Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EET JE FIT
me
en
an
|
ep
en
en
en
en
en
en
STERKE SPIEREN
en
Dit gerecht kan goed als
en
lunch. Voor een intensieve
an
Pastasalade met gerookte
an
duurinspanning kun je het
makreel en biet
beste snel verteerbare
en
witte pasta nemen. Op een
en
an
gewone dag of als je aan
en
krachtsport doet, neem je
kh
dan juist de volkoren-
variant. Vis bevat veel
* 300 g mini penne
« 500 g gekookte
omega 3-vetten, die niet
« 2el mierikswortel
bieten
alleen beschermen tegen
« 150 ml Griekse
hart- en vaatziekten, maar
« 260 g gerookte
ook bijdragen aan spier-
yoghurt 0%
makreelfilet peper
4
I
herstel en -opbouw.
« 2el olijfolie extra
* 150 g veldsla
vierge
+ 40 g salade-
+ 2elcitroensap
pittenmix
1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen
op de verpakking beetgaar. Spoel in een
el
ar
vergiet onder koud stromend water af en
ce
laat uitlekken.
%
N
FPE
2 Meng ondertussen voor de dressing de
mierikswortel met de yoghurt, olie en het
Es à
citroensap. Breng op smaak met peper en
L
eventueel zout
Vi
3 Snijd de bieten in blokjes van ca. 2cm.
,
4
he
we
A
14
Verwijder het vel van de makreel en trek
{f
LM
de vis met een vork in stukjes.
4 Meng de helft van de dressing door de j
\
Le
pasta en schep voorzichtig de bietjes en
veldsla erdoor. Verdeel de vis erover en
\
[|
bestrooi met de pittenmix. Besprenkel
met de rest van de dressing
TIP Geen pepermakreel? Vervang
1
RL
Pu
hem door makreelfilet en versgemalen
_
peper.
A
è
En
TIP Eet je dit gerecht na het sporten?
Fe
Of op een sportvrije dag? Vervang de
witte pasta dan door volkorenpasta.
es
|
BEVAT p.p. 690 kcal - 30 g eiwit
zZ
gs
32 g vet, waarvan 9 g verz.
N
66 g koolhydraten, waarvan 12 g suikers
=
=)
0.9 g zout -8 g vezels - Prijs p.p. € 2.40
IE
Er
x
=
de
©
Vs
er
Be
=
allerhande