Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56
Hier is pagina 56 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 56 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56
5 EEN GOEBEZIGER ACHTER DE SCHERMEN Kd “CogArdenne, dat zijn ook kipburgers, -chipolata’s Heb recept en -merguez … van Minh-Tri ! De kids zijn er dol op!” ) MAISKIP OOSTERSE COQ AU VIN Ideaal voor 4 personen. Je kunt ze in haar geheel braden in de oven of ze (rauw) in stukken snijden Vetten:27g - Koolhydraten: 158 voor een heerlijk stoofgerecht. 06 Vezels:6g -Elvitten:34g + 1kip CogArdenne” 4 el arachideolie MAISKIPFILET GT) 300 g shitake's 5 em gember Dit vast en mager stuk kippenvlees kun je grillen Z 3 wortelen 2 teentjes knoflook 2 lente-uitjes 1 zakje ‘Wok 5 Chinese of in reepjes snijden voor ontelbare gerechten (risotto, pasta, curry, tajine …. 1 grote rode ui Kruiden’ van het gamma 12zilveruitjes WORLD Delhaize (25 g) 2el tomatenconcentraat 2 el geroosterde MAISKIPPENBIL 5 dl rode wijn sesamzaadjes 2,5 di sake Peper en zout Heerlijk mals en sappig vlees aan de bout. 3el sojasaus Makkelijk klaar te maken en zalig met een marinade. © Snijd de kip in 8 stukken en bestrijk ze langs alle kanten met de kruidenmix. Bak ze in een wok of een sauteerpan met de helft van de olie rondom goudbruin, op een matig vuurtje. © Snijd de geschilde wortelen intussen in schuine plakjes. Snipper de rode ui. Schil de zilveruitjes, de teentjes knoflook en de gember. Hoe bereid je de kip ® Haal de stukken kip uit de pan. Fruit de wortelschijfjes, de rode ui en de zilveruitjes voor de feesten? 2 min in dezelfde pan. Meng er gedurende 1 min de geperste teentjes knoflook en de Zonder tierlantijntjes. Zoals Ingrid (de vrouw van Kristof) uitlegt: “De geraspte gember onder. Overgiet met de wijn kip op zich is al lekker! Voor de eindejaarsfeesten braad ik ze gewoon in en de sake. Voeg het tomatenconcentraat, de oven met wat kruiden tot de korst mooi goudbruin gebakken is. En ik de sojasaus en de stukken kip toe. Meng alles, serveer de kip met een lekkere saus, seizoensgroenten en kroketten.” breng aan de kook en laat 45 min zonder deksel op een heel zacht vuurtje pruttelen. @ Snipper de shiitake’s en fruit ze op een hoog vuur in een braadpan met de rest van de olie. Kruid met peper en zout. Schep ze bij | VOEDINGSBONU N de wok, breng verder op smaak en laat nog Kip is rijk aan roteïnen en een bron van vitamine B (3 en 6) 5 min sudderen. en mineralen 6 seleen en fosfor). © Bestrooi de coq au vin met fijngesnipperde lente-uitjes en met sesamzaadjes. Dien heel warm op met basmatirijst. #LESSWASTE Met de restjes maak je een verrukkelijke kippenbouillon: doe het karkas Wat is het verschil in smaak tussen en de restjes van je kip in 2,5 L water met 1 ui, 1 teentje knoflook, je kalkoen, kapoen en parelhoen? groenteresten (preigroen, aardappelschillen, broccolistammen …, 1kruidentuiltje, peper en zout. Laat het 3 u op een zacht vuurtje koken Kalkoen heeft mals vlees en een rijke smaak. zonder deksel (het moet een derde inkoken). Filter vervolgens de Kapoen is mals en sappig. bouillon, laat hem afkoelen en verwijder het vetlaagje dat zich vormt. En parelhoen heeft eerder stevig vlees Bewaar de bouillon in de koelkast (4 dagen) of vries hem in. uiet cd EAT OSE 56
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 56