Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57


Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Carrefour Folder 01.12.2019

Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57

De magie N Vegetarische en tegelijk heerlijke, inventieve en cepten waar elke EEE: re ek van gaat ehe + Soep van paa ppelen en bruschetta met uiencon % APERSONEN | DIE IN | BEREIDINGSO MIN | MAKKELIJK | € ba 800 gpaarse aardappelen | zel @ verwarm de oven voor op 180°C. avocado-olie | 2 rode uien | 3 teentjes Was en schil de aardappelen, snij ze knoflook, gesnipperd | 1 klein rood in blokjes en verdeel ze over een pepertje, gesnipperd | 1,21 groente- bouillon | 2 tl gedroogde tijm | 4 sneden bakplaat. Besprenkel metde avocado-olie en rooster ongeveer zuurdesembrood, in stukken | 1509 30 min in de oven. gorgonzola | jonge blaadjes van rode biet | truffelolie | zout, peper © Maak intussen de uienconfituur: VOOR DE UIENCONFITUUR snij de uiin dunne plakken, strooier 1rode ui | 3 el suiker | 1 laurierblad de suiker over en laat op een laag | 75mlrode wijn | zout, peper vuur kleuren. Voeg het laurierblad toe en blus met de rode wijn. Laat inkoken tot de ui mals is, kruid met zout en peper en voeg eventueel nog een snuifje suiker toe als het geheel niet zoet genoeg is. » Soep van paarse © maak de soep: fruit de rode uien, aardappelen en bruschetta met de knoflook en het rood pepertje tot E uienconfituur de uiglazig is. Voeg de geroosterde 4 aardappelblokjes toe, giet erde 4 2 bouillon bi en bestrooi met de tim. Laat 15 à 20 min koken op een matig vuur en mix dan alles tot een romige soep. Rooster de stukken brood en besmeer ze met uienconfituur. Dien de soep op in diepe borden, strooi er de verkruimelde gorgonzola over, « werk af met blaadjes biet en een scheutje truffelole. Serveer erde Ei bruschetta met uienconfituur bij En VEN Rn mt A ?| Eed ar % Yen, a Tu (PER PORTIESE KCAL Sn Si PE, 229 ETTEN gKOOLMORATEN 1179 TER Been nie 1 sus and ge TR SE EN ER Msn

Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57