Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wonderbare visvangst

Sa

gj

+

x

‘$

+

Gratin van kreeft

ND

Er

met minigroenten

Gratin van kreeft met

ENG

V4

de

AR

minigroenten

it

4PERSONEN | VOORBEREIDING

Se

15 MIN | BEREIDING 25 MIN |

EERDER MAKKELIJK | €€€

1 sjalot, fijngesnipperd | 50 gboter |

70 gbloem | 250 mlvisfond | 300 ml

À

witte wijn | 400ml melk | 409

i

parmezaan, geraspt | 4el.dragon,

Oestervelout&

fingesnipperd | 4takjes tjm,alleen

4 PERSONEN |

deblaades | minigroenten naar keuze

VOORBEREIDING 30 MIN |

4

| olijfolie | 2 voorgekookte kreeften,

BEREIDING 15 MIN

diepvries of vers | 4takjeskervel,

[MAKKELIJK | €€€

fijngesnipperd | 1/2 bosje bladpeterse-

12holle oesters | 3elboter | 1u,

lie, fijngesnipperd | zout, peper

‘gesnipperd | 700 ml halfvolle melk |

©D Fruit de sjalot op een laag vuur

100mlroom | 4oesterzwammen |

1elolÿfoie | 4takjes dragon | zout, peper

in de boter. Bestrooi met de bloem

À

en laat al roerend even bakken.

© Haal de oesters uit de schelpen

Leng aan met de visfond en de

en bewaar het sap. Giet door een

;

ir;

witte wijn. Voeg de melk toe en laat

zeef en zet in de koelkast. Laat de

LS

op een laag vuur indikken tot een

Hl

A

<

boter smelten in een kookpot en fruit

smeuïge bechamelsaus.

de ui10 min.

s

à

SS

(y

Blijf voortdurend roeren

@ Giet er het oestersap bij en laat.

À

@Roer er 1/3 van de parmezaan

nog 5 min sudderen. Giet er de melk

en alle tijm en dragon door en

en de room bij en zet het vuur lager.

4

A

kruid met zout en peper: Steek de

Bak de oesterzwammen in de olijfolie

ovengrill aan. Maak de minigroen-

en laat uitlekken op keukenpapier.

ten schoon, snij ze in tweeën,

€.

verdeel ze over een bakplaat,

© Leg de oesters in de velouté,

Ar”

5

he

besprenkel met een scheutje olijf

pocheer 1 min en haalvan het vuur.

D

ig

Kruid de velouté met zout en peper,

olie en kruid met zout en peper. Zet

&

À

|

de groenten10 min onder de grill,

giet in kommen en voeg een oester

Pr

à

en een oesterzwam toe. Decoreer

tot ze beetgaar en licht geroosterd

zijn. Hou ze uit de oven warm (laat

met een takje dragon

cr

LU

$

%

de gril aan)

LR

>

ER

© schep wat saus in de lege

w

>

4

kreeftenpantsers. Schik er de

hf

stukken kreeft in en schep daar de

rest van de saus over. Bestrooi met

Kes vlezige oesters en hou

A.

ze goed in het og tijdens het

parmezaan. Zet de kreeften onder

À

de ovengrill tot ze mooi goudbruin

pocheren. Zodra de rand begint

te golven ishet tijd om ze van

=

kleuren. Schik de minigroenten rond

het vuur te halen.

de kreeften en werk af met de kervel

en de peterselie

ee

|.

m

el

Frankrijk, Bourgogne,

Portugal,

en

er)

Pouilly-Fuissé,

Vinho Verde,

I

La Croix-Pardon, Wit

Azevedo, Wit

6

#

596 KCAL

EAT KCAL

‘2629 VETTEN | 38,39 KOOLYDRATEN 241

[26 VETTEN 129 KOOLDRATEN 9,79

SUIKERS 18 VEZELS 41,29 EIMITEN

(SUKERS 129 VEZELS| 14 gEIWITEN

ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.

50, SEOPL | feesten 2019 *