Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67

KEUKENCHALLENGE 5 POMPOENSOEP MET SPICY CREME Vetten: 24 g Koolhydraten. Ig, ® Vezels:4g- Elwitten:4g 2,4kg pompoen 2 takjes tijm 8 zoete puntpaprika's, 2 takjes oregano 2 gevogeltebouillon- 1 grote rode peper blokjes 1 klein teentje Peper en zout knoflook u oor de crème: Chilipoeder + 2,5 di room optioneel) «1 dtolijfolie Peper en zout @ Verwarm de oven voor op 180°C Rooster de hele pompoen (2 u) en Fe de hele paprika's (1 u) in de oven. Laat de paprika's in een gesloten zo pot afkoelen. Schil de afgekoelde paprika's (het vel komt gemakkelijk los), ontpit ze en snijd ze in reepjes. 4 Houd apart. @ Maak de crème: snijd de ontpitte rode peper in grote stukken. Mix ze in de beker van de hakmolen fijn met het gehakte teentje knoflook, de tijm en de olijfolie. Klop de room tot yoghurtdikte op en menger de bereiding met rode peper onder. Breng verder op smaak. Voeg naar eigen smaak eventueel chilipoeder toe. Bewaar in de koelkast. 9 Verwarm 11 water met de bouillonblokjes. Snijd de geroosterde pompoen in 2, verwijder de pitten en mix het vruchtvlees met de warme bouillon tot een homogene soep. Breng verder op smaak. © Schenk de hete soep in kopjes of glazen. Werk af met de spicy crème en met paprikareepjes. Voeg kleine blaadjes oregano toe en bestuif eventueel met een beetje chilipoeder. Dien meteen op. ®- Kop deroom in een oogwenktat de juiste textuur: zet de kom en de gardes gewoon 30 min op voorhand in de koelkast! ER 67

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67