Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE 5

POMPOENSOEP

MET SPICY CREME

Vetten: 24 g Koolhydraten. Ig,

®

Vezels:4g- Elwitten:4g

2,4kg pompoen

2 takjes tijm

8 zoete puntpaprika's,

2 takjes oregano

2 gevogeltebouillon-

1 grote rode peper

blokjes

1 klein teentje

Peper en zout

knoflook

u

oor de crème:

Chilipoeder

+ 2,5 di room

optioneel)

«1 dtolijfolie

Peper en zout

@ Verwarm de oven voor op 180°C

Rooster de hele pompoen (2 u) en

Fe

de hele paprika's (1 u) in de oven.

Laat de paprika's in een gesloten

zo

pot afkoelen. Schil de afgekoelde

paprika's (het vel komt gemakkelijk

los), ontpit ze en snijd ze in reepjes.

4

Houd apart.

@ Maak de crème: snijd de ontpitte

rode peper in grote stukken. Mix ze

in de beker van de hakmolen fijn

met het gehakte teentje knoflook,

de tijm en de olijfolie. Klop de room

tot yoghurtdikte op en menger de

bereiding met rode peper onder. Breng

verder op smaak. Voeg naar eigen

smaak eventueel chilipoeder toe.

Bewaar in de koelkast.

9 Verwarm 11 water met de

bouillonblokjes. Snijd de geroosterde

pompoen in 2, verwijder de pitten en

mix het vruchtvlees met de warme

bouillon tot een homogene soep.

Breng verder op smaak.

© Schenk de hete soep in kopjes of

glazen. Werk af met de spicy crème

en met paprikareepjes. Voeg kleine

blaadjes oregano toe en bestuif

eventueel met een beetje chilipoeder.

Dien meteen op.

®- Kop deroom in een oogwenktat de juiste

textuur: zet de kom en de gardes gewoon

30 min op voorhand in de koelkast!

ER

67