2tl

© Kop de room goed stijf

room | 120 groomkaas type

© vur ae glazen met dit.

bakpoeder | 250ml melk

met de glazuursuiker. Rooster

Philadelphia | 50 gpoeder-

mengselen zet ze 2 uin de

| 400 ml slagroom | 1

de resterende kokosnoot

suiker | muntblaadjes

glazuursuiker | 100g aardbeien,

koelkast. Haal de charlottes

lichtjes in een warme

uit de koelkast, verwijder de

in dunne plakjes | 1tLparelsuiker

braadpan. Rol de zijkant van

@ zekleed 4 glazen

(diameter ongeveer 6 cm)

folie en decoreer de

© verwarm de oven voor op

de taartjes door de geroos-

aan de binnenkant met

bovenkant met het apart

terde kokosnoot en werk ze af

170:C Meng de boter met de

plasticfolie. Schikde

gehouden rode fruit en een

suiker, 40 q geraspte

met aardbei en de slagroom.

muntblaadje. Knoop een,

kokosnoot, de eieren, het

Versier met parelsuiker.

boudoirs tegen de wand,

met de gesuikerde kant naar

feestelijk lint rond elke

vanille-extract, de bloem, het

buiten.

charlotte.

bakpoeder en de melk tot een

glad deeg.

© week de gelatine 1 min in

het koude water. Giet er het

schep het deeg in

kokende water bij en roer tot

4 ingevette ovenschaalties en

de gelatine opgelost is. Mix

zet ze in een grote schaal met

‘Spanje, Rioja,

het rode fruit (behalve dat

PER PORTIE 48 KCA

een bodempje warm water.

PE

M

EE

2 GKODLAYDRATEN | 2 6

VEZELS 16,7 GEINITEN

num | 26

ti

voor de afwerking) metde

Sluit de schaal hermetisch

SUKERS 2,6 GVEZELS | 8,0 GEINITEN

Wit en zoet

ef

A;

A

B:

Æ

.

ee

a:

=

Re

#

dee

„A

&%



5

5

Ne

Î

ind

=

el

hr

pe

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

86 | oge [feesten 2019 *