Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

we

nt

Grad

be

A"

à

LA

w

2

h

ze

k

mad

=

5)

N:

À

S

S

7,

£ PLANT-

4

N

8 |

VA

AARDIG



= & CHIC



à

4

KIN

7

28 VETT 2 g KOÖLMORATEN 1140

Lemon 0 ç

<

A

(SURERSI 2 EZELS 51 gENATTEN

EE) ®E

(SUIKERS 123 VEELS 137 q VATTEN

zz

21

3

Steengrill met gegrilde

Roze garnalen

met komkommersalade

groenten en aardappelsalade

8

4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN

wai =, |

BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | €

MAKKELIJK | €

250g aardappelsalade | 1 appel, in blokjes | zel

olijfolie | 2 el dille, fijngehakt | 1 teentje knoflook,

mo

er]

gehakte bieslook | 4kleine augurken, in schijfjes

‘geperst | 1 kg roze garnalen uit Madagascar,

| 2teentjes knoflook, fijngehakt | olijfolie |

voorgekookt | 1 komkommer,in schijfjes | 1009

2 courgettes, in schijfjes | 2 paprikes,in ringen |

kerstomaten, ontpit enin 4 gesneden | 4 lente-uitjes,

Ravioli met asperges en noten

2 grote uien,

tingen | steengrillpierrade rundsvlees

fijngesnipperd | Yijsbergsla | 1handvol waterkers

Carrefour Selection | zout, peper

| enkele partjes citroen | zout, peper

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 5 MIN

BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | €

VOOR DEMARINADE

VOOR DE VINAIGRETTE

6el olijfolie | 2 el gedroogde oregano | 2tl chilipoeder

3el olijfolie | 1 el witte wijnazijn | tl honing |

(600 g ravioli halve manen met ricotta en rucola

| 2teentjes knoflook, fijngesnipperd | 1,5 tl zout.

zout, peper

Carrefour| 2 nootjes boter | 200 g groene asperge-

VOORDEDIPSAUS

punten | het sap van 1 citroen | zel peterselie,

© poe de aardappelsalade in een kom en voeg er

100 mlyoghurt | 100 ml mayonaise | 1 el dille

fijngehakt | noten, grofgehakt | zout, peper

de blokjes appel, de bieslook en de augurk aan toe.

fijngesnipperd | de zeste en het sap van %4 citroen

Kruid eventueel met peper en meng alles goed.

| zout,peper

OKkook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen

op de verpakking. Laat1 noctje boter smelten in

@ Giet een scheutje olie over de knoflook en

© Meng dlijfolie met de dille, de knoflook, zouten

een pan en bak er de aspergepunten beetgaar in

breng hiermee de courgetteschijfes, paprika

peper. Laat de garnalen hierin marineren. Meng

Kruid met zout en peper. Haal ze uit de pan en

ringen en uienringen op smaak. Kruid met zout en,

alle ingrediënten voor de dipsaus.

hou apart

peper.

© verwarm de steengrill voor. Meng alle

© Meng de komkommerschijfjes met de kwartjes

© Laat in dezelfde pan het tweede nootje boter

tomaat, de lente-ui, de ijsbergsla en de waterkers.

smelten, voeg het citroensap toe en kruid met

ingrediënten voor de marinade en giet een beetje

over elk stukje vlees. Laat het vlees aan beide

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en

zouten peper.

breng de salade hiermee op smaak. Verdeel de

kanten grillen volgens smaak. Bak ook de

salade over vier borden.

© Laat de ravioli uitlekken en verdeel ze over de

groenten op de grill tot ze kleuren. Dien het vlees

borden. Schik er de asperges op en overgiet met

op met de groenten en de aardappelsalade

© schik de garnalen op een dienblad en zet ze op

de citroenboter. Werk afmet peterselie en

tafel, samen met de salade, de dipsaus en de

grofgehakte noten.

parties citroen.

vr ®@

2

Is

C2

ze

STERREN EN DE MAAN

HEET, HEET, HEET

RECHT UIT DE ZEE

HALVEMANEN RICOTTA EN RUCOLA. CARREFOUR TRAITEUR 2506,

STEENGRILLPIERRADE RUNDSVLEES. CARREFOUR SELECTION. +

ROZE GARNALEN UITMADAGASCAR,

EAAU(E1740PER KO] » GEHAKTE NOTEN NUTS& FRUNS 1506,

AARDAPPELSALADE MET Ul EN BIESLOOK, CARREFOUR. (0 G

RAMLITETSKETEN CARREFOUR.

€ A0 (€ 233 PER KO]

€ 298 (E TAB PER KG]

76] SEOPL | feesten 2019 *