Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
harlottes met rood frui Kokostaartjes met aardbeien 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | RUSTEN 2U | A4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 50 MIN | MAKKELIJK | € MAKKELIJK | € 30 boudoirs | 1velletje zure room, de roomkaas en 150 gmalse boter | 1509 af met 2 lagen aluminiumfolie gelatine | 3 el koud water + poedersuiker | 60g geraspte de suiker toteen glad en zet 45 à 50 min in de oven. 5 el kokend water | 2009 geheel. Voeg de gelatine toe kokosnoot | 2 eieren Ontvorm de taartjes. gemengd rood fruit + extra | 1 vanille-extract | 2259 voor de afwerking | 100 gzure en roer goed zelfrijzende bloem | 2tl © Kop de room goed stijf room | 120 groomkaas type © vur ae glazen met dit. bakpoeder | 250ml melk met de glazuursuiker. Rooster Philadelphia | 50 gpoeder- mengselen zet ze 2 uin de | 400 ml slagroom | 1 de resterende kokosnoot suiker | muntblaadjes glazuursuiker | 100g aardbeien, koelkast. Haal de charlottes lichtjes in een warme uit de koelkast, verwijder de in dunne plakjes | 1tLparelsuiker braadpan. Rol de zijkant van @ zekleed 4 glazen (diameter ongeveer 6 cm) folie en decoreer de © verwarm de oven voor op de taartjes door de geroos- aan de binnenkant met bovenkant met het apart terde kokosnoot en werk ze af 170:C Meng de boter met de plasticfolie. Schikde gehouden rode fruit en een suiker, 40 q geraspte met aardbei en de slagroom. muntblaadje. Knoop een, kokosnoot, de eieren, het Versier met parelsuiker. boudoirs tegen de wand, met de gesuikerde kant naar feestelijk lint rond elke vanille-extract, de bloem, het buiten. charlotte. bakpoeder en de melk tot een glad deeg. © week de gelatine 1 min in het koude water. Giet er het schep het deeg in kokende water bij en roer tot 4 ingevette ovenschaalties en de gelatine opgelost is. Mix zet ze in een grote schaal met ‘Spanje, Rioja, het rode fruit (behalve dat PER PORTIE 48 KCA een bodempje warm water. PE M EE 2 GKODLAYDRATEN | 2 6 VEZELS 16,7 GEINITEN num | 26 ti voor de afwerking) metde Sluit de schaal hermetisch SUKERS 2,6 GVEZELS | 8,0 GEINITEN Wit en zoet ef A; A B: Æ . ee a: = Re # dee „A &% ‘ 5 5 Ne Î ind = el hr pe ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 86 | oge [feesten 2019 *
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86