Albert Heijn - Folder van 27.08.2020 tot 30.09.2020 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 143 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 27.08.2020 tot 30.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Broo
laks
Mel
ekkerder
TS
nog ev
æ
Ri
(Ee
he
Belé
erje
Verdeefer
(ej)
tenbrood.met
ei.tu
KIEREN
7
(0)
à.
lak:30* kaas
ZOET POMPOENBROOD
« 400 gpompoen-
ww
stukjes (zak)
« 170 g dadels zonder pit
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
(zak 500 g, AH Biologisch)
Rooster de pompoenstukjes in ca. 20 min.
#
+ 3eieren
zacht en gaar. Laat 5 min. afkoelen en maal
dl
®
1 ve
« 75 ml zonnebloemolie
de pompoenstukjes, dadels, eieren, olie,
je
A
« 2tlappelciderazijn
azijn en amandelpasta met de staafmixer
«2 elamandelpasta
tot eenpuree. Verlaag de oventemperatuur
e
b
|
(potje 170 g)
tot 180°C.
ek
« 220 g volkoren-
©
en
2 Meng in een tweede kom het meel met
tarwemeel
de bakpoeder, koekkruiden en het zout.
Sy e
«16 gbakpoeder
Roer het meelmengsel door het pompoen-
« Vz tlkoek-en
mengsel tot een samenhangend geheel.
4
=
r
speculaaskruiden
3 Bekleed de cakevorm met bakpapier.
4
Et
ar
« V tl zout
Schep het beslag inde vorm. Bestrooi met
Fa)
a
+ 25 gpompoenpitten
de pompoenpitten. Zet de cake ca. 40 min.
a
ÿ
« 200 g zuivelspread light
in het midden van de oven. Als de saté-
©
Ì
« staafmixer
prikker er schoon en droog uitkomt. is de
Je
« cakevorm
cake gaar. Laat helemaal afkoelen en
bakpapier
besmeer de bovenkant van de cake met
een
ENGE
« satéprikker
de zuivelspread.