Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 30




Hier is pagina 30 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

en

> es

| VANDAAG KOOP IK …

ih

5

{

|

Hoeveel per persoon?

+ 200 g vis

5 à 6 sint-jakobsnoten

N

>.

fl

{kreeft

Ps

12 oesters

Ne

@- Voorzie de helt van deze hoeveelheden voor

5

||)

|

NA

een voorgerecht.

à

|

|

J

si

Gh

HOE WEET JE OF



JE VIS

IS?

=

Sd

Ut

Als de graat gemakkelijk loskomt, is hij gaar.

ek

De uitzondering op de regel is tonijn, die je

% n

ook ‘bleu’ kunt bakken, zoals een steak,

eZ

en zalm die je ‘rosé’ kunt serveren.

RP æ

Sa

|

))

N

|

Wat doe je met

nb

#

A

de restjes?

De overschot van vis doet wonderen in een

gratin of vispannetje. Je kunt de graten van

14

platte vis ook gebruiken voor een fumet

18e

Dn

waarmee je dan weer andere bereidingen op

Ka

smaak brengt of een heerlijke bisque maakt.

x

Hoe

je ze vers?

f

Levende schaaldieren bewaar je op 4°, oesters

\

op 7° à10°C. Oesters kun je tot 14 dagen

|

{|

bewaren. Vis bewaar je maximum 1 of 2 dagen

\

in het koudste deel van je koelkast [max 4°C).

> Aa

M,

A

wir

an

ol

x

6

Voor gerookte vis is dat 1 week en bewaar je

x

N

tussen 4° en 7°C. Daarnaast kun je vette vis

7

5

da

tot 3 maanden in de diepvries bewaren en

ai

magere vis tot 6 maanden.

3)

a

Ah

A

En

ds)

BL

Ai

A

Ai

RM

4

Ar

De

5

di

A

zap

AA

Be

RR

nam

Fa)

nu

Qu

au

ar

Aad

Ka

APE

nr

LI

EU

Gi