Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B
magische feesten
>
.
|
=
2
\\
Butternut
le
op z'n Zweeds
Ü
4 PERSONEN
VOORBEREIDING 15 MIN
BEREIDING 45 MIN
gerechten die i
x
MAKKELUK | €
de oven staan
a
1 kleine butternutpompoen
olijfolie | 50 mlesdoornsiroop
+1elvoor de walnoten | 2 el boter
je geniet
n het
1 1 elchiiviokken| gedroogde tijm
| 3elfijngehakte walnoten | Fleur
aperitief
%-
de sel, peper
3
ee
4,
#
© verwarm de oven voor op
p
200°C. Snij de butternut in de
ER
}
a
lengte in tweeën, verwijder de
N
zt
pitten en schil de helften,
Bekleed een bakplaat met
bakpapier en leg er de twee
halve butternuts op, met het
=
l
snijvlak naar beneden
5
Besprenkel met olifolie, kruid
x
met zout en peper en zet 20 min
}
in de oven. Laat afkoelen.
Pr
En
E
© Maak met een scherp mes
ie
B
regelmatige insnijdingen van 2
we
en
re
à 3om diep in de butternut Snij
%
5
de ‘sneetjes’ nooit helemaal
We
door.
FE
7
tx
rr
© verwarm de esdoornsiroop
a
met de boter en de chilivlokken
tot de boter gesmolten is.
en
in
Borstel een deel van dit
2
mengsel over de halve
butternuts, strooi er de
gedroogde tijm over en zet 20
2
à 25 min in de oven. Borstel ze
halfweg de baktijd opnieuw in
\
TR
Verwarm de walnoten met 1 el
esdoornsiroop, kruid met fleur
'
de sel en giet net voor het
serveren over de pompoenen
s
PA
Butter,
>
N
Frankrijk, Côte du Rhône
|
op
n Zweeds
g
Ne
ig
Ferme Julien by Perrin, Rood
N)
1d |
©®
.
a
&
Pen
=
XK
TE
Stpan ep
ENS
le
SE
RS 154 VEELS | 2 g ENMTTEN
(Rs
ONS VAKMANSCHAP DRINK JEMET VERSTAND.
feesten 2019 |
111