Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 54 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54
Als een fan van vegetarisch eten een gourmet-addict ontmoet... NY > HANNA 21) GRÉGORY «1) Zij breekt zich niet het hoofd over de Voor hem is een veg ie menu niet ef feestmenu's. Hoe simpeler, hoe beter. saai, maar net creati en spannend. Es “Ik ben heel klassiek. Ikeet alles graag, dus ook vlees. Ik “Geen van beide, eigenlijk... Ikben al 20 jaar flexitariër. benwelbegaan metdier en planeet, ik eetdusminder Geenfoiegrasof kalkoen, maar ik eet wel sommige vleesen ik verkies kwaliteitsproducten waarbij het soorten vis. Wij bedenken onzefeestmenu'sop welzijn vande dieren gerespecteerd werd? voorhand, omorigineletoetsen te kunnen tvevoegen? “Wijhouden van eenvoudig.Elk jaartijdensde feesten “Mensen denken vaak dat veggie saai is. Datgerechten verzamelen we allemaal rond een gourmetschotel. Dat smaak missen. En datdattijdensdefeestdagen nog isgemakkelijk, hetgaatsnel,erisweinig voorbereiding meeropvalt Ikan je garanderen datdat niet klopt. eniedereen kangewoon meefeesten. Feestelijke Vorig jaar, bijvoorbeeld, hebbenweeen risottogemaakt bijgerechten kunnen er danook nogbij” met champagneen saffraan. Een delicatesse!” ere “Oh... ook op dit vlak benik heel klassiek. Ik hou van “Wijkoken zonder zout, maar ikbeneen grote fan van. zouten peper,maarookvan nootmuskaaten paprika. peper: En ikben gekop specerijen. Mijn favoriet is ras- Ikhebniks tegen exotisch, want ik hou van gerechten. el-hanout, maar ikgebruik ook veel kerrieen saffraan, met veel smaaken kracht, maar pikant hoeft niet.” waarmee wegraagkokentijdensde feestdagen” sie Belgische keuken jationaal? “Eenbeetjevan beide. Met misschien eenlichte + intern: “Ik zou zeggen international. Ikchou bijvoorbeelderg ' voorkeur voorde Belgische keuken. Die biedt zoveel vancurryschotels. Maar dat belet me niet om evengoed lekkeredingen: frieten, garnaalkroketten, mosselen, .? fan te zijn vanklassieke kaaskroketten!” A A Kad Er 00
Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 54