Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 109




Hier is pagina 109 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IX KOKEN 2X ETEN

A,

Ld

à

Ye

voL

KORENFUSILLI MET

BUDGET

GEHAKTSAUS EN MOZZARELLA

PROOF

D

RES

#

Doe de helft van het basisrecept en

Alp

Ws

520 g pastasaus (fles, AH BASIC) in een pan en

N

4

verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

a

4

ER

Kook ondertussen 300 g volkorenfusilli (pak 500 g,

ij

>

=

AH Biologisch)* volgens de aanwijzingen op de

LA

verpakking beetgaar. Snijd 250 g mozzarella

gi

(bol 125 g) in kleine stukjes en snijd een V2 bakje

À

u

#

8

x

ns

basilicum (à 15 9) grof. Giet de pasta af en meng door

5

de gehaktsaus. Verdeel de mozzarella en het basilicum

=

erover.

A

BE

*De volkorenfusilli is verkrijgbaar in de grotere

SE

Albert Heijn-winkels. Bestel het op ah.nl of

El

m

ll

vervang door gewone fusilli.

ai

=

BEVAT pp. 850 kcal - 49 geiwit- 42 g vet, waarvan

RAS

LE)

18 g verz.- 65 gkoolhydraten, waarvan 11 gsuikers

GEVULDE PIZZABRO

OD

Jes

24 gzout-8 g vezels - Prijs p.p. € 2.10

MET TOMATENSALADE

ne

ri

C2

A

di

4:

a

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het pizzadeeg uit

1pizzakit (600 g. koelvers) uit op een vel bakpapier. Rol met

behulp van een deegroller iets verder uit. Leg het deeg met

bakpapier op een bakplaat en snijd in 4 rechthoeken. Verdeel

#

ge

9)

de helft van het basisrecept in 4 porties over de korte kant

van alle rechthoeken. Zorg ervoor dat je de randen vrijlaat.

“2

Vouw het deeg over het gehakt en druk de randen goed dicht

gr

12

met behulp van een vork.Bak de pizzabroodjes in

A

ca. 15 min. in het midden van de oven goudgeel en gaar.

Verwarm ondertussen de pizzasaus uit de pizzakit in een

pannetje op laag vuur. Maak een salade door

500 g cherrytomaten te halveren en om te scheppen met

85 g veldsla, 1 potje groene olijven met piment (240 g,

uitgelekt) en 4 el naturel sladressing (fles 450 ml). Verdeel de

saus over de pizzabroodjes en serveer met de salade.

TIP Je kunt ook volkorenpizzadeeg (550 g, koelvers)

N

gebruiken,

BEVAT p.p. 790 kcal - 38 g eiwit - 43 g vet, waarvan

lg verz. 58 g koolhydraten, waarvan 15 g suikers

Si

“3.5 gzout-8g vezels: Prijs pp. € 2.75

4

allerhande