Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

se

er

a

4

N

hd

4

N

a

à

SA

44

PS

saw

Li

Fr

sf

és

à

u

x

N

Ri

À

2

ra

À

iR

%

\f

7

Fe

A

%

>

=

à

À

B

=

=

Re

tt

je

ie

GE

À

® ° ar

Ri

Pad

ù

5

|:

PT

A

D

Pl

Je

à

a

LE

N

»

3

w



14

N

2%

ur

Is

'

A

fe,

u

=

8 À

PA

a

Ts

À

2

BUDGET

%

7

À

z

PROOF

AE

>.‘



4

à:

N

ad

sie

3

"Bulgursalade'met

ie +

KE

À

geroosterde groenten

(HOOFDGERECHT) (4 PERS.) (20 MIN.) (+15 MIN. OVENTIJD

VEGETARISCH) (GEZOND }

jes,1flli

0 g winterpeen (zak Tkilo)

bad

hi

400 g bloemkoolroosjes (zak)

van let

loemkoelr:

Ixer

een gladde

® Tel gemalen kaneel

jesen meng

ng op smaak.m

eper.

(potje 52 g)

2 élolie en pep:

mel

st van de olie.

el

de helfi

ie-uren de.

ilde ol olie (fles liter)

bakpapi

beklede bakplaat en roost

. 300 g bulgur

ca; 15 min.in het midden van deoven..

groent

en breng op smad miet! peper. en

50 9 ongebrande amandelen

2 Bereid ondertussen de bulgur volgens de

eventu

stro met de res

de salade

iens ve HE muntsaus

(zak 200 9)

aanwijzingen op de verpakking en spoel.

1bos salade-ui

onder koud stromend water. Laat uitlekken

en ee je

+ Ilimoen

in een vergiet. Hak. de amandelen grof,

© 200 gcottagecheese

verdeel over de groenten en rooster de

BEVAT p.p: 590 kcal: 23 ge!

„24 g vet,

+ 2 bakje munt (à 15 9,

laatste 5 ‚min. meein de oven.

waarvan 4gverz.:639 ‚oolhydr en,

alleen de blaadjes)

3 Snijd de salade-

in dunneringetjes.

waarvan 10 g

ers

5.g zout

« bakpapier.

Boen de limoen schoon, rasp de groene

ve + Prijs-p Us

+ staafmixer

schil en snijd de vrucht in parten. Doe de

a