Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.

Hier is pagina 21 van 132 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2020 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 21
SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN Fm SOEP VAN PASTINAAK PASTINAAKCHIPS EN GEROOSTERDE PASTINAAK UIT DE OVEN MET OESTERS EN ZEEKRAAL KNOLSELDERDIP MET TRUFFEL MET YOGHURTSAUS Verten:13g - Koolhydraten: 24g Vetten: 15 g- Koolhydraten: 17g Verten:6g - Koolhydraten: 19g 9 Vezels:9g- Eiwitten: 0g 0® Vezeis: 0g- Eiwitten.äg (LL Vezels: 6g “Eiwitten: 38 Schil 4 grote pastinaken (: 800 g) en Bak 1 hele knolselder gedurende Verwarm de oven voor op 180°C. Schil snijd ze in kleine stukken. Hak 3u in een voorverwarmde oven van 6 grote pastinaken (: 1,2 kg) en snijd 3 grote sjalotten grof. Fruit alles op een 180°C. Verlaag de oventemperatuur ze in de lengte. Bedek een ovenplaat met matig vuurtje in een stoofpan met tot 110°C. Snijd 4 ongeschilde en bakpapier, schik er de pastinaakstukken 30 g gesmolten boter. Voeg na 5 min schoongeborstelde grote pastinaken op en besprenkel ze met 3 el olijfolie. 11 water toe, samen met 2 verkruimelde (800 g) met de mandoline in ultrafijne Kruid met peper en zout en schuif gevogeltebouillonblokjes en plakjes. Bedek meerdere ovenplaten 45 min in de oven. Meng 180 g volle 2 laurierblaadjes. Breng aan de kook met bakpapier en verdeel er de yoghurt natuur met de fijngehakte en laat 25 min op een zacht vuurtje pastinaakplakjes over. Schuif ze 30 min blaadjes van 2 takjes munt, 1 geperst pruttelen. Verwijder de laurierblaadjes, mee in de oven, tot de chips krokant teentje knoflook, peper en zout. mix fijn en breng verder op smaak. Bak en goudbruin zijn. Mix het vruchtvlees Serveer de pastinaken met de saus en 100 g zeekraal kort (hij moet krokant van de knolselder fijn met 1 dl Lel gedroogde veenbessen. Werk af blijven) in een braadpan met gevogeltefond, 1 dl zonnebloemolie met munt. Heerlijk als aperitiefhapje! Lel olijfolie. Open 12 holle oesters en en de olie van 1 kleine bokaal leg ze in de borden met de hete velouté carpaccio van zomertruffels taste PASTINAAKPUREE, GEPOCHEERD El om ze lichtjes te pocheren. Werk af met of Inspirations (50 g) tot een heel EN GRIJZE GARNALEN zeekraal en serveer. gladde saus. Breng de saus verder op smaak en laat ze tot kamertemperatuur jo) afkoelen. Bestrooi de pastinaakchips Vetten:50 g - Koolhydraten: 31 8 met fleur de sel. Werk de dipsaus af ae Vezels.rg- Eiwitien: 308 met de truffelcarpaccio en schik er PO de pastinaakchips rondom. Voor een mooi homogeen resultaat wissel je de ovenplaten best om de 10 min van plaats Schil 3 pastinaken (: 500 g) en 500 g bloemige aardappelen. Snijd tijdens het bakken van de chips. ze in stukken, doe ze in een kookpot, overgiet ze met koud water en breng, PASTINAAKRISOTTO MET CANTHARELLEN EN TRUFFEL aan de kook. Laat 20 min sudderen. Giet © 35 MIN © GEMAKKELUK [3 4 PERS. de groenten af en doe ze opnieuw in de Vetten: 29g - Koolhydraten: 53g kookpot, maar zet de pan niet terug op het 9 Vezels.6g- Eiwitten:16g vuur. Voeg 20 g boter toe, plet met een pureestamper en kruid met peper en zout. Schil 2 grote pastinaken (- 400 g), snijd ze in heel kleine blokjes en houd apart. Mix % van 1 gehakte bussel bieslook Breng 1 l water met 2 gevogeltebouillonblokjes aan de kook. Zet het deksel op de fijn met 1,5 dl slaolie. Breng verder op pan en houd warm. Hak 2 sjalotten fijn en fruit ze 2 min op een zacht vuurtje in een smaak. Verwarm een grote kookpot stoofpan met 25 g boter. Voeg 120 g ‘pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo toe, water tot net onder het kookpunt. Bekleed samen met 2 geperste teentjes knoflook en bak op een matig vuurtje goudbruin. intussen 4 vuurvaste potjes met een Voeg de pastinaakblokjes, 200 g arboriorijst en 1 kruidentuiltje toe. Fruit ze 2 min groot stuk licht geoliede vershoudfolie. en kruid ze met peper en zout. Giet er 2 dl witte wijn bij en laat hem bijna helemaal Breek 1 ei (4 in totaal) in elk potje, inkoken. Laat nog 18 à 20 min sudderen en voeg beetje bij beetje de warme bouillon maak bundeltjes met de vershoudfolie en toe naarmate hij geabsorbeerd wordt. Fruit intussen 1 fijngehakte sjalot in een grote dompel ze in het water. Pocheer de eieren braadpan, met Lel olijfolie en 15 g boter. Voeg na 2 min 200 g cantharellen toe naargelang hun grootte 3 tot 4 min. Laat en bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin. Voeg 4 gehakte takjes bladpeterselie ze in ijskoud water schrikken en pak ze toe en breng verder op smaak. Roer 40 g geraspte parmigiano onder de risotto, zet voorzichtig uit. Serveer de hete stoemp het deksel op de pan, haal de pan van het vuur en laat 2 min rusten. Dien de risotto met 500 g gepelde grijze garnalen en meteen op met de cantharellen. Rasp 1 verse truffel met een speciale kleine rasp of de eieren. Besprenkel met een scheutje een dunschiller boven elk bord of boven de dienschotel. bieslookolie en werk af met de rest van de gehakte bieslook (en eventueel met @- wete sono raar eigen smaak af mat bldpeersaieafvrse im. een beetje bladpeterselie). 21
Delhaize - Folder van 01.12.2020 tot 31.01.2021 - Pagina 21