Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 105
Hier is pagina 105 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IX KOKEN 2X ETEN
«y
on
4
il
SPAGHETTI MET
1
GROENTESAUS
NE
BUDGET
2
4
PROOF
Kook 300 g spaghetti (pak 500 g) volgens de
aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe
A
€
ie
A
%
ondertussen de helft van het basisrecept en
1
690 g passata basilicum (fles) in een hapjespan
>
He
en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig
=>?
en breng op smaak met peper en zout. Giet de
9
Gd
|
D
id
N
pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de
bolognesesaus erop en serveer met handje
rucola en een 2 tl chilivlokken. Bestrooi met
en
À
TR
N
Grana Padano dop 32+ (stukje 200 9).
5
N
,
ns
BEVAT p.p. 840 kcal - 43 g eiwit - 25 g vet,
te Sijl
waarvan g verz. « 101 g koolhydraten,
a
waarvan 13 g suikers 2.3 q zout -19 g vezels
ES
“Prijs pp. €190
|
fi
et
“4
ttes
#
KE
>
©
LINZENSALADE MET SPINAZIE
a
(Q
EN PITA-KAASPUNTJES
®
“
À
nd
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd
4 pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een
4
met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er
200 g witte kaas 45+ over. Rooster 10-15 min. in het
midden van de oven tot goudgeel. Snipper 1 sjalot.
e
Rasp de gele schil van 1schoongeboende citroen
4
Lu
en pers de vrucht uit. Meng ondertussen de helft
van het basisrecept met 400 g broccolirijst,
LEA
5 el olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en
200 g spinazie. Breng de salade op smaak met
ed
ne
“a
peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en
serveer.
4
Fa. Dr TU
2
ESS
RN
BEVAT p.p. 775 kcal 319 eiwit - 39 g vet.
3
|
waarvan 10 g verz. 66 g koolhydraten.
à
waarvan 6 g suikers - 2.4 g zout - 19 g vezels
BUDGET
E
: Air pp. € 2.05
a
a
RODE
>
za:
En
ee
RUES
3
allerhande