Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
De magie
N
Vegetarische en tegelijk
heerlijke, inventieve en
cepten waar elke
EEE: re
ek van gaat
ehe
+
Soep van paa
ppelen en bruschetta
met uiencon
%
APERSONEN |
DIE
IN | BEREIDINGSO MIN | MAKKELIJK | €
ba
800 gpaarse aardappelen | zel
@ verwarm de oven voor op 180°C.
avocado-olie | 2 rode uien | 3 teentjes
Was en schil de aardappelen, snij ze
knoflook, gesnipperd | 1 klein rood
in blokjes en verdeel ze over een
pepertje, gesnipperd | 1,21 groente-
bouillon | 2 tl gedroogde tijm | 4 sneden
bakplaat. Besprenkel metde
avocado-olie en rooster ongeveer
zuurdesembrood, in stukken | 1509
30 min in de oven.
gorgonzola | jonge blaadjes van rode
biet | truffelolie | zout, peper
© Maak intussen de uienconfituur:
VOOR DE UIENCONFITUUR
snij de uiin dunne plakken, strooier
1rode ui | 3 el suiker | 1 laurierblad
de suiker over en laat op een laag
| 75mlrode wijn | zout, peper
vuur kleuren. Voeg het laurierblad
toe en blus met de rode wijn. Laat
inkoken tot de ui mals is, kruid met
zout en peper en voeg eventueel
nog een snuifje suiker toe als het
geheel niet zoet genoeg is.
»
Soep van paarse
© maak de soep: fruit de rode uien,
aardappelen en
bruschetta met
de knoflook en het rood pepertje tot
E
uienconfituur
de uiglazig is. Voeg de geroosterde
4
aardappelblokjes toe, giet erde
4
2
bouillon bi en bestrooi met de tim.
Laat 15 à 20 min koken op een matig
vuur en mix dan alles tot een romige
soep. Rooster de stukken brood en
besmeer ze met uienconfituur. Dien
de soep op in diepe borden, strooi
er de verkruimelde gorgonzola over,
«
werk af met blaadjes biet en een
scheutje truffelole. Serveer erde
Ei
bruschetta met uienconfituur bij
En
VEN
Rn
mt
A
?|
Eed
ar
%
Yen,
a
Tu
(PER PORTIESE KCAL
Sn
Si
PE,
229 ETTEN gKOOLMORATEN 1179
TER Been nie
1
sus and ge
TR
SE
EN
ER Msn