Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IX KOKEN 2X ETEN
A
Kn
Le
a
GEROOSTERDE-
SPITSKOOLSALADE MET
ed
>
af
7
GARNALENEN
AARDAPPELTJES
Mi
”
ed
=
we
U
x
4
Sf
LÉ,
Verhit 2 el arachideolie in een grote koekenpan
Ex
ai
8
en bestrooi 1kilo aardappelpartjes met schil
6
Ö
(zak 500 g. koelvers) met peper en zout en bak in
a
Tv
13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar.
B
Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de helft
I)
id
sn
Z
Wan
van het basisrecept in reepjes en meng met
Le
N)
150 g peen julienne (zak). 60 g pittige kiemgroente
\
ZED
en schep om met 6 el Thousand Islands dressing
N
Ves
(fles 300 ml). Verdeel 200 g tapasgarnalen knoflook
(bakje 100 g, koelvers) over de salade en serveer de
aardappelpartjes erbij.
an
BEWUSTE
„VISWEEK,
BEVAT p.p. 630 kcal 17 g eiwit - 37 g vet. waarvan
5 g verz: 53 g koolhydraten, waarvan Il g suikers
&
D £
2.4 g zout -9 g vezels - Prijs pp. € 3.25
hier voot
nr
Se
Se
GEROOSTERDE
SPITSKOOL MET
VOLKORENCOUSCOUS EN
TOMATENTAPENADE
Al
Se
Sd
a
(RES
Li
Se
Doe 300 g volkorencouscous (zak.
FE}
AH Biologisch) in een ruime lage schaal
4
Roer er 125 g zongedroogde-tomaten-
A
\
ei
tapenade door. Schenk er 400 ml kokend
&
water bij en roer door. Leg de helft van het
basisrecept erop en dek af met vershoudfolie.
BT
je
N
Laat 10 min. staan. Snijd ondertussen 1bakje
Ÿ
munt (15 g) fijn. Verwijder de folie en neem de
Kie
parten uit de schaal. Roer de couscous los met
7
een vork, meng de munt erdoor en breng op
smaak met peper en zout. Leg de kool erop
B
OE
en bestrooi met de pistachenoten.
ho
ke
ER
fe
LA
QE
BEVAT p.p. 710 kcal: 19 geiwit -41g vet
waarvan ó g verz. - 60 g koolhydraten.
waarvan ® g suikers -1.4 g zout -13 g vezels
12 g vezels - Prijs pp. € 2.85
=
allerhande