Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

WEEKMENU

el

(0)

L

ERS

7

Wie

Ze

‚A

BA

0)

e

(

}

PITA’S MET FILETLAPJES,

VISSTOOF MET PAPRIKA,

VOLKORENPASTA MET

KOMKOMMER EN

TOMAAT EN KRIELTJES

BOERENKOOLPESTO

TZATZIKI

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (35 MIN.) (GLUTENVRIJ)

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (25 MIN.)

(LACTOSEVRIJ ) (VOORAF TE MAKEN) (GEZOND)

(ZONDER VLEES/VIS) (GEZOND)

® 2 uien (netje)

« 300 g volkorenpenne

® 1komkommer

© 350 g filetlapjes

® 1 zak paprikamix (3 stuks)

« 300 g gesneden boerenkool (zak 150 g)

à la minute (schaal)

« 2el (arachide)olie

+ Ve bakje dille

® 100 g ongebrande amandelen (zak 200 g)

(à15 g)

« lel gemalen komijn

« 2el garam masala

© 500 g cherrytomaten (bak 250 g)

* 200 g yoghurt

® 2el milde olijfolie

® 2 blikken tomatenblokjes

® 4 el olijfolie extra vierge (fles 1 liter)

Griekse stijl 01% vet

(fles 1 liter)

(à 400 g. AH BASIC)

« Ve citroen (schoongeboend)

® 1 teen knoflook

® 400 g spinazie (zak)

« kilo krieltjes (ongeschild)

® 2 tenen knoflook (netje 250 9)

(netje 250 9)

+ 4 volkoren-

® 400 g kabeljauwfilet

® 100 g geraspte kaas 30+ mild

® 2 rode uien (netje)

pitabroodjes

(zak 675 g. diepvries, ontdooid)

(zak 200 g, De Zaanse Hoeve)

+ 2/3 zakje platte peterselie (à 15 g)

- staafmixer of keukenmachine

1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Halveer

voor de tzatziki de komkommer in de lengte

1 Snipper de uien. Halveer de paprika's,

1 Kook de penne volgens de aanwijzingen

en verwijder met een theelepel de zaad-

verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en

op de verpakking beetgaar. Kook de helft

lijsten. Snijd de helft van de komkommer in

snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit

van de boerenkool de laatste 5 min. mee.

boogjes en rasp de andere helft met een

de olie in een hapjespan en fruit de uien

Giet af en bewaar 200 ml van het kookvocht

grove rasp. Snijd de dille fijn. Meng de

garam masala 5 min. op middelhoog vuur.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder

geraspte komkommer met de yoghurt en

Voeg de paprika toe en bak 5 min.

olie of boter en rooster de amandelen in

dille en pers de knoflook erboven. Breng de

2 Voeg 200ml water en de tomaten-

3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

tzatziki op smaak met peper.

blokjes toe, roer door en breng aan de kook.

2 Halveer de cherrytomaten. Verhit een

2 Snijd de uien in halve ringen. Snijd de

Laat 15 min. op middelhoog vuur stoven met

Ye el olie in een koekenpan en bak de

filetlapjes in reepjes van l cm breed en

de deksel op de pan.

tomaatjes 5 min. op middelhoog vuur.

meng met de komijn. olie, peper en zout.

3 Snijd ondertussen de krieltjes in kwarten

3 Rasp de gele schil van de halve citroen

Verhit een hapjespan zonder olie of boter

en kook in 15 min. gaar. Giet af en laat staan.

met een fijne rasp. Pers het sap uit de vrucht.

en bak de ui enhet vlees in 3 min. op hoog

Doe het citroenrasp en -sap. de knoflook,

4 Snijd ondertussen de vis in stukken van

vuur gaar. Schep regelmatig om.

3 cm en bestrooi met peper. Voeg de laatste

kaas en 2/3 van de geroosterde amandelen

3 Verhit ondertussen een koekenpan

4 min. toe aan de stoof en laat zachtjes

met de rest van de ongekookte boerenkool,

zonder olie of boter, voeg de spinazie in

garen. Breng op smaak met peper en zout.

het kookvocht en de rest van de olie in een

delen toe en laat al omscheppend iets

5 Verdeel de krieltjes over diepe borden en

hoge beker en pureer met de staafmixer of

slinken.

schep de stoof ernaast. Snijd de peterselie

in de keukenmachine tot pesto. Breng op

4 Warm ondertussen in de oven de

fijn en strooi over de stoof.

smaak met peper.

pitabroodjes op volgens de aanwijzingen

4 Hak de rest van de amandelen grof. Meng

op de verpakking. Snijd de broodjes open

Je kunt de stoof 1dag van tevoren maken.

de pasta met de gekookte boerenkool en de

en vul met het vlees, de spinazie, komkom-

Bewaar afgedekt in de koelkast en

pesto en schep de cherrytomaten erdoor.

merboogjes en wat tzatziki. Serveer met

verwarm op laag vuur.

Breng op smaak met peper en eventueel

de rest van de tzatziki.

zout. Bestrooi met de rest van de amandelen

BEVAT pp. 465 kcal: 28 g eiwit - 9 g vet,

BEVAT pp. 435 kcal - 34 g eiwit - 13 g vet,

waarvan | g verz. «61 g koolhydraten.

BEVAT pp. 690 kcal - 28 g eiwit - 35 g vet,

waarvan 3 g verz. 41 g koolhydraten.

waarvan 15 g suikers - 0.8 g zout

waarvan 7 g verz. 60 g koolhydraten,

waarvan 7 g suikers - 1.8 g zout

«14 g vezels - Prijs p.p. € 2.45

waarvan ® g suikers - 0.6 g zout -12g vezels

“10 g vezels - Prijs pp. € 2.15

«Prijs p.p. €175

allerhande