Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 124
Hier is pagina 124 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KRABSPREAD MET
SARDINES MET GRANNY SMITH
MANGO EN LENTE-UI
EN GROENE KRUIDEN
15 MIN « GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.
15 MIN « GEMAKKELIJK +
+ 8 PERS.
1 mango + 1 lente-uitje « 80 g krabspread Chatka
2 blikjes Portugese sardines zonder velen zonder graten Cocagne « % granny smith +
L citroen + 6 kerstomaten - 2 lente-uitjes + 4 augurkjes + 1 kappers + 10 hazelnoten +
1. Schil de mango en snijd in jullienne. Snijd het wit van de lente-ui
Lel wittewijnazin « Lel koriander + 1 el bieslook + Lelkervel - Peperen zout
inschijfjes.
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Vul een spuitzak met de krabspread.
3. Verdeel de jullienne van mango over 4 glaasjes. Dresseer met de
2. Open de blikjes en giet de olie samen met de sardines in een kom.
krabspread en werk af met de lente-ui.
3. Leg de hazelnoten op een vel bakpapier in de oven en rooster ze licht.
Haal ze uit de oven, laat ze even afkoelen en rol ze in je handen tot de
velletjes loskomen. Hak de hazelnoten grof.
&. Hak de kappers, de augurkjes, de lente-uitjes en de groene kruiden.
Meng ze onder de sardines.
5. Snijd de granny smith in kleine staafjes en besprenkel ze met het sap
van de citroen. Houd enkele staafjes opzij voor de afwerking en meng
de rest onder de sardines.
6. Snijd de kerstomaatjes in partjes en voeg ze toe.
7, Doe de wijnazijn bij de sardines en kruid af met zwarte peper
en zout.
8. Vul de sardineblikjes met de sardinesalade
ne
en werk af met de gehakte hazelnoten en extra
plukjes groene kruiden.
KCHATKA +
BRON. BAPAS BEERPARING ACADEMY -BAPAS BE
Ee
vee
KIC
|
Lekker met ‘Talisker 10° whisky.
En
iR!
N
- Serveer met wit brood, gezouten boter en
anche de Namur witbier.
SUPERSNELLE GUACAMOLE MET TOMAAT
PARELHOEN MET VIN SANTO EN DRUIVEN
10 MIN « GEMAKKELIJK + € « 4 PERS.
15 MIN + 1 U OVENTIJD « GEMAKKELIJK « €€ « 4 PERS.
200 g tomatenblokjes Bio Elvea - % limoen + 3 avocado's + 2 el olijfolie +
1,3kg parelhoen, kalkoen of kip « 500 pilaze rode druiven « Lel bloem +
% tl lookpoeder « Peper en zout
2 dl Vin Santo (zoete witte wijn) + 2,5 dl kippenbouillon + 1 dl olijfolie ‘Cucinare’
Filippo Berio + 3 teentjes knoflook - 20 g verse rozemarijn « Peper en zout
1. Halveer de avocado's, verwijder de pit en snijd in blokjes. Doe de
avocadoblokjes in een kom en plet ze met een vork.
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Voeg het sap van de limoen en de olijfolie toe aan de geplette avocado.
2. Legde parelhoen in een braadslede of ovenschaal en besprenkel met
Schep de tomatenblokjes erbij.
de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Bak gedurende 30 min.
3. Kruid met het lookpoeder, peper en zout. Mengalle ingrediënten door
8. Haal uit de oven en voeg de geplette teentjes knoflook, de druiven in
elkaar tot een smeuïge guacamole.
kleine trossen en de rozemarijntakjes toe.
4. Voeg de wijn samen met 1 dl water toe en zet terug in de oven voor nog
eens 30 min (of totdat de parelhoen gaar is).
5. Haal uit de oven en legalles op een serveerschotel. Bedek met
aluminiumfolie en laat even rusten.
6. Giet het sap uit de braadslede in een pan, roer de bloem erdooren
kook op een zacht vuurtje gedurende 2 min.
7. Voeg geleidelijk aan de bouillon toe en breng al roerend
aan dekook. Laat 3 à 5 min sudderen en breng op smaak.
Serveer met de parelhoen.
EE
”
es
a
vi
(ELVEÀ)
)
CUBES
KA