Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
Wi
1
5 INGREDIËNTEN
#
Er
7
A
1
fi
Vs
eZ
en
2
2F
Harfe
Harti
e taart met
+.
RES
bloemkool en broccoli ,
Li
ei
deeg voor
hartige taart
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat
8 plakjes deeg voor hartige taart (pakje
5
10 plakjes, Koopmans, diepvries) ontdooien.
3
Snijd 800 g bloemkool- en broccoliroosjes
&
Si
f
(zak 400 g) in kleinere roosjes van 2 cm.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter.
=
es
Bak 250 g gerookte-spekreepjes 5 min.
e
krokant op middelhoog vuur. Rol 5 plakjes
bloemkool- en
deeg uit tot een ronde lap van ® 30 em en
broccoliroosjes
bekleed hiermee een ingevette en met
bakpapier beklede springvorm (D 24 em)
a
Snijd eventuele randjes weg. Prikmet een
l
vork gaatjesin debodem. Klop 6 eieren los.
v7
©
RAA
Houd lel losgeklopt ei apart. Meng derest
Fo
2
TT
van de eieren met 150 g geraspte oude
kaas 48+, de bloemkool- en broccoliroosjes
gerookte-
en spekjes met aanhangend vet. Breng op
spekreepjes
smaak met flink wat zwarte peper. Rol de
rest van de plakjes deeg en de eventueel
weggesneden randjes uit tot een ronde lap
@
sais
ter grootte van de vorm. Verdeel de vulling
pe
Re
sch
8
over het deeg en dek alles af met de
deeglap. Vouw de randjes met je vinger
a
=
toppen om, zodat de taart goed afgesloten
ar er
eieren
is. Snijd een klein kruis in het midden van de
X;
deegdeksel en bestrijk met het achterge-
L
De
houden ei. Bak de taart in ca. 45 min. onder
4
het midden van de oven goudbruin en gaar.
x
Neem de taart uit de oven en laat 10 min.
AOS
pi
staan. Verwijder de vorm en laat nog
RES
(ee
10 min. staan voor je de taart aansnijdt.
5
és
—-
5
5
=
BEVAT ppo kcal: 41g eiwit - 42 g vet,
geraspte oude
waarvan 18 g verz. - 469 koolhydraten,
kaas 48+
waarvan 4g suikers - 4.1 g zout - 7 g vezels
* Prijs p.p. € 3.45
allerhande