Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
ie
Ne
À
NS
BINNENKIJKEN BIJ.
ze
>
Nel
Ratatouille
0
En
met burrata
Er
Nr
se
x
>
AA
is
ik
Een toprecept van mijn agent Carlijn.
NG
re“
Deze ratatouille maak je met je ogen
LA
dicht, maar ziet er op je bord uit alsof je
en
een halve dag in de keuken hebt gestaan.
KA
ver
à
1 Snijd de paprika's, courgette. aubergine en
ui in niet al te kleine stukken. Pluk de blaadjes
van het basilicum en scheur grof.
2 Verhit de olijfolie in een grote braadpan
en bak de groenten rondom aan. Giet er de
« lrode paprika
ecremaceto bij, bestrooi met peper en zout
en laat 10 min. sudderen.
- gele paprika
« l courgette
3 Wil je pasta bij de ratatouille serveren.
+ laubergine
kook deze dan ondertussen volgens de
« 2uien
aanwijzingen op de verpakking.
4
à
- 10 g basilicum, plus extra
4 Serveer de ratatouille met de gekookte
À
(bakje 15 g)
pasta of het knapperige brood. Leg op elk
« 2el olijfolie
bord een halve bol burrata boven op de
+125 mlcremaceto
ratatouille. Bestrooi met de Parmezaanse
st
classico
kaas en het basilicum.
« 300 g spaghetti of
ern
knapperig brood
BEVAT p.p. 690 kcal - 22 g eiwit - 28 g vet,
« 2 bollen burrata of
waarvan 4 g verz. 84 g koolhydraten,
buffelmozzarella
waarvan 28 g suikers 1.2 g zout 7 g vezels
* 30 g Parmezaanse kaas
-Prijsp.p. € 345
Gr
Nn
Hoe verzin je wat je gaat
SAMEN KOKEN MET
Tooske: ‘Meestal maken ze aardappel-
maken? rooske: ‘De vraag is eigenlijk:
groente-vlees of iets met pasta. Maar het
wie eet er vanavond thuis? En als ik geen
ALLERHANDE
Heb jij onze culinair redacteuren
grootste deel van het budget gaat op aan
inspiratie heb, vraag ik het aan de kinderen,
al voorbij zien komen in een
de toetjes! Catoo had een enorm toetje
Fien wil altijd pasta, Catoo aardappelen en
lekkere kookvideo op YouTube?
gemaakt met lange vingers, ijs, chocola én
steakvlees (zoals zij het noemt) en Leentje
Thuis koken ze de sterren van
marshmallows. Ze doen het helemaal zelf,
houdt van gegrilde groenten, Sem eet het
de hemel. Net als schrijvers van
kookboeken. foodbloggers en
met Catoo kijk ik nog een beetje mee.”
liefststamppot.’
koks. Van al deze recepten
Bas: ‘Ja, datde keuken nietin defik vliegt.’
Bas: ‘Je kunt niet met iedereen rekening
maken ze zelf superleuke
Tooske: ‘Het begint met een ei bakken. Dat
houden. Je moet kinderen leren dat ze
video's. Houd ons YouTube-
kanaal in de gaten voor de
hebben ze al 100.000 keer gezien. Alsje een
sommige dingen gewoon moeten.”
eikuntkoken en een ei kunt bakken, dan
Tooske: ‘Ja, en dan vinden ze het maariets
nieuwste videos.
kun je ook wat anders bakken. Ze gaan zelf
minder lekker. Vaak kijk ik in de koelkast,
op internet kijken voor een lekker recept”
en improviseer met wat we nog hebben. Ik
ben niet zo heel creatief, maar met koken
wel. Je moet een keer durven, dan lukt heten
doe je het de keer erop nog makkelijker.”
Fotografie en visagie Mettina Jager. fotografie gerechtbeeld Saskia Lelieveld
allerhande