Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 107
Hier is pagina 107 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IX KOKEN 2X ETEN
=
%
2
A A
BUDGET
PLAATTAART MET
GEROOSTERDE GROENTEN
N PROO
Mr
EN GEITENKAAS
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol 270 g vers
Ee
bladerdeeg (rol) uit op het meegeleverde bakpapier
en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met
150 g zachte geitenkaas 45+ en bak de plaattaart
à
of
15 min. in het midden van de oven. Neem de plaattaart
uit de oven en verdeel de helft van het basisrecept er
er
dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van
u
de oven. Lekker met tuinkers.
Sr
TIP Je kunt de plaattaart ook op kamer-
temperatuur serveren.
BEVAT p.p. 550 kcal - 14 g eiwit - 36 g vet.
waarvan 18 g verz. : 38 g koolhydraten, waarvan
12 gsuikers- 1.2 g zout 4 g vezels: Prijs p.p. € 190
es
ne
GEROOST
ERDE-GROENTESALADE
Mr
MET KRUIDEN EN NOTEN
Doe 2 potten witte bonen (à 360 g) in een vergiet en spoel
af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd
&
“À
3
5“
1bakje platte peterselie (159) en een 2 bakje munt
(à 15 g) fijn. Maak een dressing van 1 el balsamicoazijn,
Tel olijfolie en 2 el vocht uit de ovenschaal vande
Tr
Es
kij
ii
geroosterde groenten van het basisrcept. Meng de kruiden,
dressing en bonen door de helft van het basisrecept en
e
=
Sa
>
f
>.
=
verdeel over een grote platte schaal. Breng op smaak met
peper en zout. Bestrooi met 75 g ongezouten notenmix
eranberry rozijn (zak 200 g) .
TIP Je kunt de salade ook op kamertemperatuur
serveren.
BEVAT p.p. 430 kcal: 15 g eiwit - 22 g vet, waarvan
BUDGET
e
3 g verz. 36 g koolhydraten, waarvan 18 g suikers
PROOF
„-0.6g zout -13 er “Prijs pp. € 2.25
allerhande