Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 112




Hier is pagina 112 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4,

x)

=

u

Sams

7 dj à

Ga

vs

FE

a

A

RS

| Sil

Fe

qu

de

Æ

1

#

er

*

=

ús

ch

Ë

>

à

x

se

ij ii

RE

I

Kl

es

A

ug

Mo

Pu

Hiermee maak je deze

Zi

2 gerechten!

BF

se

m

DEA

A

+:

à

+

y

<=

st

+ 6 scharrelkippenpoten

1 Doe de kippenpoten en bouillonblokj

q it ervan

bo

de

« 4 kippenbouillon-

met 21/2 liter water in een grote (soep)pan,

slagroom toe: aan de rouxen laat al roerend

2

Xe

st

blokjes

breng op hoog vuur aan de kook en laat op

met een garde op middelhoog vuur binden.

«

« 800 gkastanje-

laag vuur luur zachtjes koken. Neem de

Voeg de kip en champignons toe en breng

champignons

poten uit de pan en bewaar de bouillon.

op smaak met peper en zout. Laat

« 110 g roomboter

2 Snijd ondertussen de champignons in

eventueel inkoken op laag vuur als de

+ 60 g tarwebloem

plakjes. Verhit de helft van de boter in een

ragout te dun is.

« 250 ml verse slagroom

grote koekenpan en bak de champignons

met peper en eventueel zout 15 min. op.

Je kunt de kipragout 2 dagen van tevoren

hoog vuur tot het vocht verdampt is en de

maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

champignons goudbruin zijn. Schep

regelmatig om.

BEVAT p.p. 425 kcal « 27 g eiwit - 30 g vet,

3 Verwijder het vel van de kippenpoten.

waarvan 17 g verz. «12. g koolhydraten.

Pluk met 2 vorken het vlees van de botten

waarvan 3 g suikers: 1.69 zout lg vezels

en snijd in stukjes. Verhit de rest van de

Prijs p.p. € 1.90

boter in een pan en voeg al roerend de

bloem toe (roux) en laat op laag vuur in

5 min. gaar worden. Roer regelmatig.