Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

ie

Ne

À

NS

BINNENKIJKEN BIJ.

ze

>

Nel

Ratatouille

0

En

met burrata

Er

Nr

se

x

>

AA

is

ik

Een toprecept van mijn agent Carlijn.

NG

re“

Deze ratatouille maak je met je ogen

LA

dicht, maar ziet er op je bord uit alsof je

en

een halve dag in de keuken hebt gestaan.

KA

ver

à

1 Snijd de paprika's, courgette. aubergine en

ui in niet al te kleine stukken. Pluk de blaadjes

van het basilicum en scheur grof.

2 Verhit de olijfolie in een grote braadpan

en bak de groenten rondom aan. Giet er de

« lrode paprika

ecremaceto bij, bestrooi met peper en zout

en laat 10 min. sudderen.

- gele paprika

« l courgette

3 Wil je pasta bij de ratatouille serveren.

+ laubergine

kook deze dan ondertussen volgens de

« 2uien

aanwijzingen op de verpakking.

4

à

- 10 g basilicum, plus extra

4 Serveer de ratatouille met de gekookte

À

(bakje 15 g)

pasta of het knapperige brood. Leg op elk

« 2el olijfolie

bord een halve bol burrata boven op de

+125 mlcremaceto

ratatouille. Bestrooi met de Parmezaanse

st

classico

kaas en het basilicum.

« 300 g spaghetti of

ern

knapperig brood

BEVAT p.p. 690 kcal - 22 g eiwit - 28 g vet,

« 2 bollen burrata of

waarvan 4 g verz. 84 g koolhydraten,

buffelmozzarella

waarvan 28 g suikers 1.2 g zout 7 g vezels

* 30 g Parmezaanse kaas

-Prijsp.p. € 345

Gr

Nn

Hoe verzin je wat je gaat

SAMEN KOKEN MET

Tooske: ‘Meestal maken ze aardappel-

maken? rooske: ‘De vraag is eigenlijk:

groente-vlees of iets met pasta. Maar het

wie eet er vanavond thuis? En als ik geen

ALLERHANDE

Heb jij onze culinair redacteuren

grootste deel van het budget gaat op aan

inspiratie heb, vraag ik het aan de kinderen,

al voorbij zien komen in een

de toetjes! Catoo had een enorm toetje

Fien wil altijd pasta, Catoo aardappelen en

lekkere kookvideo op YouTube?

gemaakt met lange vingers, ijs, chocola én

steakvlees (zoals zij het noemt) en Leentje

Thuis koken ze de sterren van

marshmallows. Ze doen het helemaal zelf,

houdt van gegrilde groenten, Sem eet het

de hemel. Net als schrijvers van

kookboeken. foodbloggers en

met Catoo kijk ik nog een beetje mee.”

liefststamppot.’

koks. Van al deze recepten

Bas: ‘Ja, datde keuken nietin defik vliegt.’

Bas: ‘Je kunt niet met iedereen rekening

maken ze zelf superleuke

Tooske: ‘Het begint met een ei bakken. Dat

houden. Je moet kinderen leren dat ze

video's. Houd ons YouTube-

kanaal in de gaten voor de

hebben ze al 100.000 keer gezien. Alsje een

sommige dingen gewoon moeten.”

eikuntkoken en een ei kunt bakken, dan

Tooske: ‘Ja, en dan vinden ze het maariets

nieuwste videos.

kun je ook wat anders bakken. Ze gaan zelf

minder lekker. Vaak kijk ik in de koelkast,

op internet kijken voor een lekker recept”

en improviseer met wat we nog hebben. Ik

ben niet zo heel creatief, maar met koken

wel. Je moet een keer durven, dan lukt heten

doe je het de keer erop nog makkelijker.”

Fotografie en visagie Mettina Jager. fotografie gerechtbeeld Saskia Lelieveld

allerhande