Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 133




Hier is pagina 133 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ALLES IN ÉÉN

y

‚A

(2

8%

2

5

62

TRAYBAKE VAN KIP,

TRAYBAKE VAN

OVENCURRY MET RIJST,

KABEL JAUW EN PAKSOI

PAPRIKA, ZWARTE

KARBONADE, KRIELTJES

BONEN EN CHIPOTLE

EN GROENE ASPERGES

.

+ 2 struiken Shanghai-paksoi

« 2blikken zwarte

« 2el arachideolie

+ 500 g kabeljauwfilet

« 2tenen knoflook

« 4 schouder-

bonen (à 400 g)

« bakje koriander

« 70 g Thaise groene currypasta

« | zak paprikamix

(5 g)

« lbakje platte

karbonades

(pakje, Fairtrade Original)

« 400 ml kokosmelk

« Vaschaaltastytom-

« | limoen (schoon-

peterselie (15 9)

+ 400 gknolselderij

trostomaten (à 380 g)

geboend)

+ 4elolifolie

« 500 g krieltjes

« 400 g halfvolkoren toverrijst (pak, Lassie)

+ 4kipdijfilets

- 125 g crème fraîche

+ 3el grove mosterd

+ 350 g groene

« 400 g Thaise wokgroente

« 100 ml chipotlesaus

« 3bosuitjes

« 2elbalsamicoazijn

asperges

« 2el arachideolie

(potje 230 9.

« bakpapier

« 2tlgedroogde

« bakpapier

- llimoen (schoongeboend)

La Morena)

\taliaanse kruiden

« bakpapier

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

1 Snijd de knoflook heel fijn. Snijd de takjes

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

Doe de bonenin een vergiet, spoel af

en blaadjes van de peterselie fijn. Maak een

Snijd de paksoi in de lengte in vieren. Snijd de

onder koud stromend water en laat goed

marinade van 2 el olie, de mosterd,

kabeljauw in stukken van 3 cm. Meng de

uitlekken. Verwijder de steelaanzet en

balsamicoazijn, de peterselietakjes en

currypasta met de kokosmelk in een kom.

zaadlijsten van de paprika's en snijd het

Italiaanse kruiden. Voeg de knoflook, peper

Meng de ongekookte rijst, kabeljauw en

vruchtvlees in stukken van 2 cm. Halveer

en zout toe. Smeer de karbonades in met

wokgroente erdoor.

de tomaten en kipdijfilets.

de marinade, dek af met vershoudfolie en

2 Verdeel het mengsel over een met bak-

zet minstens | uur in de koelkast.

2 Schep de bonen. paprika en kip om

papier beklede bakplaat. leg de paksoi erop.

met 5 el chipotlesaus, de olie, peper en

=

2 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil

Besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en

eventueel zout. Verdeel over een met

de knolselderij en snijd in blokjes van 2 cm.

zout. Dek af met aluminiumfolie en bak in

bakpapier beklede bakplaat en leg de

Boen de krieltjes schoon. Snijd grote

ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.

tomaten ertussen. Bak ca. 30 min. in het

krieltjes doormidden. Verdeel de krieltjes en

3 Rasp ondertussen de groene schil van de

midden van de oven.

de selderij over een met bakpapier beklede

limoen en snijd de vrucht in partjes. Neem de

3 Maak ondertussen de limoensaus. Snijd

bakplaat. Besprenkel met de rest van de

bakplaat uit de oven, laat 10 min. staan met de

olie en eventueel zout. Bak ca. 30 min. in de

de koriander fijn. Rasp de groene schil van

folie erop. Verwijder voorzichtig de folie.

de limoen en halveer de vrucht. Pers l helft

oven. Schep na 10 min. om en leg de

Verdeel over diepe borden en bestrooi met het

uit en snijd de andere helft in partjes. Meng

karbonades op de plaat tussen de groente,

limoenrasp. Serveer met de limoenpartjes.

het limoenrasp, l el -sap, de koriander en

schep de overgebleven marinade over het

TIP Past niet alles op 1bakplaat?

crème fraîche. Breng op smaak met peper

vlees. Snijd de houtachtige onderkant van

Gebruik 2 bakplaten (of een rooster met

en zout. Snijd de bosui in dunne ringen.

de asperges en snijd in de lengte doormid-

aluminiumfolie) en wissel ze halverwege

4 Neem de traybake uit de oven en

den als ze erg dik zijn. Leg op de aardappel.

de baktijd om.

besprenkel met de rest van de chipotlesaus,

knolselderij en karbonades. Bak nog 5 min.

*Dit product is niet in elke Albert Heijn-

de helft van de limoensaus en bestrooi met

tot het vlees en de krieltjes goudgeel en

winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl

de bosui. Serveer met de limoenpartjes.

gaar zijn. Bestrooi met peterselieblaadjes.

of vervang door gewone paksoi.

BEVAT pp. 500 kcal - 30 g eiwit - 27 g vet,

BEVAT pp. 650 kcal: 40 g eiwit - 37 g vet,

BEVAT pp. 760 kcal - 32 g eiwit - 29 g vet,

waarvan 10 g verz. - 29 g koolhydraten,

waarvan 10 g verz. - 34 g koolhydraten,

waarvan 18 g verz. - 89 g koolhydraten,

waarvan 9 g suikers 15 g zout

waarvan 4 g suikers - 1.6 g zout

waarvan 6 g suikers - 2. g zout - 8g vezels

-1lg vezels - Prijs pp. € 3.15

-10g vezels - Prijs pp. € 3.15

«Prijs p.p. € 495

allerhande