Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
KEUKENCHALLENGE 5 POMPOENSOEP MET SPICY CREME Vetten: 24 g Koolhydraten. Ig, ® Vezels:4g- Elwitten:4g 2,4kg pompoen 2 takjes tijm 8 zoete puntpaprika's, 2 takjes oregano 2 gevogeltebouillon- 1 grote rode peper blokjes 1 klein teentje Peper en zout knoflook u oor de crème: Chilipoeder + 2,5 di room optioneel) «1 dtolijfolie Peper en zout @ Verwarm de oven voor op 180°C Rooster de hele pompoen (2 u) en Fe de hele paprika's (1 u) in de oven. Laat de paprika's in een gesloten zo pot afkoelen. Schil de afgekoelde paprika's (het vel komt gemakkelijk los), ontpit ze en snijd ze in reepjes. 4 Houd apart. @ Maak de crème: snijd de ontpitte rode peper in grote stukken. Mix ze in de beker van de hakmolen fijn met het gehakte teentje knoflook, de tijm en de olijfolie. Klop de room tot yoghurtdikte op en menger de bereiding met rode peper onder. Breng verder op smaak. Voeg naar eigen smaak eventueel chilipoeder toe. Bewaar in de koelkast. 9 Verwarm 11 water met de bouillonblokjes. Snijd de geroosterde pompoen in 2, verwijder de pitten en mix het vruchtvlees met de warme bouillon tot een homogene soep. Breng verder op smaak. © Schenk de hete soep in kopjes of glazen. Werk af met de spicy crème en met paprikareepjes. Voeg kleine blaadjes oregano toe en bestuif eventueel met een beetje chilipoeder. Dien meteen op. ®- Kop deroom in een oogwenktat de juiste textuur: zet de kom en de gardes gewoon 30 min op voorhand in de koelkast! ER 67
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67