Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 40 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 40
5 VANDAAG KOOP IK … GEGRILDE KREEFT CARPACCIO VAN SINT-JAKOBSNOTEN MET KRUIDENBOTER EN Ò_ EN BLOEMKOOL MET GRANAATAPPEL KREEFTENSAUS MET MANGO ENTREE ONE A 4 PERS. Vetten:11g - Koolhydraten:8 206 Vezels: 28 - Elvitten:9 g Vetten: 33 g -Koolhydraten: 33 8, 8 Vezels: 4g- Ebvitten: 468 + 200 g sintjakobsnoten + 4 bussel koriander + 2elrijstazin Ù + MY bloemkool Voor de dressing: + 4eloljfolie » 4 levende kreeften van Voor de saus: dan MARQUES + 1 limoen » 1 limoen + Espelettepeper 450 g/stuk (of 2 kreeften + Hmango + granaatappel … % granaatappel … Zout van 800 g/stuk) + K citroen + Lmango « 3 sjalotten © Maak de dressing: pers het sap van de halve granaatappel in een « Usblokjes + 2divitte win MARQUES CASA citruspers. Meng 2 el granaatappelsap met het sap van de limoen en + 100 g boter + 1,9 di schaaldierenfond DE CONCHA «Og gemengde verse + 1,9 di kalfsfond de rest van ingrediënten. CHARDONNAY 2019 © Snijd de bloemkool met de mandoline in fijne plakjes. Snijd kruiden: basilicum, « Lel tomatenconcentraat Chili de sint-jakobsnoten en de limoen in ultrafijne plakjes. Schik rucola, peterselie, + 2elolijfolie Rijke enelegarte wijn koriander 2 50 g boter met delicate aroma's alles in een grote schaal of op individuele borden. Bestrooi met granaatappelpitten en blaadjes koriander. - Espelettepeper + 6takfes tim van witte peren. + 1008 grof zeezout + teentje knoflook 9 Besprenkel de carpaccio met dressing en dien meteen op. « A klespelettepeper Serveer de dressing eventueel apart, zodat iedereen er naar eigen 2 Peper en zout smaak kan toevoegen Zet de sint-jakobsnaten 1u op voorhand in de diepvriezer, zo worden ze harder @ Maak de saus: mix het vruchtvlees van 5 en kun je ze gemakkelijker snijden. de halve mango met het sap van de citroen en de espelettepeper. Hak de sjalotten grof en fruit ze 5 min op een zacht vuurtje in een steelpan met de olijfolie, het gehalveerde Ns SPAGHETTI MET KNOFLOOK EN gepelde teentje knoflook en de tijm. Giet er GEFLAMBEERDE GAMBA'S MET PASTIS de witte wijn bij, laat op een hoog vuur bijna 30 MIN (+1 U MARINEERTIJD) EEE: 4 PERS. volledig inkoken en voeg de 2 fonds toe. Laat op een matig vuurtje met % inkoken Vetten:29 g- Koolhydraten: 80 en giet dan door een puntzeef. Voeg het ® Vezels:5g -Eiwiten: 388 tomatenconcentraat en de gemixte mango - 600 g gekookte + 30 boter + 6 grote verse teentjes toe. Breng verder op smaak biogamba's + 8el olifolie knoflook @ Breng intussen 31 water met het zeezout CURTIUS 7% ale « 2 biocitroenen « 12takjes oregano « 1 rode peper aan de kook in een heel grote kookpot. Een bier meteen + 400 g spaghetti « 12takjes tijm - Peper en zout Dompel er 1 kreeft in, met de kop eerst. Zet licht aroma en een + 1,8 d pastis + Lbussel bladpeterselie het deksel op de pot, breng opnieuw aan verfrissende smaak. de kook en reken 1 min kooktijd per 100 g © Doe de gamba's in een schaal. Schil de citroenen zo dun mogelijk Giet af en laat de kreeft meteen schrikken en snijd de schil in dikke slierten. Verdeel ze over de gamba's samen in water met ijsblokjes. Kook de andere met het sap van de citroenen. Voeg de helft van de pastis toe, de helft kreeften één voor één op dezelfde manier. van de olijfolie, de helft van de oregano- en tijmtakjes. Meng alles, dek 9 Verwarmde oven voor op grillstand af en laat 1 u in de koelkast rusten. Meng de malse boter met de fijngehakte © Hak de teentjes knoflook, de rode peper en de helft van de kruiden, espelettepeper en zout. Bedek een plukjes bladpeterselie fijn. Fruit ze op een zacht vuurtje in een grote ovenplaat met bakpapier, snijd de kreeften sauteerpan of een wok, met 3 el olijfolie. Zet het deksel op de pan en in 2 en leg ze op de ovenplaat. Verdeel er de laat 10 min op een heel zacht vuurtje slinken. Haal de pan van het vuur kruidenboter over en bak 7 min goudbruin in en laat rusten, met het deksel. de oven (houd ze in het oog) © Kook de spaghetti in kokend gezouten water, 2 min minder dan op © Snijd de mango in kleine blokjes. Warm de verpakking aangeduid. Giet ze af en houd 2 pollepels kookvocht de saus op, haal de pan van het vuur en voeg apart. Giet dit kookvocht in de sauteerpan en voeg de rest van de de koude boter in kleine stukjes toe. Klop tot gehakte peterselie toe, de spaghetti en de boter. Fruit op een matig STELLENBOSCH een homogene saus op. VINEYARDS vuurtje en breng verder op smaak. 9 Serveer de kreeften met de saus en SAUVIGNON BLANC © Fruit intussen de gamba's en hun marinade op een hoog vuur, in de mangoblokjes. Werk af met wat verse 2020 een heel grote braadpan met Lel olijfolie. Zet de dampkap af (heel kruiden naar keuze. Zuid-Al ika belangrijk!) zodra het vocht goed is ingekookt, besprenkel met de rest Verfijnd en van de pastis en flambeer. evenwichtig, met een © Dresseer de spaghetti in diepe borden en verdeel er de gamba's fruitige toets die zich bovenop. Werk af met tijm en oregano. Dien meteen op. in je mond ontwikkelt. 40 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 40