Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 123
Hier is pagina 123 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ALLES IN ÉÉN
de
TEN:
2
EN
din:
DK
’E
\
A
QC
PANPAELLA MET
ROMIGE EENPANSPASTA
TOMATENMAALTIJD-
CHORIZO EN
MET SPINAZIE EN
SOEP MET TORTELLINI
ZEEVRUCHTEN
BUFFELMOZZARELLA
* 2uien
+ 2uien
* lteen knoflook
« \teen knoflook
« 2uien
« 3 stengels bleekselderij
« 2tenen knoflook
« 250 g chorizo (worst)
« 2 courgettes
« 325 g gele rijst (pak)
« Ve potje semi-zongedroogde tomaten
« 3el olijfolie
* 450 g gemengde zeevruchten
(& 295 9)
« Ì blik tomatenblokjes (400 g)
(zak, diepvries)
« 300 g spaghetti (pak 500 g. De Cecco)
« | groentebouillonblokje
+ 750 g tuinerwten (zak. diepvries)
+ 1biologische citroen (schoongeboend)
« 220 g tortellini al gusto carne (Grand'Italia)
« 30 g ongezouten roomboter
« 300 g biologische tuinerwten (diepvries)
* lbakje basilicum (15 9)
« Va citroen
« 125 ml slagroom
« 200 g spinazie
1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
« 125 g buffelmozzarella
Snijd de bleekselderij in dunne boogjes.
Verwijder het vel van de chorizo en snijd in
Snijd de courgettes in blokjes van een
blokjes van een Va em. Verhit een grote
1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
Va cm. Verhit de olie in een grote pan.
hapjespan op middelhoog vuur zonder olie
Schep 3 el olie uit het potje semi-gedroog-
Fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de
of boter en bak de blokjes chorizo 4 min.
de tomaten en verhit deze in een ruime,
bleekselderij toe en bak 3 min. mee. Voeg
roer regelmatig door. Voeg de ui en
diepe hapjespan op middelhoog vuur.
de tomatenblokjes toe en verkruimel het
knoflook toe en fruit 3 min. op laag vuur.
Fruit hierin de ui 4 min. Voeg de laatste minuut
bouillonblokje erover. Voeg lliter water toe
Roer de gele rijst erdoorheen. Schenker
de knoflook toe.
en breng de soep zachtjes aan de kook.
\liter heet water bij. Kook 12 min. op laag
2 Doe de spaghetti bij het uimengsel en
2 Voeg de tortellini toe en kook 15-17 min.
vuur met de deksel op de pan.
voeg 800 ml water en 2 tl zout toe. Breng op
op laag vuur. Voeg de laatste 5 min. de
2 Spoel ondertussen de zeevruchten en
hoog vuur aan de kook en laat onder af en
blokjes courgette toe. Haal de blaadjes
tuinerwten onder lauwwarm water en laat
toe roeren 8 min. koken tot de pasta het
van de takjes basilicum. Breng de soep op
uitlekken in een vergiet.
water heeft opgenomen en bijna al dente
smaak met peper en eventueel zout en
is. Rasp ondertussen de gele schil van de
bestrooi met het basilicum.
3 Voeg de tuinerwten en zeevruchten toe
aan de rijst en roer door. Laat 4 min. koken
citroen en pers de vrucht uit.
TIP Lekker met wat geraspte
Parmezaanse kaas
met de deksel op de pan tot de rijst,
3 Voeg de bevroren tuinerwten en room
tuinerwten en zeevruchten gaar zijn. Haal
toe aan de pan en breng weer aan de kook.
de pan van het vuur en breng op smaak
Schep in delen de spinazie erdoor. Zet het
BEVAT p.p. 420 kcal - 14 g eiwit -17 g vet,
met peper en eventueel zout. Roer de boter
vuur uit en voeg de semi-zongedroogde
waarvan 4 g verz. : 51 g koolhydraten,
erdoor. Snijd de halve citroen in parten en
tomaat, het citroensap en -rasp toe aan de
waarvan 16 g suikers - 2.7 g zout - 6 g vezels
serveer de paella met de parten citroen.
pasta. Breng op smaak met peper en
-Prijs pp. € 1.85
eventueel zout. Scheur de mozzarella, voeg
BEVAT pp. 865 kcal - 42 g eiwit 35 g vet,
toe aan de pasta, roer kort door en serveer.
waarvan 15 g verz. - 89 g koolhydraten,
waarvan 8 g suikers - 3.8 g zout - 14 g vezels
BEVAT pp. 680 kcal - 23 g eiwit 31g vet,
+ Prijs p.p. € 2.65
waarvan 14 g verz.: 72 g koclhydraten,
waarvan 10 g suikers - 1.7 gzout
-9 g vezels : Prijs pp. € 175
allerhande