Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE 5
POMPOENSOEP
MET SPICY CREME
Vetten: 24 g Koolhydraten. Ig,
®
Vezels:4g- Elwitten:4g
2,4kg pompoen
2 takjes tijm
8 zoete puntpaprika's,
2 takjes oregano
2 gevogeltebouillon-
1 grote rode peper
blokjes
1 klein teentje
Peper en zout
knoflook
u
oor de crème:
Chilipoeder
+ 2,5 di room
optioneel)
«1 dtolijfolie
Peper en zout
@ Verwarm de oven voor op 180°C
Rooster de hele pompoen (2 u) en
Fe
de hele paprika's (1 u) in de oven.
Laat de paprika's in een gesloten
zo
pot afkoelen. Schil de afgekoelde
paprika's (het vel komt gemakkelijk
los), ontpit ze en snijd ze in reepjes.
4
Houd apart.
@ Maak de crème: snijd de ontpitte
rode peper in grote stukken. Mix ze
in de beker van de hakmolen fijn
met het gehakte teentje knoflook,
de tijm en de olijfolie. Klop de room
tot yoghurtdikte op en menger de
bereiding met rode peper onder. Breng
verder op smaak. Voeg naar eigen
smaak eventueel chilipoeder toe.
Bewaar in de koelkast.
9 Verwarm 11 water met de
bouillonblokjes. Snijd de geroosterde
pompoen in 2, verwijder de pitten en
mix het vruchtvlees met de warme
bouillon tot een homogene soep.
Breng verder op smaak.
© Schenk de hete soep in kopjes of
glazen. Werk af met de spicy crème
en met paprikareepjes. Voeg kleine
blaadjes oregano toe en bestuif
eventueel met een beetje chilipoeder.
Dien meteen op.
®- Kop deroom in een oogwenktat de juiste
textuur: zet de kom en de gardes gewoon
30 min op voorhand in de koelkast!
ER
67