Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEUKENCHALLENGE F5

CHOCOLADETAART,

KARAMELIJS EN

KOFFIESABAYON

Veren: 18 g- Koolhydraten:38g.

©

Vezels:3g- Elwitten:5g

+ 475 ml ijs ‘Double

+ 100 g boter

Salted Caramel’ Oppo

«1 snufje zout

Voor de taart:

Voor de sabayon:

» 2eieren

» 2eidoviers

+ 50 bioem

» 4 el kristalsuiker

+ 125 g kristalsuiker

+ 1 diespresso

+ 75 gpure chocolade

+ Aclcognac

© Begin met de taart: verwarm de oven

voor op 180°C. Smelt de stukjes boter in

een kleine kookpot op een heel zacht

vuurtje. Strooi er de gehakte chocolade

overheen en laat heel zachtjes smelten.

Haal de pot van het vuur, laat 2 min

rusten en meng tot een gladde textuur.

Voeg één voor één en al kloppend de

suiker, de bloem, het zout en de eieren

toe. Giet de bereiding in een kleine

bakvorm of in een ovenschaal van

24 x 12 cm die je eerst met bakpapier

bekleedt. Bak de taart in de oven tot het

De kleine touch

oppervlak begint te barsten (+ 25 min).

def

Laat volledig afkoelen.

«a

@ Maak de sabayon: verwarm

de eidooiers, de koffie, de cognac

en de suiker op een zacht vuurtje

in een steelpan. Klop krachtig en

ononderbroken met de garde tot een

luchtige en schuimige sabayon, terwijl je

een achtvormige beweging maakt.

9 Snijd de taart net voor het opdienen

in 8 porties en serveer ze op de borden.

Schep een bolletje ijs op elke portie,

NS

overgiet met warme sabayon en

serveer meteen.

Geen cognac in huis? Vervang hem naar keuze

door amaretto, Baileys, whiskey …

=

3

of

er.

UE

LUE

SUIVI

MAAKT

73