Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Broo

laks

Mel

ekkerder

TS

nog ev

æ

Ri

(Ee

he

Belé

erje

Verdeefer

(ej)

tenbrood.met

ei.tu

KIEREN

7

(0)

à.

lak:30* kaas

ZOET POMPOENBROOD

« 400 gpompoen-

ww

stukjes (zak)

« 170 g dadels zonder pit

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

(zak 500 g, AH Biologisch)

Rooster de pompoenstukjes in ca. 20 min.

#

+ 3eieren

zacht en gaar. Laat 5 min. afkoelen en maal

dl

®

1 ve

« 75 ml zonnebloemolie

de pompoenstukjes, dadels, eieren, olie,

je

A

« 2tlappelciderazijn

azijn en amandelpasta met de staafmixer

«2 elamandelpasta

tot eenpuree. Verlaag de oventemperatuur

e

b

|

(potje 170 g)

tot 180°C.

ek

« 220 g volkoren-

©

en

2 Meng in een tweede kom het meel met

tarwemeel

de bakpoeder, koekkruiden en het zout.

Sy e

«16 gbakpoeder

Roer het meelmengsel door het pompoen-

« Vz tlkoek-en

mengsel tot een samenhangend geheel.

4

=

r

speculaaskruiden

3 Bekleed de cakevorm met bakpapier.

4

Et

ar

« V tl zout

Schep het beslag inde vorm. Bestrooi met

Fa)

a

+ 25 gpompoenpitten

de pompoenpitten. Zet de cake ca. 40 min.

a

ÿ

« 200 g zuivelspread light

in het midden van de oven. Als de saté-

©

Ì

« staafmixer

prikker er schoon en droog uitkomt. is de

Je

« cakevorm

cake gaar. Laat helemaal afkoelen en

bakpapier

besmeer de bovenkant van de cake met

een

ENGE

« satéprikker

de zuivelspread.