Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Als een fan van
vegetarisch eten een
gourmet-addict
ontmoet...
NY
>
HANNA 21)
GRÉGORY «1)
Zij breekt zich niet het hoofd over de
Voor hem is een veg
ie menu niet
ef
feestmenu's. Hoe simpeler, hoe beter.
saai, maar net creati
en spannend.
Es
“Ik ben heel klassiek. Ikeet alles graag, dus ook vlees. Ik
“Geen van beide, eigenlijk... Ikben al 20 jaar flexitariër.
benwelbegaan metdier en planeet, ik eetdusminder
Geenfoiegrasof kalkoen, maar ik eet wel sommige
vleesen ik verkies kwaliteitsproducten waarbij het
soorten vis. Wij bedenken onzefeestmenu'sop
welzijn vande dieren gerespecteerd werd?
voorhand, omorigineletoetsen te kunnen tvevoegen?
“Wijhouden van eenvoudig.Elk jaartijdensde feesten
“Mensen denken vaak dat veggie saai is. Datgerechten
verzamelen we allemaal rond een gourmetschotel. Dat
smaak missen. En datdattijdensdefeestdagen nog
isgemakkelijk, hetgaatsnel,erisweinig voorbereiding
meeropvalt Ikan je garanderen datdat niet klopt.
eniedereen kangewoon meefeesten. Feestelijke
Vorig jaar, bijvoorbeeld, hebbenweeen risottogemaakt
bijgerechten kunnen er danook nogbij”
met champagneen saffraan. Een delicatesse!”
ere
“Oh... ook op dit vlak benik heel klassiek. Ik hou van
“Wijkoken zonder zout, maar ikbeneen grote fan van.
zouten peper,maarookvan nootmuskaaten paprika.
peper: En ikben gekop specerijen. Mijn favoriet is ras-
Ikhebniks tegen exotisch, want ik hou van gerechten.
el-hanout, maar ikgebruik ook veel kerrieen saffraan,
met veel smaaken kracht, maar pikant hoeft niet.”
waarmee wegraagkokentijdensde feestdagen”
sie
Belgische keuken
jationaal?
“Eenbeetjevan beide. Met misschien eenlichte
+ intern:
“Ik zou zeggen international. Ikchou bijvoorbeelderg
'
voorkeur voorde Belgische keuken. Die biedt zoveel
vancurryschotels. Maar dat belet me niet om evengoed
lekkeredingen: frieten, garnaalkroketten, mosselen, .?
fan te zijn vanklassieke kaaskroketten!”
A
A
Kad
Er 00