Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 96
Hier is pagina 96 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 96 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 96
5 DO IT YOURSELF GARNAALKROKETTEN FALAFELS MET GRIJZE GARNALEN MET KNOLSELDER EN CURRY © 1.15 U + 20 MIN EN 6 X 3 MIN BAKTIJD (+14 U KOELTIJD) Vetten:19 g -Koolhydraten: 10 g ©0® Vezels:4g- Eiwitten: 138 RUTRI ORE Vetten:34 g - Koolhydraten 35g - 400 g gepelde grijze garnalen « 250 g droge kikkererwten + 10 g basilicum 9 Vezels:4 g- Eviten:18g «lei » 1 dl arachideolie « Leentje knoflook + 400 g gepelde grijze - Peper en zout « 3gmte citroenen + 1 frituurbad « Chlipoeder » Irode ui + 10 gkoriander - Peper en zout gamalen Om te paneren, te frituren » 2eidooiers en af te werken: + 1 knolselder » 6 eieren © Laat de kikkererwten 12 u op voorhand in koud water weken 9 Giet de kikkererwten af en mix ze met de arachideolie, de gehakte kruiden, + 100 gbloem 2 3 grote limoenen de gesnipperde rode ui, het geperste teentje knoflook en het ei. Giet de » 1dl room + 200 bloem + 2 groentebouillonblokjes + 300 g panko bereiding in een slakom, voeg de garnalen toe, kruid naar eigen smaak met chilipoeder en breng verder op smaak. Dek af en laat 1 uin de koelkast rusten + 5 gelatineblaadjes + 1 frituurbad + 100 gboter 1 bosje oregano © Vorm bolletjes met een ijsschep. Bedek een dienschotel met bakpapier, - 3 afgestreken el curry - Peper en zout schik er de falafels op en laat ze 3 u in de koelkast rusten (of lu in de diepvriezer) @ Laat de gelatineblaadjes in koud water weken. @ Bak de falafels per 4 goudbruin in hete olie van 180°C (+ 3 min per schil de knolselder en snijd hem in blokjes bakbeurt). Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met Breng de knolselderblokjes en de bouillonblokjes citroen. Werk eventueel af met tijm, basilicum of koriander. ı aan de kook in een kookpot met 11 water. Laat nog 20 min op een zacht vuurtje sudderen en Vries gerust een deel van de rauwe falafels in voor een andere keer. Heb je er te veel gebakken? Warm ze gewoon in de oven op. mix tot een fijne soep 9 Smelt de boter in een kookpot, bestuif met bloem en meng tot je een lichte koekjesgeur ruikt. Giet er beetje bij beetje en al kloppend 7 dl GARNAALKROKETTEN MET KRUIDEN soep bij. Voeg de curry toe en laat 2 min op een zacht vuurtje inkoken. Haal de pan van het vuur IN EEN AMANDELKORSTJE en roer er de uitgewrongen gelatineblaadjes onder. Meng de eidooiers met de room, giet bij de bereiding en voeg dan de garnalen toe Vetten:60g -Koalhydraten:23g Breng verder op smaak. Bedek een bakplaat met ® Vezels 5g- Eiwitten: 238 bakpapier, verdeel er de bereiding over en laat « 400 g gepelde grijze garnalen «50 g verse kruiden naar Om te paneren, te frituren en ze 12 uin de koelkast rusten. » 2 eidoviers keuze: peterselie, koriander, af te werken: 9 Haal de bereiding uit de vorm en snijd ze in » Kcitroen bieslook 6 eieren 24 porties. Rol de kroketjes in de bloem, haal + 100 gbloëm + Lel'Aromat®’ Knorr 3 grote citroenen ze dan met een lepel door de (met peper en + 5 di volle melk » 1tube saffraandraadjes 200 g bloem zout) losgeklopte eieren en rol ze ten slotte in de » 3 dl room Delhaize 300 g amandelpoeder panko. Herhaal alle stappen om een mooie korst + 5 gelatineblaadjes - Peper en zout 1 frituurbad + 100 gboter 1 bosje krulpeterselie te vormen. Laat de kroketjes minstens 2 u in de koelkast rusten. … Peper en zout © Laat de gelatineblaadjes in koud water weken. © Bak de kroketjes per 4 goudbruin in hete olie van 180°C (+ 3 min per bakbeurt). Laat ze op @ Smelt de boter in een kookpot, bestuif met bloem en meng 2 min. Giet keukenpapier uitlekken en bak eventueel ook de er beetje bij beetje en al kloppend de melk bij. Voeg de Aromat* toe, laat oregano in de olie. Dien meteen op met limoen 2 min op een zacht vuurtje inkoken en haal de pan van het vuur. Roer er de uitgewrongen gelatineblaadjes en de saffraan onder. Meng de eidooiers met > Vervang de panko eventeel door E de room, giet bij de bereiding en voeg dan de garnalen, het citroensap en de ongesuikerde lichtgeplette cornflakes. fijngehakte kruiden toe. Breng verder op smaak. Bedek een bakplaat met Dm bakpapier, verdeel er de bereiding over en laat ze 12 u in de koelkast rusten, © Haal de bereiding uit de vorm en snijd ze in 24 porties. Rol de kroketjes door *T IS KLAAR! de bloem, haal ze dan met een lepel door de (met peper en zout) losgeklopte eieren en rol ze ten slotte in het amandelpoeder. Herhaal alle stappen om een mr GARNAALKROKETTEN mooie korst te vormen. Laat de kroketjes minstens 2 u in de koelkast rusten. VOOR DE OVEN O Bak de kroketjes per 4 goudbruin in hete olie van 180°C (+ 3 min per Garnaalkroketten die je zowel in bakbeurt). Laat ze op keukenpapier uitlekken en bak ook de krulpeterselie in de oven, airfryer of friteuse lekker de olie. Dien meteen op met citroen. krokant bakt. Met maar liefst 28% garnalen in de vulling, goed voor à Je kunt de kroketjes ook ineen 50/50-mengsel van paneermeel ALVA) een Nutri-Score C … Njam! ; ichtgeplette amandelschilfers paneren. 96
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 96