Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

vlees & gevogelte

ET

Su

De

28

ya

Hertengebraad

En

Er

Zi

APERSONEN

VOORBEREIDING 10 MIN

DES

BEREIDING 20 MIN

2

MAKKELIJK | €€

Er

RR

1hertengebraad| 50 gboter| 2el



ed

A

"he

fijngehakte pepertjes! sap van

En

citroen | 4el sinaasappelzeste |

Ce

DE

ES) ar

A

Kur

m

F4

:

a

RPA

Aelpeterseli

‚gehakt | sap van

SE

u

5

1sinaasappel! 2 elwhisky| zel

>

N

A

x?

2

|

4

appelstroop (type Luikse stroop)|

2

LPS

À

hr

n

zeezout, peper

ke

VOOR DE AFWERKING

N

PB

5

x

Hertengebraad

ER

à)

gepelde walnoten, fijngehakt

Pa

dl

| 2takjestijm| sinaasappelzeste

Te

Fe O7)

D

ey

À

En

EN ook.

ee

4

veenbessensaus! een paar blaadjes

8

rode sia

Ki

©

he

%

;

A

En

u

Eu

IR

© verwarm de oven voor op

nd

®

si

200°C. Kruid het gebraad met

rs

LA

&

zout en peper. Laat de boter

B

smelten in een ovenvaste

GT

Ÿ

5

is

Li

RZ

pe

Ke

stoofpot en bak het gebraad

Le

va

Ê

rondom aan.

EX /

a

ei

A

8

A

© Meng de pepertjes met het

IN

SIR

RR

Pe

+

+

“à

2

Er

A

citroensap, kruid met zout en

À

BEN

a

OENE

ri

peper en voeg de sinaasappel-

Sr

(5

EL



Sa

st

zeste, de peterselie, het

2

+

An.

5

sinaasappelsap en de whisky toe,

(|

Roer er de appelstroop onder en

giet dit mengsel over het vlees.

&

Bak 15 min in de oven. Haal het

8

vlees uit de oven en laat het

10 min rusten onder een vel

B

Re

aluminiumfolie voor je het

aansnijdt

| Tatintaartjes var zoete ER

APERSONEN

ES

SE EREIDING35 MI

© Mix alle ingrediënten voor de

afwerking fijn. Verwarm de

pan

4

borden voor. Zet

niets kleiner

Q

Ton EEE

AST ES

bord op elk bord, bestrooide

| AT j Faoete aardappelen,

CRANBERRYSAUS

rand tussen beide borden met

het Kurs

og

ET CON ENTER

CEE NEA COTE UC CES

8

DATE OR

walnoot en haal het kleine bord

nootmüskaat,

4

CET

(hou er een paar apart voor

er weg, Verdeel plakken vlees,

| zoüt;peper

N

von, Gier karaeliop de bodem

>

(2

CHE

over de borden. Leg ei

n

ENOOK.

fi

HP re mufpvormpjes

EEE

tatintaartje van zoete aardappel

ÿ

3 Verwarm de.oven voor op

VEEN ENEN

Ke Eed

ER CALO

bij veenbessensaus en rode sla

RO ETS

ENTE Ne A

Zbete aardappel Leg er een deeg

CET ET)

CET OUT

Are LU

MAR EEE CA

wa Lagr en at 10

1

‘Australië, Coonawarra,

2 Laat op.een laag vuur de boter

naar bifnen, zodat de aardappel

TETE

Warner's Corner, Cabernet

gaar zijn

NRN

smelten in een braadpan éà bak de

AE NSE

Sauvignon,

plakken zoete aardappel15 ä

Zêt de taartjes onderstebovén op

sinaasappel en Iaat de puree

17 min. Kruid ze met nootmuskaat

de borden.

N

verder inkoken tot een

TES

ao

PER PORTE 498 KCAL

[265 6 VETIEN | 15 GKOOLMIORATEN | 136

Saenen.

AORATEN 1320|

SUIKERS 124 GVEZELS 147,8 GEWITN

SURERS | 36 VEELS]

P

Pol

IE MI

MD

» feesten 2019 | Ley 139