Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
se
er
a
4
N
hd
4
N
a
à
SA
44
PS
saw
Li
Fr
sf
és
à
u
x
N
Ri
À
2
ra
À
iR
%
\f
7
Fe
A
%
>
=
à
À
B
=
=
Re
tt
je
ie
GE
À
® ° ar
Ri
Pad
ù
5
|:
PT
A
D
Pl
Je
à
a
LE
N
»
3
w
€
14
N
2%
ur
Is
'
A
fe,
u
=
8 À
PA
a
Ts
À
2
BUDGET
%
7
À
z
PROOF
AE
>.‘
€
4
à:
N
ad
sie
3
"Bulgursalade'met
ie +
KE
À
geroosterde groenten
(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (20 MIN.) (+15 MIN. OVENTIJD
VEGETARISCH) (GEZOND }
jes,1flli
0 g winterpeen (zak Tkilo)
bad
hi
400 g bloemkoolroosjes (zak)
van let
loemkoelr:
Ixer
een gladde
® Tel gemalen kaneel
jesen meng
ng op smaak.m
eper.
(potje 52 g)
2 élolie en pep:
mel
st van de olie.
el
de helfi
ie-uren de.
ilde ol olie (fles liter)
bakpapi
beklede bakplaat en roost
. 300 g bulgur
ca; 15 min.in het midden van deoven..
groent
en breng op smad miet! peper. en
50 9 ongebrande amandelen
2 Bereid ondertussen de bulgur volgens de
eventu
stro met de res
de salade
iens ve HE muntsaus
(zak 200 9)
aanwijzingen op de verpakking en spoel.
1bos salade-ui
onder koud stromend water. Laat uitlekken
en ee je
+ Ilimoen
in een vergiet. Hak. de amandelen grof,
© 200 gcottagecheese
verdeel over de groenten en rooster de
BEVAT p.p: 590 kcal: 23 ge!
„24 g vet,
+ 2 bakje munt (à 15 9,
laatste 5 ‚min. meein de oven.
waarvan 4gverz.:639 ‚oolhydr en,
alleen de blaadjes)
3 Snijd de salade-
in dunneringetjes.
waarvan 10 g
ers
5.g zout
« bakpapier.
Boen de limoen schoon, rasp de groene
ve + Prijs-p Us
+ staafmixer
schil en snijd de vrucht in parten. Doe de
a