Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 26 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26

> A Ze hs se \N N N“ is et a ee 4 = == == ja “+ 5 A — Lt en Sl kipsaté met citroengras Tal Pet en pittige saus met pindakaas RE 4 Sr Knolselderpuree met # wortelslaatje en Gandaham— P ES We 2 4 PERSONEN | VOORBEREIDING 15 MIN’ — - BEREIDING 20 MIN | MAKKELIJK | € 2 100 mlroom | 100mlmalk | 200mlkippent Zi lon | 1kleineknolselder, geschild enin blokjes}} Sterren met brie 3elolijfolie | 1 elciderazijn | 1 elnoten, gehalt N “ Kipsaté met citi | 2gedroogdeabrikozen,in dunnereepjes | en bosbessencompote pittige saus met p 100g wortelen, geraspt | 4sneetjes Gandaham SS \ | 4soepstengels | zout peper 4 PERSONEN | VOORBEREIDING == 15 MIN | BEREIDING10 MIN + @ Meng de room met de melken dé RUSTEN 15 MIN | MAKKELIJK | € N Be bouillon, breng aan de kook en kook dE F Astengels citroengras | 350gkippengehakt blokjes knolselder 20 min in dit meng; | 1 teentje knoflook, geperst | 1 vers rood 14 Sterren met brie en Laat ze uitlekken en stamp ze tot een pepertje, gesnipperd | 2 el basilicum, gladde puree. Kruid met zouten peper — 4 [ gesnipperd | zel koriander, gesnipperd | bosbessencompote 2 el citroenmelisse, gesnipperd | 4 PERSONEN © Meng de olie met de azijn er kruid v hat 1el imoensap | 1tlvissaus | 1ei | VOORBEREIDING 5 MIN 2 met zout en peper. Meng denotenen.de | | plantaardige olle zout BEREIDING 15 MIN | MAKKELIJK | € abrikozen met de geraspte wortelen en. / VOOR DESAUS À 1 rolkant-en-klaar bladerdeeg nappeer met de vinaigrette. di 3 el pindakaas | 1 teentje knoflook, geperst. | 100 gbrie |100gbosbessencompote. | Ya road pepertje, heel fijngesnipperd | verse rozemarijn © verdeel de puree over 4 verrines en: decoreer met het wortelslaatje. Roleen ” | 1sojasaus | sap van % citroen [A50 ímlkokosmelk | { komijnpoeder @ verwarm de oven voor op 180°C- ‘sneetje ham rond elke soepstengelen | Ttlkurkúma Snij met een uitsteekvorm sterren uit hetdeeg, dien op bij de Page @ Mix alle ingrediënten voor de saus en @ Leg de deegsterren op een zetinde koelkast Snij de stengels bakplaat bekleed met bakpapier en citroengras in de lengte in tweeën. ál bak ze 10 à15 min in de oven. © Meng het kippengehakt metde © Leg een plakje brie op de nog knoflook, het pepertje, het basilicum, de koriander, de citroenmelisse, het limoen- warme sterren en schep er een lepeltje bosbessencompote op. #% | sap en de vissaus en kruid met zout Werk afmet rozemarijn en dien op. Voeg hètlosgeklopte eitoe en meng Knolselderpuree Opnieuw Verdeel het gehaktmengselin N en Gandaham met wortelslaatje ; ee gelijke delen en verpak er de top van. halvesstengelcitroengrasin.Leg ze Smin inde koelkast. FF Ea Sukses ize ed EN 429 KOOLHORATEN | 1 ç erhit utjeoliein een pan en : ie bak de. is bruin. Dien op met de saus. fr 7 % = 3 (4 in = er Giep = hi m > Frankrijk, Côtes du TEN 139 KOOLAORATEN| ét e BE dodaars, Rhône, DomaineLes ale nm A2 FIM [> N SUKERS 0. g VESTE ENT EN Ondi s, rood, bio VW à = SE => N Eur 2 Da à.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 26