Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 111




Hier is pagina 111 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IX KOKEN 2X ETEN

A

Kn

Le

a

GEROOSTERDE-

SPITSKOOLSALADE MET

ed

>

af

7

GARNALENEN

AARDAPPELTJES

Mi



ed

=

we

U

x

4

Sf

LÉ,

Verhit 2 el arachideolie in een grote koekenpan

Ex

ai

8

en bestrooi 1kilo aardappelpartjes met schil

6

Ö

(zak 500 g. koelvers) met peper en zout en bak in

a

Tv

13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar.

B

Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de helft

I)

id

sn

Z

Wan

van het basisrecept in reepjes en meng met

Le

N)

150 g peen julienne (zak). 60 g pittige kiemgroente

\

ZED

en schep om met 6 el Thousand Islands dressing

N

Ves

(fles 300 ml). Verdeel 200 g tapasgarnalen knoflook

(bakje 100 g, koelvers) over de salade en serveer de

aardappelpartjes erbij.

an

BEWUSTE

„VISWEEK,

BEVAT p.p. 630 kcal 17 g eiwit - 37 g vet. waarvan

5 g verz: 53 g koolhydraten, waarvan Il g suikers

&

D £

2.4 g zout -9 g vezels - Prijs pp. € 3.25

hier voot

nr

Se

Se

GEROOSTERDE

SPITSKOOL MET

VOLKORENCOUSCOUS EN

TOMATENTAPENADE

Al

Se

Sd

a

(RES

Li

Se

Doe 300 g volkorencouscous (zak.

FE}

AH Biologisch) in een ruime lage schaal

4

Roer er 125 g zongedroogde-tomaten-

A

\

ei

tapenade door. Schenk er 400 ml kokend

&

water bij en roer door. Leg de helft van het

basisrecept erop en dek af met vershoudfolie.

BT

je

N

Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen 1bakje

Ÿ

munt (15 g) fijn. Verwijder de folie en neem de

Kie

parten uit de schaal. Roer de couscous los met

7

een vork, meng de munt erdoor en breng op

smaak met peper en zout. Leg de kool erop

B

OE

en bestrooi met de pistachenoten.

ho

ke

ER

fe

LA

QE

BEVAT p.p. 710 kcal: 19 geiwit -41g vet

waarvan ó g verz. - 60 g koolhydraten.

waarvan ® g suikers -1.4 g zout -13 g vezels

12 g vezels - Prijs pp. € 2.85

=

allerhande