Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KRABSPREAD MET

SARDINES MET GRANNY SMITH

MANGO EN LENTE-UI

EN GROENE KRUIDEN

15 MIN « GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.

15 MIN « GEMAKKELIJK +

+ 8 PERS.

1 mango + 1 lente-uitje « 80 g krabspread Chatka

2 blikjes Portugese sardines zonder velen zonder graten Cocagne « % granny smith +

L citroen + 6 kerstomaten - 2 lente-uitjes + 4 augurkjes + 1 kappers + 10 hazelnoten +

1. Schil de mango en snijd in jullienne. Snijd het wit van de lente-ui

Lel wittewijnazin « Lel koriander + 1 el bieslook + Lelkervel - Peperen zout

inschijfjes.

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Vul een spuitzak met de krabspread.

3. Verdeel de jullienne van mango over 4 glaasjes. Dresseer met de

2. Open de blikjes en giet de olie samen met de sardines in een kom.

krabspread en werk af met de lente-ui.

3. Leg de hazelnoten op een vel bakpapier in de oven en rooster ze licht.

Haal ze uit de oven, laat ze even afkoelen en rol ze in je handen tot de

velletjes loskomen. Hak de hazelnoten grof.

&. Hak de kappers, de augurkjes, de lente-uitjes en de groene kruiden.

Meng ze onder de sardines.

5. Snijd de granny smith in kleine staafjes en besprenkel ze met het sap

van de citroen. Houd enkele staafjes opzij voor de afwerking en meng

de rest onder de sardines.

6. Snijd de kerstomaatjes in partjes en voeg ze toe.

7, Doe de wijnazijn bij de sardines en kruid af met zwarte peper

en zout.

8. Vul de sardineblikjes met de sardinesalade

ne

en werk af met de gehakte hazelnoten en extra

plukjes groene kruiden.

KCHATKA +

BRON. BAPAS BEERPARING ACADEMY -BAPAS BE

Ee

vee

KIC

|

Lekker met ‘Talisker 10° whisky.

En

iR!

N

- Serveer met wit brood, gezouten boter en

anche de Namur witbier.

SUPERSNELLE GUACAMOLE MET TOMAAT

PARELHOEN MET VIN SANTO EN DRUIVEN

10 MIN « GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.

15 MIN + 1 U OVENTIJD « GEMAKKELIJK « €€ « 4 PERS.

200 g tomatenblokjes Bio Elvea - % limoen + 3 avocado's + 2 el olijfolie +

1,3kg parelhoen, kalkoen of kip « 500 pilaze rode druiven « Lel bloem +

% tl lookpoeder « Peper en zout

2 dl Vin Santo (zoete witte wijn) + 2,5 dl kippenbouillon + 1 dl olijfolie ‘Cucinare’

Filippo Berio + 3 teentjes knoflook - 20 g verse rozemarijn « Peper en zout

1. Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd in blokjes. Doe de

avocadoblokjes in een kom en plet ze met een vork.

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Voeg het sap van de limoen en de olijfolie toe aan de geplette avocado.

2. Legde parelhoen in een braadslede of ovenschaal en besprenkel met

Schep de tomatenblokjes erbij.

de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Bak gedurende 30 min.

3. Kruid met het lookpoeder, peper en zout. Mengalle ingrediënten door

8. Haal uit de oven en voeg de geplette teentjes knoflook, de druiven in

elkaar tot een smeuïge guacamole.

kleine trossen en de rozemarijntakjes toe.

4. Voeg de wijn samen met 1 dl water toe en zet terug in de oven voor nog

eens 30 min (of totdat de parelhoen gaar is).

5. Haal uit de oven en legalles op een serveerschotel. Bedek met

aluminiumfolie en laat even rusten.

6. Giet het sap uit de braadslede in een pan, roer de bloem erdooren

kook op een zacht vuurtje gedurende 2 min.

7. Voeg geleidelijk aan de bouillon toe en breng al roerend

aan dekook. Laat 3 à 5 min sudderen en breng op smaak.

Serveer met de parelhoen.

EE



es

a

vi

(ELVEÀ)

)

CUBES

KA