Carrefour - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 100 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ES

NN

D

v



4

|

À

4

sve

We

-’





a

(4

Ye

FL

G

17

>

te»

kw

A

k

Je

JA

{

=

in we

Y

met marshmallows

“Chocoladetaart

ug LS

Chocoladetaart met marshmallows

8 PERSONEN | VOORBEREIDING 40 MIN | BEREIDING 35 MIN | RUST 4U TOT 1 NACHT | AFWERKING 10 MIN | MAKKELIJK | €

VOOR HET DEEG

Rol het deeg op het bebloemde werkvlak

tuur. Giet de ganache op de afgekoelde taart

150 gbloem | 70g kristalsuiker | 40 gongezoet

uittoteen cirkel die iets groter is dan de

bodem en zet minstens 2 tot 3 uur (bij voorkeur

cacaopoeder | 80 gboter, in grote blokjes |

taartvorm.

een nacht) in de koelkast. Haal de taart uit de

Belijswater | boter en bloem voor de vorm |

1snuifje zout

© Bekleed de taartvorm met het deeg en

koelkast en schik de marshmallows er bovenop.

Gebruik een keukenbrander om de marshmal-

VOOR DE CHOCOLADEGANACHE

duw de bodem en randen stevig aan. Snij de

lows langzaam te laten smelten en goudbruinte

200 ml volle room | 235 gfondantchocolade,

overtollige stukken weg. Bedek met een vel of

in kleine stuiges| 1 snuifje zout.

kleuren. Dien meteen op.

bakpapier en gieter bakbonen of bakpa-

VOOR DE AFWERKING

rels op. Bak ongeveer 15 min. Verwijder de

1 pak minimarshmallows

bakbonen en het bakpapier en bak nog 20

min verder in de oven. Laat de taart volledig

© Maak het deeg: meng de bloem, de suiker,

afkoelen in de vorm.

het cacaopoeder en het zout Voeg de boter

© Maak intussen de chocoladeganache:

toe terwijl je het mengsel kneedt tot een

m

kruimelig deeg. Giet hetijswater er geleidelijk

breng de room aan de kook in een steelpan.

bijtot je een homogeen deeg krijgt. wikkel het

Zet het vuur uit en giet de room over de

chocolade. Laat even rusten en roer dan tot

deeg in plasticfolie en laat ongeveer 30 min

rusten. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet

een gladde saus. Voeg een snuifje zout toe en

een taartvorm in en bestrooi met wat bloem.

laat de ganache afkoelen tot kamertempera

84, Sue y [feesten 2019 *