Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

A Ze

hs

se

\N

N

N“

is

et

a

ee

4

=

==

==

ja

“+

5

A



Lt

en

Sl kipsaté met citroengras

Tal

Pet

en pittige saus met pindakaas

RE

4

Sr

Knolselderpuree met

#

wortelslaatje en Gandaham—

P

ES

We

2

4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN’



-

BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | €

2

100 mlroom | 100mlmalk | 200mlkippent

Zi

lon | 1kleineknolselder, geschild enin blokjes}}

Sterren met brie

3elolijfolie | 1 elciderazijn | 1 elnoten, gehalt

N



Kipsaté met citi

| 2gedroogdeabrikozen,in dunnereepjes |

en bosbessencompote

pittige saus met p

100g wortelen, geraspt | 4sneetjes Gandaham

SS

\

| 4soepstengels | zout peper

4 PERSONEN | VOORBEREIDING

==

15 MIN | BEREIDING10 MIN

+

@ Meng de room met de melken dé

RUSTEN 15 MIN | MAKKELIJK | €

N

Be

bouillon, breng aan de kook en kook dE

F

Astengels citroengras | 350gkippengehakt

blokjes knolselder 20 min in dit meng;

| 1 teentje knoflook, geperst | 1 vers rood

14

Sterren met brie en

Laat ze uitlekken en stamp ze tot een

pepertje, gesnipperd | 2 el basilicum,

gladde puree. Kruid met zouten peper —

4

[

gesnipperd | zel koriander, gesnipperd |

bosbessencompote

2 el citroenmelisse, gesnipperd |

4 PERSONEN

© Meng de olie met de azijn er kruid

v

hat

1el imoensap | 1tlvissaus | 1ei |

VOORBEREIDING 5 MIN

2

met zout en peper. Meng denotenen.de

|

| plantaardige olle zout

BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | €

abrikozen met de geraspte wortelen en.

/ VOOR DESAUS

À

1 rolkant-en-klaar bladerdeeg

nappeer met de vinaigrette.

di

3 el pindakaas | 1 teentje knoflook, geperst.

| 100 gbrie |100gbosbessencompote.

| Ya road pepertje, heel fijngesnipperd

| verse rozemarijn

© verdeel de puree over 4 verrines en:

decoreer met het wortelslaatje. Roleen ”

| 1sojasaus | sap van % citroen

[A50 ímlkokosmelk | { komijnpoeder

@ verwarm de oven voor op 180°C-

‘sneetje ham rond elke soepstengelen

| Ttlkurkúma

Snij met een uitsteekvorm sterren uit

hetdeeg,

dien op bij de Page

@ Mix alle ingrediënten voor de saus en

@ Leg de deegsterren op een

zetinde koelkast Snij de stengels

bakplaat bekleed met bakpapier en

citroengras in de lengte in tweeën.

ál

bak ze 10 à15 min in de oven.

© Meng het kippengehakt metde

© Leg een plakje brie op de nog

knoflook, het pepertje, het basilicum, de

koriander, de citroenmelisse, het limoen-

warme sterren en schep er een

lepeltje bosbessencompote op.

#%

| sap en de vissaus en kruid met zout

Werk afmet rozemarijn en dien op.

Voeg hètlosgeklopte eitoe en meng

Knolselderpuree

Opnieuw Verdeel het gehaktmengselin

N

en Gandaham

met wortelslaatje ;

ee

gelijke delen en verpak er de top van.

halvesstengelcitroengrasin.Leg ze

Smin inde koelkast.

FF

Ea

Sukses ize ed

EN 429 KOOLHORATEN | 1 ç

erhit

utjeoliein een pan en

:

ie

bak de.

is bruin. Dien op met de saus.

fr

7

%

=

3

(4

in

=

er

Giep

=

hi

m

>

Frankrijk, Côtes du

TEN 139 KOOLAORATEN|

ét

e

BE dodaars,

Rhône, DomaineLes

ale nm A2 FIM

[>

N

SUKERS 0. g VESTE ENT EN

Ondi

s, rood, bio

VW à

=

SE

=>

N

Eur

2

Da

à.