Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39

vlees & gevogelte ET Su De 28 ya Hertengebraad En Er Zi APERSONEN VOORBEREIDING 10 MIN DES BEREIDING 20 MIN 2 MAKKELIJK | €€ Er RR 1hertengebraad| 50 gboter| 2el “ ed A "he fijngehakte pepertjes! sap van En citroen | 4el sinaasappelzeste | Ce DE ES) ar A Kur m F4 : a RPA Aelpeterseli ‚gehakt | sap van SE u 5 1sinaasappel! 2 elwhisky| zel > N A x? 2 | 4 appelstroop (type Luikse stroop)| 2 LPS À hr n zeezout, peper ke VOOR DE AFWERKING N PB 5 x Hertengebraad ER à) gepelde walnoten, fijngehakt Pa dl | 2takjestijm| sinaasappelzeste Te Fe O7) D ey À En EN ook. ee 4 veenbessensaus! een paar blaadjes 8 rode sia Ki © he % ; A En u Eu IR © verwarm de oven voor op nd ® si 200°C. Kruid het gebraad met rs LA & zout en peper. Laat de boter B smelten in een ovenvaste GT Ÿ 5 is Li RZ pe Ke stoofpot en bak het gebraad Le va Ê rondom aan. EX / a ei A 8 A © Meng de pepertjes met het IN SIR RR Pe + + “à 2 Er A citroensap, kruid met zout en À BEN a OENE ri peper en voeg de sinaasappel- Sr (5 EL € Sa st zeste, de peterselie, het 2 + An. 5 sinaasappelsap en de whisky toe, (| Roer er de appelstroop onder en giet dit mengsel over het vlees. & Bak 15 min in de oven. Haal het 8 vlees uit de oven en laat het 10 min rusten onder een vel B Re aluminiumfolie voor je het aansnijdt | Tatintaartjes var zoete ER APERSONEN ES SE EREIDING35 MI © Mix alle ingrediënten voor de afwerking fijn. Verwarm de pan 4 borden voor. Zet niets kleiner Q Ton EEE AST ES bord op elk bord, bestrooide | AT j Faoete aardappelen, CRANBERRYSAUS rand tussen beide borden met het Kurs og ET CON ENTER CEE NEA COTE UC CES 8 DATE OR walnoot en haal het kleine bord nootmüskaat, 4 CET (hou er een paar apart voor er weg, Verdeel plakken vlees, | zoüt;peper N von, Gier karaeliop de bodem > (2 CHE over de borden. Leg ei n ENOOK. fi HP re mufpvormpjes EEE tatintaartje van zoete aardappel ÿ 3 Verwarm de.oven voor op VEEN ENEN Ke Eed ER CALO bij veenbessensaus en rode sla RO ETS ENTE Ne A Zbete aardappel Leg er een deeg CET ET) CET OUT Are LU MAR EEE CA wa Lagr en at 10 1 ‘Australië, Coonawarra, 2 Laat op.een laag vuur de boter naar bifnen, zodat de aardappel TETE Warner's Corner, Cabernet gaar zijn NRN smelten in een braadpan éà bak de AE NSE Sauvignon, plakken zoete aardappel15 ä Zêt de taartjes onderstebovén op sinaasappel en Iaat de puree 17 min. Kruid ze met nootmuskaat de borden. N verder inkoken tot een TES ao PER PORTE 498 KCAL [265 6 VETIEN | 15 GKOOLMIORATEN | 136 Saenen. AORATEN 1320| SUIKERS 124 GVEZELS 147,8 GEWITN SURERS | 36 VEELS] P Pol IE MI MD » feesten 2019 | Ley 139

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39