Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
wonderbare visvangst
Sa
gj
+
x
‘$
+
Gratin van kreeft
ND
Er
met minigroenten
Gratin van kreeft met
ENG
V4
de
AR
minigroenten
it
4PERSONEN | VOORBEREIDING
Se
15 MIN | BEREIDING 25 MIN |
EERDER MAKKELIJK | €€€
1 sjalot, fijngesnipperd | 50 gboter |
70 gbloem | 250 mlvisfond | 300 ml
À
witte wijn | 400ml melk | 409
i
parmezaan, geraspt | 4el.dragon,
Oestervelout&
fingesnipperd | 4takjes tjm,alleen
4 PERSONEN |
deblaades | minigroenten naar keuze
VOORBEREIDING 30 MIN |
4
| olijfolie | 2 voorgekookte kreeften,
BEREIDING 15 MIN
diepvries of vers | 4takjeskervel,
[MAKKELIJK | €€€
fijngesnipperd | 1/2 bosje bladpeterse-
12holle oesters | 3elboter | 1u,
lie, fijngesnipperd | zout, peper
‘gesnipperd | 700 ml halfvolle melk |
©D Fruit de sjalot op een laag vuur
100mlroom | 4oesterzwammen |
1elolÿfoie | 4takjes dragon | zout, peper
in de boter. Bestrooi met de bloem
À
en laat al roerend even bakken.
© Haal de oesters uit de schelpen
Leng aan met de visfond en de
en bewaar het sap. Giet door een
;
ir;
witte wijn. Voeg de melk toe en laat
zeef en zet in de koelkast. Laat de
LS
op een laag vuur indikken tot een
Hl
A
<
boter smelten in een kookpot en fruit
smeuïge bechamelsaus.
de ui10 min.
s
à
SS
(y
Blijf voortdurend roeren
@ Giet er het oestersap bij en laat.
À
@Roer er 1/3 van de parmezaan
nog 5 min sudderen. Giet er de melk
en alle tijm en dragon door en
en de room bij en zet het vuur lager.
4
A
kruid met zout en peper: Steek de
Bak de oesterzwammen in de olijfolie
ovengrill aan. Maak de minigroen-
en laat uitlekken op keukenpapier.
ten schoon, snij ze in tweeën,
€.
verdeel ze over een bakplaat,
© Leg de oesters in de velouté,
Ar”
5
he
besprenkel met een scheutje olijf
pocheer 1 min en haalvan het vuur.
D
ig
Kruid de velouté met zout en peper,
olie en kruid met zout en peper. Zet
&
À
|
de groenten10 min onder de grill,
giet in kommen en voeg een oester
Pr
à
en een oesterzwam toe. Decoreer
tot ze beetgaar en licht geroosterd
zijn. Hou ze uit de oven warm (laat
met een takje dragon
cr
LU
$
%
de gril aan)
LR
>
ER
© schep wat saus in de lege
w
>
4
kreeftenpantsers. Schik er de
hf
stukken kreeft in en schep daar de
rest van de saus over. Bestrooi met
Kes vlezige oesters en hou
A.
ze goed in het og tijdens het
parmezaan. Zet de kreeften onder
À
de ovengrill tot ze mooi goudbruin
pocheren. Zodra de rand begint
te golven ishet tijd om ze van
=
kleuren. Schik de minigroenten rond
het vuur te halen.
de kreeften en werk af met de kervel
en de peterselie
ee
|.
m
el
Frankrijk, Bourgogne,
Portugal,
en
er)
Pouilly-Fuissé,
Vinho Verde,
I
La Croix-Pardon, Wit
Azevedo, Wit
6
#
596 KCAL
EAT KCAL
‘2629 VETTEN | 38,39 KOOLYDRATEN 241
[26 VETTEN 129 KOOLDRATEN 9,79
SUIKERS 18 VEZELS 41,29 EIMITEN
(SUKERS 129 VEZELS| 14 gEIWITEN
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
50, SEOPL | feesten 2019 *