Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73


Hier is pagina 73 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Delhaize Folder 01.12.2020

Hier is pagina 73 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73

KEUKENCHALLENGE F5 CHOCOLADETAART, KARAMELIJS EN KOFFIESABAYON Veren: 18 g- Koolhydraten:38g. © Vezels:3g- Elwitten:5g + 475 ml ijs ‘Double + 100 g boter Salted Caramel’ Oppo «1 snufje zout Voor de taart: Voor de sabayon: » 2eieren » 2eidoviers + 50 bioem » 4 el kristalsuiker + 125 g kristalsuiker + 1 diespresso + 75 gpure chocolade + Aclcognac © Begin met de taart: verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de stukjes boter in een kleine kookpot op een heel zacht vuurtje. Strooi er de gehakte chocolade overheen en laat heel zachtjes smelten. Haal de pot van het vuur, laat 2 min rusten en meng tot een gladde textuur. Voeg één voor één en al kloppend de suiker, de bloem, het zout en de eieren toe. Giet de bereiding in een kleine bakvorm of in een ovenschaal van 24 x 12 cm die je eerst met bakpapier bekleedt. Bak de taart in de oven tot het De kleine touch oppervlak begint te barsten (+ 25 min). def Laat volledig afkoelen. «a @ Maak de sabayon: verwarm de eidooiers, de koffie, de cognac en de suiker op een zacht vuurtje in een steelpan. Klop krachtig en ononderbroken met de garde tot een luchtige en schuimige sabayon, terwijl je een achtvormige beweging maakt. 9 Snijd de taart net voor het opdienen in 8 porties en serveer ze op de borden. Schep een bolletje ijs op elke portie, NS overgiet met warme sabayon en serveer meteen. Geen cognac in huis? Vervang hem naar keuze door amaretto, Baileys, whiskey … = 3 of er. UE LUE SUIVI MAAKT 73

Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 73