Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
& ADVERTORIAL
7 er
Poes
=
q
Fiës
e bord _
ta op
Wr
ais. is heerlijk: zo
enhet geeft
erechten. kleur e
dE
een lekkere bite.
Voorali
|
de Meene keuke
MEXICAANSE
mag mais echt niet ontbreken (
BONENSALADE MET
\l
|
rer
MAIS, AVOCADO EN
JALAPENODRESSING
KLAAR-
GESTOOMD
Bonduelle stoomt
de mais in het blik;
a
waardoor er minder
vocht nodig is voor
2 jalapeñopeper
- |blik kidneybonen
ek,
de bereiding en de
* limoen
mais Z'n kleur. smaak
(400 g)
En
en bite behoudt
« Vz el honing
« leetrijpe avocado
Zo komen de
« 1 blikje crispy mais
« 150 g rauwkost
knapperige korrels
(150 g. Bonduelle)
radijsmix (zak)
Bl
het best tot hun recht
en geven je gerecht
SL) )
1 Snijd het steeltje van de jalapeñopeper.
— door de natuurlijke
e. 2°
uikers — een zoetige
Halveer de peper in de lengte en verwijder
4
twist. Bijvoorbeeld
met een scherp mesje de zaadlijsten van
4
eb
in wraps of deze
Mexicaanse
1 helft. Snijd het vruchtvlees fijn. Boen de
bonensalade.
à À
limoen schoon en rasp de groene schil van
CN 4
N
u
Eet smakelijk!
Thelft. Pers driekwart vrucht uit en snijd het
#7
I.
laatste partje doormidden. Meng de
à
u
id
jalapeñopeper. het limoenrasp, -sap en de
ki
honing tot een dressing. Breng op smaak
Pe
1%
|
Li
met peper en zout.
2 Doe de mais en kidneybonen in een
æ
vergiet en spoel af onder koud stromend
a à
water. Laat goed uitlekken.
3 Snijd de avocado in de lengte door-
À
2
midden. Verwijder de pit enschep het
4
vruchtvlees met een lepel uit de schil.
NS >
Snijd in dunne plakjes. Meng de dressing
E
door de mais, bonen en rauwkost. Verdeel
b:
de avocadb erover en serveer met de
limoenpartjes. Lekker met platte peterselie.
4À
TIP Houd je van pittig? Dan kun je de
nr
hele peper gebruiken.
‘
Bonduche
BEVAT p.p.425 kcal -15g eiwit - 20 g vet.
i
el
1
”
waarvan 3g verz.: 39 gkoolhydraten,
waarvan 19 g suikers - 0.7 g zout : 16 g vezels
Bonduelle
ar ?
Prijs p.p. € 2.80
Crispy mais
blikje 150 g
€108
to
N
u
Meer weten? Ga
me
Be
ondu
di
elle
naar bonduelle.nl
en