Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
A Ze
hs
se
\N
N
N“
is
et
a
ee
4
=
==
==
ja
“+
5
A
—
Lt
en
Sl kipsaté met citroengras
Tal
Pet
en pittige saus met pindakaas
RE
4
Sr
Knolselderpuree met
#
wortelslaatje en Gandaham—
P
ES
We
2
4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN’
—
-
BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €
2
100 mlroom | 100mlmalk | 200mlkippent
Zi
lon | 1kleineknolselder, geschild enin blokjes}}
Sterren met brie
3elolijfolie | 1 elciderazijn | 1 elnoten, gehalt
N
“
Kipsaté met citi
| 2gedroogdeabrikozen,in dunnereepjes |
en bosbessencompote
pittige saus met p
100g wortelen, geraspt | 4sneetjes Gandaham
SS
\
| 4soepstengels | zout peper
4 PERSONEN | VOORBEREIDING
==
15 MIN | BEREIDING10 MIN
+
@ Meng de room met de melken dé
RUSTEN 15 MIN | MAKKELIJK | €
N
Be
bouillon, breng aan de kook en kook dE
F
Astengels citroengras | 350gkippengehakt
blokjes knolselder 20 min in dit meng;
| 1 teentje knoflook, geperst | 1 vers rood
14
Sterren met brie en
Laat ze uitlekken en stamp ze tot een
pepertje, gesnipperd | 2 el basilicum,
gladde puree. Kruid met zouten peper —
4
[
gesnipperd | zel koriander, gesnipperd |
bosbessencompote
2 el citroenmelisse, gesnipperd |
4 PERSONEN
© Meng de olie met de azijn er kruid
v
hat
1el imoensap | 1tlvissaus | 1ei |
VOORBEREIDING 5 MIN
2
met zout en peper. Meng denotenen.de
|
| plantaardige olle zout
BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | €
abrikozen met de geraspte wortelen en.
/ VOOR DESAUS
À
1 rolkant-en-klaar bladerdeeg
nappeer met de vinaigrette.
di
3 el pindakaas | 1 teentje knoflook, geperst.
| 100 gbrie |100gbosbessencompote.
| Ya road pepertje, heel fijngesnipperd
| verse rozemarijn
© verdeel de puree over 4 verrines en:
decoreer met het wortelslaatje. Roleen ”
| 1sojasaus | sap van % citroen
[A50 ímlkokosmelk | { komijnpoeder
@ verwarm de oven voor op 180°C-
‘sneetje ham rond elke soepstengelen
| Ttlkurkúma
Snij met een uitsteekvorm sterren uit
hetdeeg,
dien op bij de Page
@ Mix alle ingrediënten voor de saus en
@ Leg de deegsterren op een
zetinde koelkast Snij de stengels
bakplaat bekleed met bakpapier en
citroengras in de lengte in tweeën.
ál
bak ze 10 à15 min in de oven.
© Meng het kippengehakt metde
© Leg een plakje brie op de nog
knoflook, het pepertje, het basilicum, de
koriander, de citroenmelisse, het limoen-
warme sterren en schep er een
lepeltje bosbessencompote op.
#%
| sap en de vissaus en kruid met zout
Werk afmet rozemarijn en dien op.
Voeg hètlosgeklopte eitoe en meng
Knolselderpuree
Opnieuw Verdeel het gehaktmengselin
N
en Gandaham
met wortelslaatje ;
ee
gelijke delen en verpak er de top van.
halvesstengelcitroengrasin.Leg ze
Smin inde koelkast.
FF
Ea
Sukses ize ed
EN 429 KOOLHORATEN | 1 ç
erhit
utjeoliein een pan en
:
ie
bak de.
is bruin. Dien op met de saus.
fr
7
%
=
3
(4
in
=
er
Giep
=
hi
m
>
Frankrijk, Côtes du
TEN 139 KOOLAORATEN|
ét
e
BE dodaars,
Rhône, DomaineLes
ale nm A2 FIM
[>
N
SUKERS 0. g VESTE ENT EN
Ondi
s, rood, bio
VW à
=
SE
=>
N
Eur
2
Da
à.