Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 110




Hier is pagina 110 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WE

Cu

mn

RN

=

EST

à

e =

>,

id

eg

ee

Ee

&

251

=

ER

IR

>

À

6

DPI

Sa

=

x

So)

ur

N

>

w

Ge

rl

F

al

LT al

A

=

Em

#

2.0

Zj

bee

wd

ns

IE

u)

A

x

re

=

4

en

es

=

=



Ee

M

ei

oen

en

=

En

\

N

\

ge

(8

A

hes

F1

TS

En

3

1

1e

N

Ya

“2

=

ER;

@

[A

Die

Le

Se

de

Hierrnee maak je deze

2 gerechten!

el

Ze

Ve

5

CAT

id

[<

à

ef

on

Rn

1

%

1

$

4

N

Meucerechr)@ PERS.) (10 MIN.) (+30 MIN. OVENTIJD) (VEGETARISCH) “ir À

El

DENS

bakplaten Édievese de bank van bia i

I

en verdeel de pistache tussen de kool van

1 Verse de oven voor op 200 °C.

de onderste bakplaat. Rooster nog 15 min.

Snijdelke spitskool in de lengte in 4 gelijke

stukken: Verdeel met de kern naar boven

Je kunt de noten in een luchtdicht bakje

over 2 met bakpapier beklede bakplaten

3 dagen buiten de koelkast bewaren. De

2 spitskolen

(of ovenroosters).

koolparten kun je afgedekt 3 dagen inde

« éel arachideolie

2 Meng de olie met de mosterd, peper en

koelkast bewaren:

#

+ 3el dijonmosterd

zout, bestrijk de snijkanten van de kool

5

« lel venkelzaad

ermee en bestrooi met het venkelzaad.

BEVAT p.p. 240 kcal + 7 g eiwit « 20 g vet,

3 Rooster de kool in het midden van de

waarvan 3 g verz. «7 g koolhydraten,

8 959 gepelde ongezouten

A

pistachenoten

ovenin ca. 30 min. gaar, goudbruin en

waarvan 6 g suikers : O.7 gzout- 4 gvezels

« bakpapier

knapperig aan de randjes. Wissel de

„Prijs p.p. €1:00