Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 131




Hier is pagina 131 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ve

EN

8

ve

En

4

IN EÉN

dn

LES

4

si fe

mrd

#.

Gd

A

£

À

}

de

2



um

2

DER

7

7

„Ir

dr

rd x

a

m

|

A

N

PRES à >

FL

29

Plaatt

appel, ro

3

HOOFDGERECH

PE

Caem one)

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

nn

Rol'het deeg methiet bakpapier uit op een

Ne

ur

on

bakplaat. Meng de fnascarpone met de

muhammara. Bestrijk de plaattaart met

De

het mascarponemengsel.

bd

2 Schilde zoete aardappelen, halveer in de

lengte en snijd in halve plakjes van ca. 2 mm

dik. Meng met lel olie, pêper en zout.

. 270 g vers

Schil en snijd ook de bieten in plakjes van

ke

bladerdeeg (rol)

ca. 2mm. Meng in een aparte kom met de

25 g mascarpone

rest van de olie, peper en zout. Verdeel de

dl

4

(bak 250 9)

plakjes aardappel en biet om en om over

a

er

Za

«100 gmuhammara

het bladerdeeg.

„(bakje 200 g, Maza)

3 Bak de plaattaart ca. 20 min. onder het

=

Og zoete aardappelen

midden in de oven gaar. Dek eventueel af

met aluminiumfolie als het deeg te donker

x À

&

-2el ces

au

wordt. Verkruimel ondertussen de feta.

3

Snijd de peterselie fijn. Bestrooi de

=.

ae

=

ES

Vo

£

100 g feta 43+

plaattaart met de feta en peterselie.

Kk

Dit product is ve

otere

gen

(plak 200 g)

BUDGE

« bakje platte

wi

Je

kunt eventueel



Her FUN

o

iet g

PROOF

peterselie (15 g)

g

u

5

BEVAT p.p. 695 kcal - 13 g eiwit - 46 g vet,

waarvan 24 g verz. - 53 gkoolhydraten,

ern

waarvan 13 g suikers «1.9 g zout

Wr

7

+ 6 g vezels - Prijs p.p. € 1.90

zjn

2

Tr

allerhar

nn