Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m
x
[4
3
ul
ER. Swtzerand Cheese Marketing,
Fu d la Giaoère 21/23, 1060 Bruxoles
LE RE
A
er
\
Re
S
u
2
pe.
N
r
{
es
Appenzeller
TÊTE DE MOINE ©
FROMAGE DE BELLELAY
Minicakes met chorizo
Vijgen gevuld met
gerookte eendenborstfilet
en Appenzeller®
en Tête de Moine AOP
Voor 8 minicakes | Gemakkelijk
Voor 4 personen | Gemakkelijk
Kooktijd: 15 min
|
Bereiding: 15 min
Bereiding: 10 min
.
.
.
350 g verse kaas
100 g chorizo,
4 verse vijgen
® 6 plakken gerookte
.
3 eieren
in blokjes
.
2 gedroogde vijgen,
eendenborstfilet,
.
.
fijngehakt
250 g bloem
100 g Appenzeller®,
fijngehakt
6 g gedroogd gist
in blokjes
4 roosjes Tête de Moine
* zout, peper
« zout, peper
AOP
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in de keukenma-
Snij de kapjes van de vijgen. Zet apart. Leeg de vijgen
chine de zachte kaas met de eieren. Voeg zout en peper
met een klein lepeltje. Hak het vruchtvlees fijn. Meng
in een kom het vruchtvlees van de verse vijgen, de
toe. Voeg de bloem en de gist toe. Meng tot een glad
beslag. Voeg de chorizo en de Appenzeller® toe.
gedroogde vijgen en het eendenvlees. Voeg zout en
peper toe.
Verdeel het beslag over minicakevormpjes. Bak 15
minuten in de oven. De cakejes zijn gaar als een
Vul de geleegde vijgen. Garneer met roosjes Tête de
mespunt droog uit de cake komt.
Moine AOP.
Haal de cakejes uit de vormen. Laat afkoelen op een
Plaats de kapjes op de vijgen.
taartrooster.
I)
SWITZERLAND
Kaas uit Zwitserland.
www.kaasuitzwitserland.be
Zwitsers. Natuurlijk.