Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

De magie

N

Vegetarische en tegelijk

heerlijke, inventieve en

cepten waar elke

EEE: re

ek van gaat

ehe

+

Soep van paa

ppelen en bruschetta

met uiencon

%

APERSONEN |

DIE

IN | BEREIDINGSO MIN | MAKKELIJK | €

ba

800 gpaarse aardappelen | zel

@ verwarm de oven voor op 180°C.

avocado-olie | 2 rode uien | 3 teentjes

Was en schil de aardappelen, snij ze

knoflook, gesnipperd | 1 klein rood

in blokjes en verdeel ze over een

pepertje, gesnipperd | 1,21 groente-

bouillon | 2 tl gedroogde tijm | 4 sneden

bakplaat. Besprenkel metde

avocado-olie en rooster ongeveer

zuurdesembrood, in stukken | 1509

30 min in de oven.

gorgonzola | jonge blaadjes van rode

biet | truffelolie | zout, peper

© Maak intussen de uienconfituur:

VOOR DE UIENCONFITUUR

snij de uiin dunne plakken, strooier

1rode ui | 3 el suiker | 1 laurierblad

de suiker over en laat op een laag

| 75mlrode wijn | zout, peper

vuur kleuren. Voeg het laurierblad

toe en blus met de rode wijn. Laat

inkoken tot de ui mals is, kruid met

zout en peper en voeg eventueel

nog een snuifje suiker toe als het

geheel niet zoet genoeg is.

»

Soep van paarse

© maak de soep: fruit de rode uien,

aardappelen en

bruschetta met

de knoflook en het rood pepertje tot

E

uienconfituur

de uiglazig is. Voeg de geroosterde

4

aardappelblokjes toe, giet erde

4

2

bouillon bi en bestrooi met de tim.

Laat 15 à 20 min koken op een matig

vuur en mix dan alles tot een romige

soep. Rooster de stukken brood en

besmeer ze met uienconfituur. Dien

de soep op in diepe borden, strooi

er de verkruimelde gorgonzola over,

«

werk af met blaadjes biet en een

scheutje truffelole. Serveer erde

Ei

bruschetta met uienconfituur bij

En

VEN

Rn

mt

A

?|

Eed

ar

%

Yen,

a

Tu

(PER PORTIESE KCAL

Sn

Si

PE,

229 ETTEN gKOOLMORATEN 1179

TER Been nie

1

sus and ge

TR

SE

EN

ER Msn