Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EET JE FIT

me

en

an

|

ep

en

en

en

en

en

en

STERKE SPIEREN

en

Dit gerecht kan goed als

en

lunch. Voor een intensieve

an

Pastasalade met gerookte

an

duurinspanning kun je het

makreel en biet

beste snel verteerbare

en

witte pasta nemen. Op een

en

an

gewone dag of als je aan

en

krachtsport doet, neem je

kh

dan juist de volkoren-

variant. Vis bevat veel

* 300 g mini penne

« 500 g gekookte

omega 3-vetten, die niet

« 2el mierikswortel

bieten

alleen beschermen tegen

« 150 ml Griekse

hart- en vaatziekten, maar

« 260 g gerookte

ook bijdragen aan spier-

yoghurt 0%

makreelfilet peper

4

I

herstel en -opbouw.

« 2el olijfolie extra

* 150 g veldsla

vierge

+ 40 g salade-

+ 2elcitroensap

pittenmix

1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen

op de verpakking beetgaar. Spoel in een

el

ar

vergiet onder koud stromend water af en

ce

laat uitlekken.

%

N

FPE

2 Meng ondertussen voor de dressing de

mierikswortel met de yoghurt, olie en het

Es à

citroensap. Breng op smaak met peper en

L

eventueel zout

Vi

3 Snijd de bieten in blokjes van ca. 2cm.

,

4

he

we

A

14

Verwijder het vel van de makreel en trek

{f

LM

de vis met een vork in stukjes.

4 Meng de helft van de dressing door de j

\

Le

pasta en schep voorzichtig de bietjes en

veldsla erdoor. Verdeel de vis erover en

\

[|

bestrooi met de pittenmix. Besprenkel

met de rest van de dressing

TIP Geen pepermakreel? Vervang

1

RL

Pu

hem door makreelfilet en versgemalen

_

peper.

A

è

En

TIP Eet je dit gerecht na het sporten?

Fe

Of op een sportvrije dag? Vervang de

witte pasta dan door volkorenpasta.

es

|

BEVAT p.p. 690 kcal - 30 g eiwit

zZ

gs

32 g vet, waarvan 9 g verz.

N

66 g koolhydraten, waarvan 12 g suikers

=

=)

0.9 g zout -8 g vezels - Prijs p.p. € 2.40

IE

Er

x

=

de

©

Vs

er

Be

=

allerhande