Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 50

wonderbare visvangst Sa gj + x ‘$ + Gratin van kreeft ND Er met minigroenten Gratin van kreeft met ENG V4 de AR minigroenten it 4PERSONEN | VOORBEREIDING Se 15 MIN | BEREIDING 25 MIN | EERDER MAKKELIJK | €€€ 1 sjalot, fijngesnipperd | 50 gboter | 70 gbloem | 250 mlvisfond | 300 ml À witte wijn | 400ml melk | 409 i parmezaan, geraspt | 4el.dragon, Oestervelout& fingesnipperd | 4takjes tjm,alleen 4 PERSONEN | deblaades | minigroenten naar keuze VOORBEREIDING 30 MIN | 4 | olijfolie | 2 voorgekookte kreeften, BEREIDING 15 MIN diepvries of vers | 4takjeskervel, [MAKKELIJK | €€€ fijngesnipperd | 1/2 bosje bladpeterse- 12holle oesters | 3elboter | 1u, lie, fijngesnipperd | zout, peper ‘gesnipperd | 700 ml halfvolle melk | ©D Fruit de sjalot op een laag vuur 100mlroom | 4oesterzwammen | 1elolÿfoie | 4takjes dragon | zout, peper in de boter. Bestrooi met de bloem À en laat al roerend even bakken. © Haal de oesters uit de schelpen Leng aan met de visfond en de en bewaar het sap. Giet door een ; ir; witte wijn. Voeg de melk toe en laat zeef en zet in de koelkast. Laat de LS op een laag vuur indikken tot een Hl A < boter smelten in een kookpot en fruit smeuïge bechamelsaus. de ui10 min. s à SS (y Blijf voortdurend roeren @ Giet er het oestersap bij en laat. À @Roer er 1/3 van de parmezaan nog 5 min sudderen. Giet er de melk en alle tijm en dragon door en en de room bij en zet het vuur lager. 4 A kruid met zout en peper: Steek de Bak de oesterzwammen in de olijfolie ovengrill aan. Maak de minigroen- en laat uitlekken op keukenpapier. ten schoon, snij ze in tweeën, €. verdeel ze over een bakplaat, © Leg de oesters in de velouté, Ar” 5 he besprenkel met een scheutje olijf pocheer 1 min en haalvan het vuur. D ig Kruid de velouté met zout en peper, olie en kruid met zout en peper. Zet & À | de groenten10 min onder de grill, giet in kommen en voeg een oester Pr à en een oesterzwam toe. Decoreer tot ze beetgaar en licht geroosterd zijn. Hou ze uit de oven warm (laat met een takje dragon cr LU $ % de gril aan) LR > ER © schep wat saus in de lege w > 4 kreeftenpantsers. Schik er de hf stukken kreeft in en schep daar de rest van de saus over. Bestrooi met Kes vlezige oesters en hou A. ze goed in het og tijdens het parmezaan. Zet de kreeften onder À de ovengrill tot ze mooi goudbruin pocheren. Zodra de rand begint te golven ishet tijd om ze van = kleuren. Schik de minigroenten rond het vuur te halen. de kreeften en werk af met de kervel en de peterselie ee |. m el Frankrijk, Bourgogne, Portugal, en er) Pouilly-Fuissé, Vinho Verde, I La Croix-Pardon, Wit Azevedo, Wit 6 # 596 KCAL EAT KCAL ‘2629 VETTEN | 38,39 KOOLYDRATEN 241 [26 VETTEN 129 KOOLDRATEN 9,79 SUIKERS 18 VEZELS 41,29 EIMITEN (SUKERS 129 VEZELS| 14 gEIWITEN ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 50, SEOPL | feesten 2019 *

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 50