Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 120




Hier is pagina 120 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ie

Le

4

1.6

EN

Ä

KEN f

Pr

%

me

LS

5

Qs

es”

r

à

#

4

|

LA

LL

LL

a

nne

_

2

CZ

7:

LCR van ki

7”

GE

Vz-

a

aardapp

de

TE

DR

7

ZZ

Iso min 5

DEE

LE

Ge

EE

GH

5

genen de knoflook fijn.

aardappelbeetgaaris. Schep fé gemari-

»4tenen

[ebleekselderij in Sonne bag

neerde kip met citroen en de olijven met

350 g bleekselderij

Verhit 3 el olie in de tajine en stoof de ui, de

vocht door de aardappelen doe de deksel

« 4 el olijfolie

bleekselderij en de helft van de knoflook op

op de tajine. Stoof nog 20 min. tot de kip

- 1citroen (schoonge-

laag vuur 20 min. tot zacht en goudbruin.

gaar is en de aardappel lekker zacht.

boend)

2 Snijd ondertussen de citroen in de lengte

4 Haal lcitroenpart uit de tajine en snijd

« 400 g kipfilet

in 4 parten. Snijd de kipfilet in blokjes van

deze met schil en al heel fijn. Meng door het

* 3elras el hanout

ca. 3 cm. Meng de kip in een kom met de

gerecht. Snijd de koriander fijn. Bestrooi de

« 1 kilo aardappelen

rest van de olie, 2 el ras el hanout, de citroen

tajine met de koriander.

« 2 blikjes olijven citroen

peper en eventueel zout en de rest van de

TIP Lekker met Libanees platbrood.

(à 200 g, Merza)

knoflook. Zet in de koelkast tot gebruik.

« lbakje koriander (15 g)

Schilde aardappelen en snijd ze in blokjes

BEVAT p.p. 555 kcal - 31g eiwit - 24g vet,

« tajine of grote stoofpan

van 2cm.

waarvan 4 g verz.:49 gkoolhydraten,

met deksel

3 Voeg de aardappelblokjes en de rest van

waarvan 8 g suikers -1.9-g zout

de ras elhanout toe aan het uimengsel en

+9 gvezels- Prijs p.p.€ 2.80.

roer even door. Voeg 150 ml water toe.

Breng op smaak met zout. Doe de deksel

op de tajine en laat 10-15 min- stoven tot-de”