Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
harlottes met rood frui
Kokostaartjes met aardbeien
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 20 MIN | RUSTEN 2U |
A4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN | BEREIDING 50 MIN
| MAKKELIJK | €
MAKKELIJK | €
30 boudoirs | 1velletje
zure room, de roomkaas en
150 gmalse boter | 1509
af met 2 lagen aluminiumfolie
gelatine | 3 el koud water +
poedersuiker | 60g geraspte
de suiker toteen glad
en zet 45 à 50 min in de oven.
5 el kokend water | 2009
geheel. Voeg de gelatine toe
kokosnoot | 2 eieren
Ontvorm de taartjes.
gemengd rood fruit + extra
| 1 vanille-extract | 2259
voor de afwerking | 100 gzure
en roer goed
zelfrijzende bloem | 2tl
© Kop de room goed stijf
room | 120 groomkaas type
© vur ae glazen met dit.
bakpoeder | 250ml melk
met de glazuursuiker. Rooster
Philadelphia | 50 gpoeder-
mengselen zet ze 2 uin de
| 400 ml slagroom | 1
de resterende kokosnoot
suiker | muntblaadjes
glazuursuiker | 100g aardbeien,
koelkast. Haal de charlottes
lichtjes in een warme
uit de koelkast, verwijder de
in dunne plakjes | 1tLparelsuiker
braadpan. Rol de zijkant van
@ zekleed 4 glazen
(diameter ongeveer 6 cm)
folie en decoreer de
© verwarm de oven voor op
de taartjes door de geroos-
aan de binnenkant met
bovenkant met het apart
terde kokosnoot en werk ze af
170:C Meng de boter met de
plasticfolie. Schikde
gehouden rode fruit en een
suiker, 40 q geraspte
met aardbei en de slagroom.
muntblaadje. Knoop een,
kokosnoot, de eieren, het
Versier met parelsuiker.
boudoirs tegen de wand,
met de gesuikerde kant naar
feestelijk lint rond elke
vanille-extract, de bloem, het
buiten.
charlotte.
bakpoeder en de melk tot een
glad deeg.
© week de gelatine 1 min in
het koude water. Giet er het
schep het deeg in
kokende water bij en roer tot
4 ingevette ovenschaalties en
de gelatine opgelost is. Mix
zet ze in een grote schaal met
‘Spanje, Rioja,
het rode fruit (behalve dat
PER PORTIE 48 KCA
een bodempje warm water.
PE
M
EE
2 GKODLAYDRATEN | 2 6
VEZELS 16,7 GEINITEN
num | 26
ti
voor de afwerking) metde
Sluit de schaal hermetisch
SUKERS 2,6 GVEZELS | 8,0 GEINITEN
Wit en zoet
ef
A;
A
B:
Æ
.
ee
a:
=
Re
#
dee
„A
&%
‘
5
5
Ne
Î
ind
=
el
hr
pe
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
86 | oge [feesten 2019 *