Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 73 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73
KEUKENCHALLENGE F5 CHOCOLADETAART, KARAMELIJS EN KOFFIESABAYON Veren: 18 g- Koolhydraten:38g. © Vezels:3g- Elwitten:5g + 475 ml ijs ‘Double + 100 g boter Salted Caramel’ Oppo «1 snufje zout Voor de taart: Voor de sabayon: » 2eieren » 2eidoviers + 50 bioem » 4 el kristalsuiker + 125 g kristalsuiker + 1 diespresso + 75 gpure chocolade + Aclcognac © Begin met de taart: verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de stukjes boter in een kleine kookpot op een heel zacht vuurtje. Strooi er de gehakte chocolade overheen en laat heel zachtjes smelten. Haal de pot van het vuur, laat 2 min rusten en meng tot een gladde textuur. Voeg één voor één en al kloppend de suiker, de bloem, het zout en de eieren toe. Giet de bereiding in een kleine bakvorm of in een ovenschaal van 24 x 12 cm die je eerst met bakpapier bekleedt. Bak de taart in de oven tot het De kleine touch oppervlak begint te barsten (+ 25 min). def Laat volledig afkoelen. «a @ Maak de sabayon: verwarm de eidooiers, de koffie, de cognac en de suiker op een zacht vuurtje in een steelpan. Klop krachtig en ononderbroken met de garde tot een luchtige en schuimige sabayon, terwijl je een achtvormige beweging maakt. 9 Snijd de taart net voor het opdienen in 8 porties en serveer ze op de borden. Schep een bolletje ijs op elke portie, NS overgiet met warme sabayon en serveer meteen. Geen cognac in huis? Vervang hem naar keuze door amaretto, Baileys, whiskey … = 3 of er. UE LUE SUIVI MAAKT 73
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73