Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 133
Hier is pagina 133 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES IN ÉÉN
y
‚A
(2
8%
2
5
62
TRAYBAKE VAN KIP,
TRAYBAKE VAN
OVENCURRY MET RIJST,
KABEL JAUW EN PAKSOI
PAPRIKA, ZWARTE
KARBONADE, KRIELTJES
BONEN EN CHIPOTLE
EN GROENE ASPERGES
.
+ 2 struiken Shanghai-paksoi
« 2blikken zwarte
« 2el arachideolie
+ 500 g kabeljauwfilet
« 2tenen knoflook
« 4 schouder-
bonen (à 400 g)
« bakje koriander
« 70 g Thaise groene currypasta
« | zak paprikamix
(5 g)
« lbakje platte
karbonades
(pakje, Fairtrade Original)
« 400 ml kokosmelk
« Vaschaaltastytom-
« | limoen (schoon-
peterselie (15 9)
+ 400 gknolselderij
trostomaten (à 380 g)
geboend)
+ 4elolifolie
« 500 g krieltjes
« 400 g halfvolkoren toverrijst (pak, Lassie)
+ 4kipdijfilets
- 125 g crème fraîche
+ 3el grove mosterd
+ 350 g groene
« 400 g Thaise wokgroente
« 100 ml chipotlesaus
« 3bosuitjes
« 2elbalsamicoazijn
asperges
« 2el arachideolie
(potje 230 9.
« bakpapier
« 2tlgedroogde
« bakpapier
- llimoen (schoongeboend)
La Morena)
\taliaanse kruiden
« bakpapier
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
1 Snijd de knoflook heel fijn. Snijd de takjes
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de bonenin een vergiet, spoel af
en blaadjes van de peterselie fijn. Maak een
Snijd de paksoi in de lengte in vieren. Snijd de
onder koud stromend water en laat goed
marinade van 2 el olie, de mosterd,
kabeljauw in stukken van 3 cm. Meng de
uitlekken. Verwijder de steelaanzet en
balsamicoazijn, de peterselietakjes en
currypasta met de kokosmelk in een kom.
zaadlijsten van de paprika's en snijd het
Italiaanse kruiden. Voeg de knoflook, peper
Meng de ongekookte rijst, kabeljauw en
vruchtvlees in stukken van 2 cm. Halveer
en zout toe. Smeer de karbonades in met
wokgroente erdoor.
de tomaten en kipdijfilets.
de marinade, dek af met vershoudfolie en
2 Verdeel het mengsel over een met bak-
zet minstens | uur in de koelkast.
2 Schep de bonen. paprika en kip om
papier beklede bakplaat. leg de paksoi erop.
met 5 el chipotlesaus, de olie, peper en
=
2 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil
Besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en
eventueel zout. Verdeel over een met
de knolselderij en snijd in blokjes van 2 cm.
zout. Dek af met aluminiumfolie en bak in
bakpapier beklede bakplaat en leg de
Boen de krieltjes schoon. Snijd grote
ca. 20 min. gaar in het midden van de oven.
tomaten ertussen. Bak ca. 30 min. in het
krieltjes doormidden. Verdeel de krieltjes en
3 Rasp ondertussen de groene schil van de
midden van de oven.
de selderij over een met bakpapier beklede
limoen en snijd de vrucht in partjes. Neem de
3 Maak ondertussen de limoensaus. Snijd
bakplaat. Besprenkel met de rest van de
bakplaat uit de oven, laat 10 min. staan met de
olie en eventueel zout. Bak ca. 30 min. in de
de koriander fijn. Rasp de groene schil van
folie erop. Verwijder voorzichtig de folie.
de limoen en halveer de vrucht. Pers l helft
oven. Schep na 10 min. om en leg de
Verdeel over diepe borden en bestrooi met het
uit en snijd de andere helft in partjes. Meng
karbonades op de plaat tussen de groente,
limoenrasp. Serveer met de limoenpartjes.
het limoenrasp, l el -sap, de koriander en
schep de overgebleven marinade over het
TIP Past niet alles op 1bakplaat?
crème fraîche. Breng op smaak met peper
vlees. Snijd de houtachtige onderkant van
Gebruik 2 bakplaten (of een rooster met
en zout. Snijd de bosui in dunne ringen.
de asperges en snijd in de lengte doormid-
aluminiumfolie) en wissel ze halverwege
4 Neem de traybake uit de oven en
den als ze erg dik zijn. Leg op de aardappel.
de baktijd om.
besprenkel met de rest van de chipotlesaus,
knolselderij en karbonades. Bak nog 5 min.
*Dit product is niet in elke Albert Heijn-
de helft van de limoensaus en bestrooi met
tot het vlees en de krieltjes goudgeel en
winkel verkrijgbaar. Bestel het op ah.nl
de bosui. Serveer met de limoenpartjes.
gaar zijn. Bestrooi met peterselieblaadjes.
of vervang door gewone paksoi.
BEVAT pp. 500 kcal - 30 g eiwit - 27 g vet,
BEVAT pp. 650 kcal: 40 g eiwit - 37 g vet,
BEVAT pp. 760 kcal - 32 g eiwit - 29 g vet,
waarvan 10 g verz. - 29 g koolhydraten,
waarvan 10 g verz. - 34 g koolhydraten,
waarvan 18 g verz. - 89 g koolhydraten,
waarvan 9 g suikers 15 g zout
waarvan 4 g suikers - 1.6 g zout
waarvan 6 g suikers - 2. g zout - 8g vezels
-1lg vezels - Prijs pp. € 3.15
-10g vezels - Prijs pp. € 3.15
«Prijs p.p. € 495
allerhande