Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

& ADVERTORIAL

7 er

Poes

=

q

Fiës

e bord _

ta op

Wr

ais. is heerlijk: zo

enhet geeft

erechten. kleur e

dE

een lekkere bite.

Voorali

|

de Meene keuke

MEXICAANSE

mag mais echt niet ontbreken (

BONENSALADE MET

\l

|

rer

MAIS, AVOCADO EN

JALAPENODRESSING

KLAAR-

GESTOOMD

Bonduelle stoomt

de mais in het blik;

a

waardoor er minder

vocht nodig is voor

2 jalapeñopeper

- |blik kidneybonen

ek,

de bereiding en de

* limoen

mais Z'n kleur. smaak

(400 g)

En

en bite behoudt

« Vz el honing

« leetrijpe avocado

Zo komen de

« 1 blikje crispy mais

« 150 g rauwkost

knapperige korrels

(150 g. Bonduelle)

radijsmix (zak)

Bl

het best tot hun recht

en geven je gerecht

SL) )

1 Snijd het steeltje van de jalapeñopeper.

— door de natuurlijke

e. 2°

uikers — een zoetige

Halveer de peper in de lengte en verwijder

4

twist. Bijvoorbeeld

met een scherp mesje de zaadlijsten van

4

eb

in wraps of deze

Mexicaanse

1 helft. Snijd het vruchtvlees fijn. Boen de

bonensalade.

à À

limoen schoon en rasp de groene schil van

CN 4

N

u

Eet smakelijk!

Thelft. Pers driekwart vrucht uit en snijd het

#7

I.

laatste partje doormidden. Meng de

à

u

id

jalapeñopeper. het limoenrasp, -sap en de

ki

honing tot een dressing. Breng op smaak

Pe

1%

|

Li

met peper en zout.

2 Doe de mais en kidneybonen in een

æ

vergiet en spoel af onder koud stromend

a à

water. Laat goed uitlekken.

3 Snijd de avocado in de lengte door-

À

2

midden. Verwijder de pit enschep het

4

vruchtvlees met een lepel uit de schil.

NS >

Snijd in dunne plakjes. Meng de dressing

E

door de mais, bonen en rauwkost. Verdeel

b:

de avocadb erover en serveer met de

limoenpartjes. Lekker met platte peterselie.



TIP Houd je van pittig? Dan kun je de

nr

hele peper gebruiken.



Bonduche

BEVAT p.p.425 kcal -15g eiwit - 20 g vet.

i

el

1



waarvan 3g verz.: 39 gkoolhydraten,

waarvan 19 g suikers - 0.7 g zout : 16 g vezels

Bonduelle

ar ?

Prijs p.p. € 2.80

Crispy mais

blikje 150 g

€108

to

N

u

Meer weten? Ga

me

Be

ondu

di

elle

naar bonduelle.nl

en