Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ES
NN
D
v
”
4
|
À
4
sve
We
-’
‚
”
a
(4
Ye
FL
G
17
>
te»
kw
A
k
Je
JA
{
=
in we
Y
met marshmallows
“Chocoladetaart
ug LS
Chocoladetaart met marshmallows
8 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN | BEREIDING 35 MIN | RUST 4U TOT 1 NACHT | AFWERKING 10 MIN | MAKKELIJK | €
VOOR HET DEEG
Rol het deeg op het bebloemde werkvlak
tuur. Giet de ganache op de afgekoelde taart
150 gbloem | 70g kristalsuiker | 40 gongezoet
uittoteen cirkel die iets groter is dan de
bodem en zet minstens 2 tot 3 uur (bij voorkeur
cacaopoeder | 80 gboter, in grote blokjes |
taartvorm.
een nacht) in de koelkast. Haal de taart uit de
Belijswater | boter en bloem voor de vorm |
1snuifje zout
© Bekleed de taartvorm met het deeg en
koelkast en schik de marshmallows er bovenop.
Gebruik een keukenbrander om de marshmal-
VOOR DE CHOCOLADEGANACHE
duw de bodem en randen stevig aan. Snij de
lows langzaam te laten smelten en goudbruinte
200 ml volle room | 235 gfondantchocolade,
overtollige stukken weg. Bedek met een vel of
in kleine stuiges| 1 snuifje zout.
kleuren. Dien meteen op.
bakpapier en gieter bakbonen of bakpa-
VOOR DE AFWERKING
rels op. Bak ongeveer 15 min. Verwijder de
1 pak minimarshmallows
bakbonen en het bakpapier en bak nog 20
min verder in de oven. Laat de taart volledig
© Maak het deeg: meng de bloem, de suiker,
afkoelen in de vorm.
het cacaopoeder en het zout Voeg de boter
© Maak intussen de chocoladeganache:
toe terwijl je het mengsel kneedt tot een
m
kruimelig deeg. Giet hetijswater er geleidelijk
breng de room aan de kook in een steelpan.
bijtot je een homogeen deeg krijgt. wikkel het
Zet het vuur uit en giet de room over de
chocolade. Laat even rusten en roer dan tot
deeg in plasticfolie en laat ongeveer 30 min
rusten. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet
een gladde saus. Voeg een snuifje zout toe en
een taartvorm in en bestrooi met wat bloem.
laat de ganache afkoelen tot kamertempera
84, Sue y [feesten 2019 *