Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kikkererwtencurry

° ó uien

(BIJGERECHT) (8 PERS.) (30 MIN.) (VEGETARISCH) (VOORAF TE MAKEN)

« tenen knoflook

« 100 g gember.

1 Snijd de uien in halve ringen en de

4 Voeg de yoghurten.150 ml heet water

- 5el (arachide)olie

knoflook fijn. Schil de gember en'snijd fijn.

toe, verkruimel de bouillonblokjes erboven

4 el curry madras

2 Verhit de olie ineen braad- of hapjespan

en breng aan de kook. Laat 5 min. op laag

(potje 90 g, Euroma by

en bak de ui, knoflook, gember, curry

vuur stoven. Breng op smaak met peper.

Jonnie Boer)

madras, peper en zout 10 minop matig

en eventueel zout,

« 4 blikken kikkererwten

vuur glazig en heerlijk geurend. Roer

(à 400 9)

regelmatig.

Je kunt de curry 2 dagen van tevoren

3 Doe ondertussen de kikkererwten ineen

« 500 g Griekse yoghurt.

bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast

10 % (emmer 1 kilo,

vergiet, spoel af onder koud stromend

en verwarm op laag vuur. Of vries het in.

De Zaanse Hoeve)

water en laat goed uitlekken. Voeg aan het

Danis het ca. 3 maandente bewaren.

- 2 groentebouillonblokjes

kruidenmengsel in de hapjespan toe en bak

(doosje 12 stuks, AH BASIC)

5 min. op hoog vuur mee. Roer regelmatig.

BEVAT p.p. 375 kcal - 13 g eiwit» 20 g vet,

waarvan 7 g verz. : 31g koolhydraten,

waarvan 7 g suikers - 2.4. g zout

+ 9,g vezels: Prijs p.p. € 1.10

Hiermee maak je deze

2 gerechten!



2

er

we

ar

»

Sa

if

NEN

if, es

23

<=

=

Bed

27

ze

s

we

a

=

+

*

Ge

8

2,

or

As,

à

# }

6

s

Ir

er

5

A

we

ne

N