Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 104
Hier is pagina 104 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
NS
=D
7
A:
Fr
et
y
mm —
à [
3
à
y
4
>
à
4
Be
per
7.
a
f
7.
7
N
FR
&
Ed
er
#
2
a!
;
Wi
El
5
N
>
bl
4
Bi WE
A PB
su
\ "4
F
N
%
I
Po
pen
dA
7
: Hiermee maak je deze
2 gerechten!
we
=
—
PERS:
dl
I
OE
cs
S
De
he
.
IE
a
nz
| Linzen
met wortel en rozemo
2
F-
SIS
%
es
5
»-
CEPT
wii
en
pe
4 stengel
leekselder:
een Ve em. Snijd de bleekselde:
Schil en snijd de winterpeen in blokjesvan Je kuntde linzen 3 dagen van tevoren
stukjes
à
Bew
ge:
le koelkast.
A,
es
(300 9
‚van een l/2 cm. Snipper de uien en snijd de
oO
tin!
15
+ 4 middelgrote uien
knoflook
Ris de naaldjes en takjes van
3 maanden houdbaa
« 3tenen knoflook
de rozemarijn en snijd fijn.
« 2 takjes rozemarijn
2 Verhit de olie in een braad- of hapjespan
BEVAT p.p.315 kcal - 14 g eiwit - 9 g vet,
(bakje 15 g)
‘en bakde peen, bleekselderij, ui, knoflook,
waarvan lg verz. - 38 g koolhydraten,
Ya
« 4 elolijfolie
rozemarijn, peper en zout 10 min: op laag
waarvan 4 g suikers: 0.4 g zout
=
« 500 g gedroogde groene
vuur. Voeg de linzen, laurier en 1 liter water
14 g vezels « Prijs p.p. € 0.60
linzen (zak, AH Biologisch)
toe en kook in 25 min. tot het water
« 2laurierblaadjes
verdampt is. De linzen zijn nu beetgaar.
00