Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 98




Hier is pagina 98 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

‘N

7

Doperwtensalade met gerookte

zalm en aardappelschijf jes

74

ej

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (15 MIN.) (GLUTENVRIJ) (LACTOSEVRIJ)

uch

5

x

hs

à

hdd

2

y €

#

ax

Ri

4

y

x

1

)

,

5

N

222

F

pr

Ne

en

ej

Â

ie

£

à

Wip

N

en %%

An

à.

ij

re AR

a

je

à

An

=,

ES

A

Kr

=.

à

(PS

à

ee.

4

Fr

1

dr

We

Wi

w

JE

8

=

a

TRE

"eloiifole

+ , 900 groodschilige

een dressing. Breng op smaak met peper

1 Verhit 2 elolie in een grote hapjespan en

aardappelschijfjes

bak deiaardappelschijfjes 9 min.op

en eventueel zout.

«

(pak 450 g)

middelhoog vuur: Zet het vuur hoog en bak

4 Giet de tuinerwten af en meng met de

. 450 g tuinerwte

n (diepvries)

in nog 5 min. goudgeel en gaar. Breng op

kruiden, radijs, het radijsblad en de

« lbosje radijs

smaak met peper en zout.

dressing. Verdeel de zalm in stukken erover

« lbakje dille (15.9)

2 Doe ondertussen de tuinerwten in een

en serveer met de aardappelschijfjes.

« l bakje platte

kom, giet erkokend water over en laat

peterselie (15 g)

5 min. staan. Was de radijs, inclusief het

BEVAT p.p. 625 kcal « 25 geiwit- 32 g vet,

ee

+ l2 citroen

blad. Snijd de radijs in partjes en het blad

waarvan 5g verz. «54 g koolhydraten,

\

- lel dijonmosterd

grof. Snijd allekruiden fijn.

waarvan 7 g suikers - 1.8 gzout «10 g vezels

© # |, 250 g warmgerookte

+ Prijs p.p. € 4.05

3 Pers de halve citroen uit. Klop de rest van

zalmfilet

de olie, het citroensap en de mosterd tot

3

we,

ie