Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 105




Hier is pagina 105 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IX KOKEN 2X ETEN

«y

on

4

il

SPAGHETTI MET

1

GROENTESAUS

NE

BUDGET

2

4

PROOF

Kook 300 g spaghetti (pak 500 g) volgens de

aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe

A



ie

A

%

ondertussen de helft van het basisrecept en

1

690 g passata basilicum (fles) in een hapjespan

>

He

en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig

=>?

en breng op smaak met peper en zout. Giet de

9

Gd

|

D

id

N

pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de

bolognesesaus erop en serveer met handje

rucola en een 2 tl chilivlokken. Bestrooi met

en

À

TR

N

Grana Padano dop 32+ (stukje 200 9).

5

N

,

ns

BEVAT p.p. 840 kcal - 43 g eiwit - 25 g vet,

te Sijl

waarvan g verz. « 101 g koolhydraten,

a

waarvan 13 g suikers 2.3 q zout -19 g vezels

ES

“Prijs pp. €190

|

fi

et

“4

ttes

#

KE

>

©

LINZENSALADE MET SPINAZIE

a

(Q

EN PITA-KAASPUNTJES

®



À

nd

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd

4 pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een

4

met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er

200 g witte kaas 45+ over. Rooster 10-15 min. in het

midden van de oven tot goudgeel. Snipper 1 sjalot.

e

Rasp de gele schil van 1schoongeboende citroen

4

Lu

en pers de vrucht uit. Meng ondertussen de helft

van het basisrecept met 400 g broccolirijst,

LEA

5 el olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en

200 g spinazie. Breng de salade op smaak met

ed

ne

“a

peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en

serveer.

4

Fa. Dr TU

2

ESS

RN

BEVAT p.p. 775 kcal 319 eiwit - 39 g vet.

3

|

waarvan 10 g verz. 66 g koolhydraten.

à

waarvan 6 g suikers - 2.4 g zout - 19 g vezels

BUDGET

E

: Air pp. € 2.05

a

a

RODE

>

za:

En

ee

RUES

3

allerhande