Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 76 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 76
we nt Grad be A" à LA w 2 h ze k mad = 5) N: À S S 7, £ PLANT- 4 N 8 | VA AARDIG ‘ = & CHIC € à 4 KIN 7 28 VETT 2 g KOÖLMORATEN 1140 Lemon 0 ç < A (SURERSI 2 EZELS 51 gENATTEN EE) ®E (SUIKERS 123 VEELS 137 q VATTEN zz 21 3 Steengrill met gegrilde Roze garnalen met komkommersalade groenten en aardappelsalade 8 4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN 4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN wai =, | BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | € MAKKELIJK | € 250g aardappelsalade | 1 appel, in blokjes | zel olijfolie | 2 el dille, fijngehakt | 1 teentje knoflook, mo er] gehakte bieslook | 4kleine augurken, in schijfjes ‘geperst | 1 kg roze garnalen uit Madagascar, | 2teentjes knoflook, fijngehakt | olijfolie | voorgekookt | 1 komkommer,in schijfjes | 1009 2 courgettes, in schijfjes | 2 paprikes,in ringen | kerstomaten, ontpit enin 4 gesneden | 4 lente-uitjes, Ravioli met asperges en noten 2 grote uien, tingen | steengrillpierrade rundsvlees fijngesnipperd | Yijsbergsla | 1handvol waterkers Carrefour Selection | zout, peper | enkele partjes citroen | zout, peper 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 5 MIN BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | € VOOR DEMARINADE VOOR DE VINAIGRETTE 6el olijfolie | 2 el gedroogde oregano | 2tl chilipoeder 3el olijfolie | 1 el witte wijnazijn | tl honing | (600 g ravioli halve manen met ricotta en rucola | 2teentjes knoflook, fijngesnipperd | 1,5 tl zout. zout, peper Carrefour| 2 nootjes boter | 200 g groene asperge- VOORDEDIPSAUS punten | het sap van 1 citroen | zel peterselie, © poe de aardappelsalade in een kom en voeg er 100 mlyoghurt | 100 ml mayonaise | 1 el dille fijngehakt | noten, grofgehakt | zout, peper de blokjes appel, de bieslook en de augurk aan toe. fijngesnipperd | de zeste en het sap van %4 citroen Kruid eventueel met peper en meng alles goed. | zout,peper OKkook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat1 noctje boter smelten in @ Giet een scheutje olie over de knoflook en © Meng dlijfolie met de dille, de knoflook, zouten een pan en bak er de aspergepunten beetgaar in breng hiermee de courgetteschijfes, paprika peper. Laat de garnalen hierin marineren. Meng Kruid met zout en peper. Haal ze uit de pan en ringen en uienringen op smaak. Kruid met zout en, alle ingrediënten voor de dipsaus. hou apart peper. © verwarm de steengrill voor. Meng alle © Meng de komkommerschijfjes met de kwartjes © Laat in dezelfde pan het tweede nootje boter tomaat, de lente-ui, de ijsbergsla en de waterkers. smelten, voeg het citroensap toe en kruid met ingrediënten voor de marinade en giet een beetje over elk stukje vlees. Laat het vlees aan beide Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en zouten peper. breng de salade hiermee op smaak. Verdeel de kanten grillen volgens smaak. Bak ook de salade over vier borden. © Laat de ravioli uitlekken en verdeel ze over de groenten op de grill tot ze kleuren. Dien het vlees borden. Schik er de asperges op en overgiet met op met de groenten en de aardappelsalade © schik de garnalen op een dienblad en zet ze op de citroenboter. Werk afmet peterselie en tafel, samen met de salade, de dipsaus en de grofgehakte noten. parties citroen. vr ®@ 2 Is C2 ze STERREN EN DE MAAN HEET, HEET, HEET RECHT UIT DE ZEE HALVEMANEN RICOTTA EN RUCOLA. CARREFOUR TRAITEUR 2506, STEENGRILLPIERRADE RUNDSVLEES. CARREFOUR SELECTION. + ROZE GARNALEN UITMADAGASCAR, EAAU(E1740PER KO] » GEHAKTE NOTEN NUTS& FRUNS 1506, AARDAPPELSALADE MET Ul EN BIESLOOK, CARREFOUR. (0 G RAMLITETSKETEN CARREFOUR. € A0 (€ 233 PER KO] € 298 (E TAB PER KG] 76] SEOPL | feesten 2019 *
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 76