Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
we
nt
Grad
be
A"
à
LA
w
2
h
ze
k
mad
=
5)
N:
À
S
S
7,
£ PLANT-
4
N
8 |
VA
AARDIG
‘
= & CHIC
€
à
4
KIN
7
28 VETT 2 g KOÖLMORATEN 1140
Lemon 0 ç
<
A
(SURERSI 2 EZELS 51 gENATTEN
EE) ®E
(SUIKERS 123 VEELS 137 q VATTEN
zz
21
3
Steengrill met gegrilde
Roze garnalen
met komkommersalade
groenten en aardappelsalade
8
4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
4PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN
wai =, |
BEREIDING 10 MIN | MAKKELIJK | €
MAKKELIJK | €
250g aardappelsalade | 1 appel, in blokjes | zel
olijfolie | 2 el dille, fijngehakt | 1 teentje knoflook,
mo
er]
gehakte bieslook | 4kleine augurken, in schijfjes
‘geperst | 1 kg roze garnalen uit Madagascar,
| 2teentjes knoflook, fijngehakt | olijfolie |
voorgekookt | 1 komkommer,in schijfjes | 1009
2 courgettes, in schijfjes | 2 paprikes,in ringen |
kerstomaten, ontpit enin 4 gesneden | 4 lente-uitjes,
Ravioli met asperges en noten
2 grote uien,
tingen | steengrillpierrade rundsvlees
fijngesnipperd | Yijsbergsla | 1handvol waterkers
Carrefour Selection | zout, peper
| enkele partjes citroen | zout, peper
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 5 MIN
BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | €
VOOR DEMARINADE
VOOR DE VINAIGRETTE
6el olijfolie | 2 el gedroogde oregano | 2tl chilipoeder
3el olijfolie | 1 el witte wijnazijn | tl honing |
(600 g ravioli halve manen met ricotta en rucola
| 2teentjes knoflook, fijngesnipperd | 1,5 tl zout.
zout, peper
Carrefour| 2 nootjes boter | 200 g groene asperge-
VOORDEDIPSAUS
punten | het sap van 1 citroen | zel peterselie,
© poe de aardappelsalade in een kom en voeg er
100 mlyoghurt | 100 ml mayonaise | 1 el dille
fijngehakt | noten, grofgehakt | zout, peper
de blokjes appel, de bieslook en de augurk aan toe.
fijngesnipperd | de zeste en het sap van %4 citroen
Kruid eventueel met peper en meng alles goed.
| zout,peper
OKkook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen
op de verpakking. Laat1 noctje boter smelten in
@ Giet een scheutje olie over de knoflook en
© Meng dlijfolie met de dille, de knoflook, zouten
een pan en bak er de aspergepunten beetgaar in
breng hiermee de courgetteschijfes, paprika
peper. Laat de garnalen hierin marineren. Meng
Kruid met zout en peper. Haal ze uit de pan en
ringen en uienringen op smaak. Kruid met zout en,
alle ingrediënten voor de dipsaus.
hou apart
peper.
© verwarm de steengrill voor. Meng alle
© Meng de komkommerschijfjes met de kwartjes
© Laat in dezelfde pan het tweede nootje boter
tomaat, de lente-ui, de ijsbergsla en de waterkers.
smelten, voeg het citroensap toe en kruid met
ingrediënten voor de marinade en giet een beetje
over elk stukje vlees. Laat het vlees aan beide
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en
zouten peper.
breng de salade hiermee op smaak. Verdeel de
kanten grillen volgens smaak. Bak ook de
salade over vier borden.
© Laat de ravioli uitlekken en verdeel ze over de
groenten op de grill tot ze kleuren. Dien het vlees
borden. Schik er de asperges op en overgiet met
op met de groenten en de aardappelsalade
© schik de garnalen op een dienblad en zet ze op
de citroenboter. Werk afmet peterselie en
tafel, samen met de salade, de dipsaus en de
grofgehakte noten.
parties citroen.
vr ®@
2
Is
C2
ze
STERREN EN DE MAAN
HEET, HEET, HEET
RECHT UIT DE ZEE
HALVEMANEN RICOTTA EN RUCOLA. CARREFOUR TRAITEUR 2506,
STEENGRILLPIERRADE RUNDSVLEES. CARREFOUR SELECTION. +
ROZE GARNALEN UITMADAGASCAR,
EAAU(E1740PER KO] » GEHAKTE NOTEN NUTS& FRUNS 1506,
AARDAPPELSALADE MET Ul EN BIESLOOK, CARREFOUR. (0 G
RAMLITETSKETEN CARREFOUR.
€ A0 (€ 233 PER KO]
€ 298 (E TAB PER KG]
76] SEOPL | feesten 2019 *