Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ie
Le
4
1.6
EN
Ä
KEN f
Pr
%
me
LS
5
Qs
es”
r
à
#
4
|
LA
LL
LL
a
nne
_
2
CZ
7:
LCR van ki
7”
GE
Vz-
a
aardapp
de
TE
DR
7
ZZ
Iso min 5
DEE
LE
Ge
EE
GH
5
genen de knoflook fijn.
aardappelbeetgaaris. Schep fé gemari-
»4tenen
[ebleekselderij in Sonne bag
neerde kip met citroen en de olijven met
350 g bleekselderij
Verhit 3 el olie in de tajine en stoof de ui, de
vocht door de aardappelen doe de deksel
« 4 el olijfolie
bleekselderij en de helft van de knoflook op
op de tajine. Stoof nog 20 min. tot de kip
- 1citroen (schoonge-
laag vuur 20 min. tot zacht en goudbruin.
gaar is en de aardappel lekker zacht.
boend)
2 Snijd ondertussen de citroen in de lengte
4 Haal lcitroenpart uit de tajine en snijd
« 400 g kipfilet
in 4 parten. Snijd de kipfilet in blokjes van
deze met schil en al heel fijn. Meng door het
* 3elras el hanout
ca. 3 cm. Meng de kip in een kom met de
gerecht. Snijd de koriander fijn. Bestrooi de
« 1 kilo aardappelen
rest van de olie, 2 el ras el hanout, de citroen
tajine met de koriander.
« 2 blikjes olijven citroen
peper en eventueel zout en de rest van de
TIP Lekker met Libanees platbrood.
(à 200 g, Merza)
knoflook. Zet in de koelkast tot gebruik.
« lbakje koriander (15 g)
Schilde aardappelen en snijd ze in blokjes
BEVAT p.p. 555 kcal - 31g eiwit - 24g vet,
« tajine of grote stoofpan
van 2cm.
waarvan 4 g verz.:49 gkoolhydraten,
met deksel
3 Voeg de aardappelblokjes en de rest van
waarvan 8 g suikers -1.9-g zout
de ras elhanout toe aan het uimengsel en
+9 gvezels- Prijs p.p.€ 2.80.
roer even door. Voeg 150 ml water toe.
Breng op smaak met zout. Doe de deksel
op de tajine en laat 10-15 min- stoven tot-de”