Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
vlees & gevogelte
ET
Su
De
28
ya
Hertengebraad
En
Er
Zi
APERSONEN
VOORBEREIDING 10 MIN
DES
BEREIDING 20 MIN
2
MAKKELIJK | €€
Er
RR
1hertengebraad| 50 gboter| 2el
“
ed
A
"he
fijngehakte pepertjes! sap van
En
citroen | 4el sinaasappelzeste |
Ce
DE
ES) ar
A
Kur
m
F4
:
a
RPA
Aelpeterseli
‚gehakt | sap van
SE
u
5
1sinaasappel! 2 elwhisky| zel
>
N
A
x?
2
|
4
appelstroop (type Luikse stroop)|
2
LPS
À
hr
n
zeezout, peper
ke
VOOR DE AFWERKING
N
PB
5
x
Hertengebraad
ER
à)
gepelde walnoten, fijngehakt
Pa
dl
| 2takjestijm| sinaasappelzeste
Te
Fe O7)
D
ey
À
En
EN ook.
ee
4
veenbessensaus! een paar blaadjes
8
rode sia
Ki
©
he
%
;
A
En
u
Eu
IR
© verwarm de oven voor op
nd
®
si
200°C. Kruid het gebraad met
rs
LA
&
zout en peper. Laat de boter
B
smelten in een ovenvaste
GT
Ÿ
5
is
Li
RZ
pe
Ke
stoofpot en bak het gebraad
Le
va
Ê
rondom aan.
EX /
a
ei
A
8
A
© Meng de pepertjes met het
IN
SIR
RR
Pe
+
+
“à
2
Er
A
citroensap, kruid met zout en
À
BEN
a
OENE
ri
peper en voeg de sinaasappel-
Sr
(5
EL
€
Sa
st
zeste, de peterselie, het
2
+
An.
5
sinaasappelsap en de whisky toe,
(|
Roer er de appelstroop onder en
giet dit mengsel over het vlees.
&
Bak 15 min in de oven. Haal het
8
vlees uit de oven en laat het
10 min rusten onder een vel
B
Re
aluminiumfolie voor je het
aansnijdt
| Tatintaartjes var zoete ER
APERSONEN
ES
SE EREIDING35 MI
© Mix alle ingrediënten voor de
afwerking fijn. Verwarm de
pan
4
borden voor. Zet
niets kleiner
Q
Ton EEE
AST ES
bord op elk bord, bestrooide
| AT j Faoete aardappelen,
CRANBERRYSAUS
rand tussen beide borden met
het Kurs
og
ET CON ENTER
CEE NEA COTE UC CES
8
DATE OR
walnoot en haal het kleine bord
nootmüskaat,
4
CET
(hou er een paar apart voor
er weg, Verdeel plakken vlees,
| zoüt;peper
N
von, Gier karaeliop de bodem
>
(2
CHE
over de borden. Leg ei
n
ENOOK.
fi
HP re mufpvormpjes
EEE
tatintaartje van zoete aardappel
ÿ
3 Verwarm de.oven voor op
VEEN ENEN
Ke Eed
ER CALO
bij veenbessensaus en rode sla
RO ETS
ENTE Ne A
Zbete aardappel Leg er een deeg
CET ET)
CET OUT
Are LU
MAR EEE CA
wa Lagr en at 10
1
‘Australië, Coonawarra,
2 Laat op.een laag vuur de boter
naar bifnen, zodat de aardappel
TETE
Warner's Corner, Cabernet
gaar zijn
NRN
smelten in een braadpan éà bak de
AE NSE
Sauvignon,
plakken zoete aardappel15 ä
Zêt de taartjes onderstebovén op
sinaasappel en Iaat de puree
17 min. Kruid ze met nootmuskaat
de borden.
N
verder inkoken tot een
TES
ao
PER PORTE 498 KCAL
[265 6 VETIEN | 15 GKOOLMIORATEN | 136
Saenen.
AORATEN 1320|
SUIKERS 124 GVEZELS 147,8 GEWITN
SURERS | 36 VEELS]
P
Pol
IE MI
MD
» feesten 2019 | Ley 139