Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Als een fan van

vegetarisch eten een

gourmet-addict

ontmoet...

NY

>

HANNA 21)

GRÉGORY «1)

Zij breekt zich niet het hoofd over de

Voor hem is een veg

ie menu niet

ef

feestmenu's. Hoe simpeler, hoe beter.

saai, maar net creati

en spannend.

Es

“Ik ben heel klassiek. Ikeet alles graag, dus ook vlees. Ik

“Geen van beide, eigenlijk... Ikben al 20 jaar flexitariër.

benwelbegaan metdier en planeet, ik eetdusminder

Geenfoiegrasof kalkoen, maar ik eet wel sommige

vleesen ik verkies kwaliteitsproducten waarbij het

soorten vis. Wij bedenken onzefeestmenu'sop

welzijn vande dieren gerespecteerd werd?

voorhand, omorigineletoetsen te kunnen tvevoegen?

“Wijhouden van eenvoudig.Elk jaartijdensde feesten

“Mensen denken vaak dat veggie saai is. Datgerechten

verzamelen we allemaal rond een gourmetschotel. Dat

smaak missen. En datdattijdensdefeestdagen nog

isgemakkelijk, hetgaatsnel,erisweinig voorbereiding

meeropvalt Ikan je garanderen datdat niet klopt.

eniedereen kangewoon meefeesten. Feestelijke

Vorig jaar, bijvoorbeeld, hebbenweeen risottogemaakt

bijgerechten kunnen er danook nogbij”

met champagneen saffraan. Een delicatesse!”

ere

“Oh... ook op dit vlak benik heel klassiek. Ik hou van

“Wijkoken zonder zout, maar ikbeneen grote fan van.

zouten peper,maarookvan nootmuskaaten paprika.

peper: En ikben gekop specerijen. Mijn favoriet is ras-

Ikhebniks tegen exotisch, want ik hou van gerechten.

el-hanout, maar ikgebruik ook veel kerrieen saffraan,

met veel smaaken kracht, maar pikant hoeft niet.”

waarmee wegraagkokentijdensde feestdagen”

sie

Belgische keuken

jationaal?

“Eenbeetjevan beide. Met misschien eenlichte

+ intern:

“Ik zou zeggen international. Ikchou bijvoorbeelderg

'

voorkeur voorde Belgische keuken. Die biedt zoveel

vancurryschotels. Maar dat belet me niet om evengoed

lekkeredingen: frieten, garnaalkroketten, mosselen, .?

fan te zijn vanklassieke kaaskroketten!”

A

A

Kad

Er 00